הודעה לחברי האגודה מזוגתו של ר. בן - צבי ז"ל

הודעה לחברי האגודה מזוגתו של ר. בן - צבי ז"ל

אל חברי האגודה הישראלית לגלישה אוירית, החזרה ביום חמישי האחרון למקום שהיה הבית השני (ולעיתים הראשון) של ראובן, החברים והתמונות ריגשו אותי מאוד ולא יכולתי להודות לכם בשמי ובשם שחף ,לכן אנצל את הפורום שלכם לאמור כמה מילים מאיתנו. כמי שיודעים כי האגודה ויותר מכל החברים בגלישה האווירית היו לראובן הדבר החשוב ביותר, רוצים אנו להודות לכם על כך שאינכם שוכחים ודואגים להזכר ולהזכיר אותו בכל הזדמנות. מרגש אותנו כל פעם מחדש כשמזמינים אותנו לפעילות לזכרו, אם במבוא חמה ואם בערב האחרון. עדיין קשה לדבר עליו בלשון עבר ולכן גם להגיע לבד, למקומות שהיו חלק בלתי ניפרד משגרת חיינו - מיום רביעי שיטוט באינטרנט לראות תחזית מדויקת של מזג האוויר והתכנון לאיזה אתר נוסעים, ואת יום השבת עצמו- הרכבת הגלשן, חיפוש טרמיקות, הסיפורים ובכלל ההווי סביב הדאייה, שחסר לנו מאוד. הפחד שריחף תמיד באוויר מהטלפון שיגיע מאחד החברים עם הידיעה הנוראה, תפס אותנו כאשר התכוננו לקראת שנת הלימודים. הנחמה היחידה שלנו היא, שעד הרגע האחרון ראובן היה במקום שהוא הכי הכי אהב " "רק אני והגלשן שלי!" ושוב תודה רבה, רבה... לכם, שחף ורונית בן צבי חופית

למעלה