הודעה לכוווווולם

אלי פלס

New member
הודעה לכוווווולם

בוודאי שמתם לב שיש איזשהו באג שלא מאפשר לכם לשלוח לכאן הודעות חדשות... גם הטאגליינס לא ממש קשורים לפורום... אני לא יכול לכתוב הודעות חדשות אצלי בפורום אבל כאן אני כן יכול. ייתכן שמרמלד (אם הוא מחובר) יכול לכתוב הודעות במקום אחר אבל לא כאן ולכן אני כאן מנסה להסביר. המתכנתים של תפוז עובדים כעת על תיקון הבעיה. בקרוב (אני מקווה) אנחנו נחזור לפעילות סדירה. בנתיים, תשענו לאחור, תמתחו את השרירים ו...יש לי רעיון מהפכני. תעבדו קצת. אני לפחות לא עשיתי זאת כבר זמן רב...

ככה זאת

New member
אוי אלוהים

איזה אלוהים? אני מניחה שכבר הסקתם שאני לא מאמינה אבל זה ממש לא משנה כרגע. אני מפחדת שהכיתה שלי מתחילה להשפיע עליי. שיקוף מצב: ילדה שמאלנית (מאוד :) דוגלת בשוויון שומעת רוק ישראלי זה לא קריטי אבל לא משנה... peace love... sex drugs & rock n roll... וכו´... הכיתה: בנים- מעין סוג של ילדים קטנים-תינוקיים- שומעי מוזיק מזרחית- רוקדים לצלילי מוזיקה אלקטרונית- דוחים וכשאני אומרת דוחים אני מתכוונת לזה בסגנון של "בוא נתעטש על הקיר ונראה מה יוצא מהאף" או "בוא נעשה ביד באמצע השיעור ונגמור ונראה לבנות (ולבנים:)" בנות - פרחות-סתומות וכו´. אני מפחדת! מה אם יום0 אחד אני אתעורר בתוך חצאית מנומרת חולצת בטן חימצונים עגילים מרובעים עקבים בגובה 80 אלף מיל ומקשיבה למזרחית????? הלפ מי... i see dead people. ציטוט הרגע: אתה חייב קצת לשחרר את הדבר שאתה הכי רוצה. (עברי לידר)

אלי פלס

New member
בואו ננצל את הבאג לשחק...

לאיזה פורום הייתה אמורה להגיע ההודעה הזו? לדעתי, לפורום רוק או משהו כזה... (אבל זו הודעה קלה. נחכה להודעות הבאות...)

MARMELAD

New member
טוב, בינתיים התקלה תוקנה

אני רק מקווה שאני לא פותח פה לשטן

MARMELAD

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo6.gif קומיקס לחג

מסורת החג, אתם יודעים, חייבים לשמור על המורשת שלנו... אז הנה עוד קומיקס בשבילכם - וקישור לאתר ג.מרמלד

למעלה