הודעה לחברי הפורום היקרים!

../images/Emo184.gif../images/Emo96.gif החלמה מהירה ! ../images/Emo13.gif

החלמה טובה ומהירה ! למנהל הפורום ! רבי גבריאל !

ר' MGB אכן חרדי

לזמן קצר אני מחליף אותו רק בשמירה על הפורום. גמני
בוגר ישיבה קטנה וגדולה בירושלים.מקווה שלא יצטרכו אותי כאן ואני אכנס רק בשביל לראות את הפורום הנפלא הזה פורח ומשגשג. כולכם ברוכים

פלגיה

New member
טוב מאוד שנכנסת

אני מקווה שלא יצטרכו את שירותי המחיקה שלך

../images/Emo24.gif ישתבח שמו לעד ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

טוב לראות שיש כאן תלמידים חכמים יודעי תורה ! , מה שבדרך כלל לא רגיל להיות באתר חילוני שמאלני ! .

mgb

New member
הודעה לחברי הפורום היקרים!

בס"ד מקווה ששלומכם טוב! אני בראשונה רוצה להודות מקרב לב למנהל היקר "איש הרוח" שנאות לסייע לי בניהול הפורום. יודעני שהינו עסוק בנוסף למשפחתו היקרה גם בעוד פורומים שהוא מנהל שם. באשר לגבי - אני מקווה בס"ד שאצליח בקרוב להתחזק ולנהל את הפורום כבראשונה ואי"ה אף יותר ביותר שיעורים ועוד תכניות שנמצאות לצערי במגירה ובתכנון. בינתיים אני מקווה שהשו"ת ימשיכו ונזכה להגדיל תורה ולהאדירה! שוב, תודה לך ר' מ. - "איש הרוח" על הסכמתך ומקווה שלא תהיה תקופה זו ארוכה וקשה עבורך! בברכה מ.ג.ב

לרבינו מ.ג.ב שליט"א

בס"ד כמה טוב לשמוע ממך שוב. אנו כבר ממש מתגעגים אליך ולדברי התורה הנפלאים שלך. יה"ר שתהיה לך במהרה רפואה שלמה מן השמים בתוך שאר חולי ישראל, והיסורים שלך יסתיימו במהרה. המוקירך יעקב

רבי גבריאל היקר

בעזרת הקב"ה שתמצא הרפואה בזמן קצר ,שתרגיש טוב ותמשיך לחזק את כולנו . מי יתן ותדע רק בשורות מצוינות. אוהבים אותך כבוד הרב.

מקווים לחזרתך...

רפואה שלמה!! ו"איש רוח"- שכוייח על התנדבותך לנהל את הפורום... יהי רצון שנפיץ ונגדיל את אור התורה גם מעבר לפורום "תורה שבעל פה"...

למעלה