הודעה לחברי הפורום: ותיקים וחדשים

גלבטרון

New member
הודעה לחברי הפורום: ותיקים וחדשים

שלום לכל באי הפורום, מחר הסידרה מתחילה מחדש ולמרות שהסידרה סיימה את שידוריה בפבואר 2000 והיא שודרה בעבר בערוץ 6 וכבר פעמיים ב-AXN יש עדיין מעריצים ותיקים (וכמובן מעריצים חדשים) שלא ראו את כל הפרקים (במיוחד את עונות 4 ו-5). לכן הינכם מתבקשים כאשר אתם רוצים לדון על פרטים בפרקים שעוד לא שודרו ע"י AXN בסבב הנוכחי אנא סמנו את הודעתכם באייקון
או אם אינכם בטוחים האם הדבר ספויילר או לא אז לפחות בסמן
. + לכל הבאים החדשים לפורום ברוכה הבאה. אני בטוח שיש לרבים מיכם שכבר מכירים את הסידרה, לא מעט שאלות. מכיוון שיהיה קל יותר בפורום ושלא ישאלו אותן שאלות שוב ושוב ושוב אני מצרף כאן מס' קישורים אשר עונים על השאלות הנפוצות ביותר. כל הכתוב בקישורים הללו הוא בחזקת
/
: 1) האם יצאו מארזי DVD לסידרה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=101839018 2) מדוע הסידרה הסתיימה כפי שהיא הסתיימה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=101734103 3) מה קרה לשחקנים עם התקדמות הסידרה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=94472291 אם יש כמובן עוד שאלות, הערות, הצעות ועוד... נשמח עם תעלו אותם בפורום. שתהיה לכולנו צפייה מהנה והמשך פעילות פוריה בפורום ( ;

ואו איזה יופי../images/Emo140.gifועושים שרשורי פרק

אני אפילו אדאג לזה
צפיה נעימה

גלבטרון

New member
אין בעד מה.

אם אפשר רק לקבע את ההודעה שתהיה ראשונה כך שהיא לא תעלם בע"מ הבאים.

pc girl

New member
../images/Emo99.gif

אני מתה על הסדרה הזו! פשוט סדרה מעולה... חבל שאין את AXN ביס

Billy Shirs

New member
תגידו לי בבקשה

מה קורה בסוף הסדרה? לא ראיתי, ועם סדר היום שלי אני גם לא אראה

גלבטרון

New member
בתגובה יש ../images/Emo58.gif לגבי הפרק האחרון בסידרה

בפרק האחרון הגולשים מגיעים לעולם בו תושבי אותו עולם מצפים להם. מתברר שיש אדם על הכוכב הזה שמכונה "החוזה" ומאז שעבר שבץ הוא קיבל חיזיונות בהם ראה את ההרפתקאות של הגולשים שלנו אותם הוא הפך לציורים. החזיונות שלו קיבלו פופולריות רבה בקרב הציבור ועד מהרה הם נהפכו ליותר מסתם סיפורים עבור האוכלוסיה. הגולשים והרפתקאותיהם נהיו חלק חשוב בחברה. אפילו דת בשם סליידאולוגיה התחילה להיווצר. הגולשים שלנו המומים מקבלת הפנים החמה שהם קיבלו ולאחר שהם ניפגשים עם החוזה הוא מספר להם כי ראה את היעד הבא שלהם. הגלישה הבאה תוביל אותם ל"ארץ-פריים", עולם הבית של רמי אך ברגע שהם יגיעו לשם הם יהרגו. החוזה וביתו מציעים לגולשים להישאר בעולם הזה היכן שהם מעורכים. אימו של קווין מ"ארץ-פריים" נמצאת בעולם הזה. מתברר שבעזרת הידע שנצבר מהחזיונות של החוזה על הגולשים הצליחו תושבי העולם הזה לסלק את הקרומגס (בעזרת וירוס סינטטי) והם קלטו ניצולים מעולמות שונים. הגולשים מעוניינים להשיג את הוירוס כדי ללמוד אותו ולהשתמש בו כנגד הקרומגס. אך הבת של החוזה אומרת להם כי אין להם עוד דגימות שלו. מאוחר יותר כאשר הטיימר הגיע לאפס הגולשים שלנו מחליטים לעזוב אך כאשר הם מנסים לגלוש הם מוצאים עצמם חסומים. מתברר שמשהו השפיע על חור התולעת שלהם וכעת הטיימר שלהם סופר שוב 3 ימים אחורה. רמי ומגי מתחברים עם סטודנט צעיר ולאחר שהם מסכימים לבלות איתו ועם חבריו הוא מגלה להם כי לכל בני העולם הזה יש שאריות של הוירוס הסנטטי בדם. הוא נותן להם דגימה מהדם שלו והם מביאים אותה לדיאנה שמצליחה להפוך אותו לנסיוב עבור אדם אחד. במקביל במלון מלורי רואה ששני אנשים מנסים לחטוף את גברת מלורי. הוא מנסה להציל אותה אבל במהלך ההמולה הטיימר נשבר. בהגיעם לביתו של החוזה, בו הם חושדים כגורם לאי גלישתם, הם מגלים כי לא הוא האשם אלא בתו, שמעוניינת שהגולשים ישארו בעולם הזה כדי לנצל אותם עבור חיזוק דת/דרך החיים של הסליידאולוגיה שפיתח אביה. הגולשים מגלים כי ביתו של החוזה אגרה ציוד של קרומגס שככל הנראה אחד מהם מנע מהם לגלוש. בעזרתה של גברת מלורי הגולשים מוצאים את הציוד. קלייר, הבת של החוזה, ואנשיה לוכדים את הגולשים אך אביה מגיע ועוצר בעדה ומת. דיאנה מצליחה להשתמש בציוד של הקרומגס כדי למנוע את החסימה לגלישה ולפתוח חור תולעת שגדול מספיק רק לאדם אחד. רמי מזריק לעצמו את הנסיוב וגולש לבדו (כדי לא לסכן את חבריו במידה והחוזה אכן צדק בנוגע לגורלם) ודיאנה, מגי ומלורי אומדים חסרי אונים בחדר הציוד כאשר חור התולעת נסגר. + על מנת לדעת מדוע הסידרה הסתיימה בתורה כזו, אנא לקרוא את הדברים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=101734103

Billy Shirs

New member
תודה רבה

מתברר שראיתי את הפרק הזה אחרי הכל
לפחות חצי ממנו. בכל מקרה, תודה רבה על הסיכום המפורט
. אבל מה, זהו? ככה מסתיימת הסדרה, כשלא יודעים מה קורה לרמי? [כמו שאתה בטח מנחש, לא קראתי את המאמר עדיין. אני אתעמק בו מחר].

rocket

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני מאוד שמחה לראות שחזרת!

למעלה