הודעה ליום

Ninja

New member
הודעה ליום ../images/Emo13.gif

עד שה-"זמני" הזה יתחיל להזיז כאן משהו, ולפני שיחליטו לסגור את הפורום המשעשע הזה, הרי הודעה אחת חדשה לכבוד היום.

Ninja

New member
נשמח לכך, רק צריך לדאוג שיהיה לאן לחזור, לא?

Nienna17

New member
אם הם שמו מנהל זמני

ולא סגרו את הפורום, זאת אומרת שיש סיבה לכך שהפורום לא נסגר. אם הפורום יישמר פעיל לאורך זמן אני חושבת שיהיה טוב. עדיין להמתין לי, זה לא רעיון טוב. עדיין צריך למצוא מישהו שינהל את הפורום כאן.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo10.gif הפורום לא יסגר אם זה תלוי בי

אוהבת אותו, לא מוותרת עליו! והבטחתי לך שאשמור עליו :)

Ninja

New member
../images/Emo13.gif נכון, אבל הגבתי פה ושם

מכיוון שראיתי שהפורום היה קצת יותר חי השבת, לא ראיתי צורך בפתיחת שרשור חדש. תודה לכל הכותבים על שמירת הפורום בחיים.

gili667

Member
לפי מה שקורה בפורום סביר שיסגר וחבל מאד!!!

בהחלט בעד הודעה ליום ועוד כל מיני הודעות שאינן דוקא בנושא הפורום אך כשאלו יהיו המודעות היחידות בפורום הרי הפורום יהיה שונה לחלוטין מיעודו ולכן - עד כמה שזה עצוב - לא מין הנמנע סגירה הפורום היה מאד פעיל בעבר

Sweet Fantasy

New member
לא רואה סיבה לסגירה הוא כן פעיל

אם כי בימים האחרונים לא היו בקשות לריטוש משומה? אולי אנשים משתמשים במערכת הישנה ולאמצליחים לעלות תמונות. בכ"מ מבחינתי הדרישה ממנהל שיהיו דיונים יומיים ופעילות יומית, אני אומנם פה כל יום אבל לא כתבתי הודעה חדשה כליום, בעבר שניסיתי לכתוב פה דיונים זה לא ממש הלך (גם כשהבאתי תמונות כדי שתרטשו וכזה) אין לי רעיונות

gili667

Member
פנטזיה מתוקה

הפורום יכול להיות פעיל מאד אך אם הפעילות איננה קשורה לנושא (לאו דוקא לבצע ריטושים , יכול להיות דיונים על , הסברים ועוד) אזי הסגירה (או שינוי שם) הוא דבר די צפוי דוקא בקשות ריטוש יש בפורום :) , אך כאמור הפורום יכול לענות על יעודו לאו דוקא בריטוש בפועל כי אם גם בדיונים העוסקים בכך

NLO

New member
זה תמיד היה בגלים,

עוד בקומונה (ז"ל), היו תקופות מתות ואז פתאום יש "מתקפה" של בקשות. בעבר היו יותר בקשות אישיות (שאישית אהבתי יותר) וכיום זה יותר בקשות של מאפרות (כמו איפור לא כמו מקום לכבות סיגריות
) או שחזורים או סתם כאלו שרוצים שירטשו להם אבל לא רוצים להעלות תמונות. בכל מקרה זה לא ממש משנה, מה שאני למשל פחות אוהב לבצע, אחרים יותר אוהבים ואפשר לראות שכמעט אין בקשות שנותרות יתומות. לא מבין את ההגיון של הנהלת הפורומים, הרי מספיק שיכנס לכאן טרול משוטט אחד כשאין מנהל ויחריב את הפורום. ונו, שיהיה..
→עץ (אם כבר חפרתי...)

Nienna17

New member
דווקא לאחרונה

אני רואה פחות ופחות בקשות ריטוש רגילות ויותר בקשות שונות שיותר מאתגרות. אבל בכל זאת, אני יותר מעדיפה את הצד הרגיל בריטוש :)

למעלה