הודעה לישי yishay-z

k4school

New member
הודעה לישי yishay-z

בהתאם לבקשתך הודעתך נמחקה לצערי מחיקת הודעות גוררת מחיקת כל ההודעות המשורשרות אל הודע זו ולכן כלי זה אינו כלי אהוד ביותר (לעשה אנו מוחקים בלית ברירה הודעות של אנשים שלא רצו להימחק) בכל מקרה אני לא ממליץ להשאיר כאן מספרי טלפון או כתובות מגורים. עם זה איני רואה כל בעיה בשימוש בשמות אמיתיים ואף מעדיף זאת (ברור כי גם משם אמיתי אפרי להתחיל לדלות מידע אבל מי שבאמת רוצה יכול למצוא הכל גם באמצעות פריצה למחשבי תפוז והוצאת פרטי כתובות ה ip של המישתמש.... כל אחד צריך לקבוע לו את הקו האדום שלו לגבי הטלפון.... ניסיתי לתפוס אותך ביום שישי לפני כניסת השבת והשארתי לך הודעה במענה הקולי. איני רוצה להפריע בשבת מפני שאני לא יודע אם אתה שומר שבת ולכן אנסה שוב במועד מאוחר יותר (אולי היום) רונן מנהל "מפתח לבית הספר" ================================================================= שים לב כי עדיין לא נרשמת לאתר !!! אנא כנס לאתר ופעל ע"פ ההנחיות בכדי לקחת חלק במבצעי המתנות ובכל הפעילויות. תודה

yishay-z

New member
תודה

ראשית, תודה על הרצון הטוב, לכל אורך הדרך (ייעוץ לא להשאיר מספר טלפון, נסיונות להשיגני). אני שומר שבת, ולכן את הודעתך קיבלתי רק הערב (מוצ"ש). שוב תודה על הכל. קבלתי את המסר. לילה טוב ישי

למעלה