הודעה לחברי הפורום

dreamsinthesun

New member
הודעה לחברי הפורום

אתמול ראיתי את קרן וליהי מרכלות ומטנפות על ליז.. הגעתי למסקנה שאסור לי כבן אדם לצפות ברוע - קרן ליהי ואתי ולא לעשות דבר. אז חשבתי שלפחות אם אפזר את כל הקולות בין שאר 6 הבנות, ירדו הקולות מדניאל, קרן ליהי ואתי ואז שלושתן יהיו מועמדות להדחה. איתן לא ידיח את דניאל ולכן יאלץ לותר על אתי או ליהי. ככה השלישייה תתפרק. ואז חשבתי - מה אם כל הפורום יתאגד לשלוח 6 קולות לכל אחת משאר הבנות.. יש כל מיני אופציות ותלוי מה יותר ישתלם. אולי עדיף לשלוח יותר אסמסים לבנות שקרובות להיות מועמדות להדחה מול הקהל. בכל מקרה חייבים ליצור סיטואציה שבה אחת מהשלישייה חייבת לעוף וככה אם כולם נתאגד אולי זה יעזור.

יהיה הכי מענין אם דניאל תלך..

מאחר ואיתן כבר דלוק עליה יהיה טוויסט בעלילה ואז תתחיל הדראמה

niva99

New member
רק תארי לך מה יהיה עם אתי תלך

איזו בומבה זה יתן בוילה? ואיזו שלוות נפש של "אחרי המבול"...כולם ינשמו לרווחה ...כולל שתי הפקאצות הנותרות...

poseidon111

Active member
אני הייתי מעדיף ש"השיניים" תצא בחוץ

משני טעמים שהם בעצם אחד: 1.אם אתי תעוף הרי המשפט הראשון שהיא תוציא יהיה בסגנון,"אין אין עלי.ראיתם איך שלטתי בוילה.אף אחד לא יכול עלי".או משהו דומה בשפתה הקלוקלת. 2. כדי לנטרל אפשרות שהיא תצא עם ראש למעלה, אלא עם הראש במקום שבו הוא אמור להיות אצלה,דהיינו מאחור, קרן צריכה לעוף.אם כך יקרה,הרי "הבריון" שלה ושומר ראשה יפסיק לספק הגנה מרחבית.מעמדה יחלש בצורה קריטית כי הרי ליהי היא משענת קנה רצוץ.אני מקווה ששאר הבנות המשוררות מאימת הפרחה הצפונית יראו לה מאיפה הדג עושה פיפי.אולי בידוד עדין,אולי ריב הגון.כך לכשתצא, ואני מאמין שלא יקח זמן רב, היא תצא חבולה כפי שתכננה לעשות לבנות שלא עושות דברה.

רגע רק רגע

Active member
לעניין סעיף א'-

מה זה משנה מתי אתי תודח. היא בכל מקרה תפצח בנאום - "אין עלי... אני טובת לב... אני נהדרת" לכן עדיף שאתי תודח מוקדם ככל שניתן.

רינתי77

Active member
הסבל הכי גדול שאפשר לגרום

לאתי זה לקחת לה את הבמה ולהשאיר אותה ללא קהל. הבחורה מכורה לתשומת לב ואני חושבת שכשאין אף אחד בסביבה שיהיה עד לדרמות שלה יש סיכויטוב שהיא פשוט נעלמת..מתפוגגת...מתאדה....

למעלה