הודעה לכולם ממש רציני תקראו:

MrJTsGirl

New member
הודעה לכולם ממש רציני תקראו:

או קיי, שמעו, אני לא אתנשא או משו כזה... (אם זה ישמע ככה אז סורי) כולכם לדעתי צריכות להתבגר, ובגדול. בכל הקטע של ג'סטין וקמרון, ובכלל הקטע של "אני אתחתן עם ג'סטין בלה בלה". נכון, גמני הייתי ככה פעם, טינית שבטוחה שבסופו של דבר אני אתחתן עם ג'סטין (זה הגיע למצב שחברה שלי פעם שאלה אותי מה יקרה אם הבת שלי תעריץ מישו בצורה כל כך חולנית כמוני עכשיו, אני עניתי לה שאני אתמוך בבת שלי כי הרי אבא שלה יהיה ג'סטין אז זה אומר שהלכתי בעקבות החלום שלי והגשמתי אותו... בולשיט) אני לא אומרת לא לאהוב את ג'סטין, כי אני עדיין מתה עליו והוא הנשמה שלי (אני אוהבת אותו יותר מכולכם! :p) אבל לא בצורה כל כך משוגעת... בסופו של דבר, ברגע שתמצאו מישהו אמיתי שתאהבו (לאו דווקא חבר) אתם די תשכחו מג'סטין ומהאובססיביות שלכם כלפיו. זה בדיוק מה שאני עברתי (ועדיין עוברת) בשנה האחרונה, וזה מה שכולם עוברים... מימונה מאושרת! תרבחו ותסעדו! :)

אממ../images/Emo4.gif../images/Emo156.gif

רק בעיה אחת.. לא נראה לי שהבנת משהוא.. כל הקטע של האני אתחתן עם ג'סטין זה בצחוק... את לא באמת חושבת שכולם פה בטוחות שהן היתחתנו עם ג'סטין? נכון? אז אם כן אז תדעי עכשיו ולגבי משחברה שלך אמרה היא צודקת... אני מתה על ג'סטין אבל מפורסם וכזמר מוערץ אבל אני לא מאוהבת בו

אממ...../images/Emo4.gif../images/Emo156.gif

רק בעיה אחת.. לא נראה לי שהבנת משהוא.. כל הקטע של האני אתחתן עם ג'סטין זה בצחוק... את לא באמת חושבת שכולם פה בטוחות שהן היתחתנו עם ג'סטין? נכון? אז אם כן אז תדעי עכשיו ולגבי משחברה שלך אמרה היא צודקת... אני מתה על ג'סטין אבל מפורסם וכזמר מוערץ אבל אני לא מאוהבת בו ועכשיו יש לי ידיד שאני דלוקה עליו אבל זה לא אומר שאני לא יככולה ליהיות דלוקה עליו בגלל שאני מעריצה את המושלמי...

justinnn

New member
אמממ חשבתי שזה דאי ברור שזה

בצחוק ..כאילו....חולות אנחנו עדיין לא..

justinnn

New member
אמממ חשבתי שזה דאי ברור שזה

בצחוק ..כאילו....חולות אנחנו עדיין לא..

טוב, אז ככה:

מה שכתבת זה באמת נכון, גם אני הייתי פעם (בתקופת קטנטנות, שלא היה ג'סטין) הייתי בטוחה שאני יתחתן עם בנחמין רוחאס, מה שעכשיו אני נגעלת ממנו, אבל עכשיו מצאתי את האור שלי! (בצחוק, תרגעו).

RJlake

New member
חחח איזה חמודות האמתי אני אף פעם

לא חשבתי על ג'סטין בצורה כזאת וחברות שלי חשבו שאני לא אוהבת אותו באמת כי אני לא צורחת "ג'סטין תעשה לי ילד..." בכול פעם אני רואה אותו! שתבינו עד כמה המצב של החברות שלי חמור- יש ילדה אחת שחולה על איזה מפורסם שהגיע לארץ והיא הלכה להופעה שלו אבל לפני כן היא עשתה דיאטה רצחנית כי רצתה להראות יפה בשבילו!!!!!!! אז אני בטוחה שכולנו פה רחוקות מזה ויודעות להבדיל בין מציאות לחלומת!! אבל כמובן שעדיין כיף להסתכל על ג'סטין בלי חולצה ולקוות שגם לנו יהיה מישהו כזה מושלם חחחח....!!

ס22ה

אני ממש הייתי מפגרת כשרציתי להתחתן עם בנחמין אבל לא הגזמתי עד כדי כך, כדי שאם אני ילך להופעה שלו אני יעשה דיאטה! זה כזה טמטום מה אני מפגרת? כאילו אני לא מבינה את חברה שלך, זה ממש לא נורמלי, היא מחורפנת? כאילו שמבין כל הקהל, הוא יראה דווקא אותה, אין סיכוי שהוא אפילו ישים לב אליה, היא חשבה על זה? טוב אז זהו.....

RJlake

New member
צודקת ב-100% אבל מה לעשות יש אנשים

כאלה אני עד עכשיו לא מבינה אותה!!!!!!!!!!!!!! בלי להעליב או לפגוע במעריצות וזאת רק דעתי אבל בנחמין בכלל לא יפה כאילו יש לו עיינים(הצבע)יפות אבל חוץ מזה הוא בכלל לא יפה יש לו פה כזה ענק זה מפחיד!

MrJTsGirl

New member
נכווווווווון

חחח את מה זה צודקת על בנחמין אני גם שונאת אותו הוא ממש מכוער יש לו לסת ענקית כזאתי... בעאעא... חחח

Lara145

New member
חחח...

בנחמין, מכוער לאללהההה אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח! מי שאוהבת אותו זכותה, תאמת אני גם אהבתי אותו פעם עד שהבנתי שהוא מזה מכוער...(אבל כמו שאמרתי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח!)

וובדיס

New member
סליחה?

תשמעו אני בכלל לא אוהבת את המורדים או מעריצה מישהו מבינהם אבל נגיד אם הייתי מעריצה אותם לא הייתי מעריצה אותם על אך שהם נראים כמו ג'סטין נכון ג'סטין חתיך מהם אבל שימו לב למוזיקה אני גם חושבת שג'סטין היה מעדיף אם ההייתם מעריכים את המוזיקה שלו מאשר את היופי שלו הוא אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ודרך אגב לאחר שגילתם שבנחמין מכוער ואז לא ההדתם אותו זה אומר שלא הייתם העודות שרופות יש לי שאלה אם גס'טין היה מכוער? לא הייתם מעריצים אותו?

Mrs CoStA

New member
זה האתר הרשמי שלו....

אם אני לא טועה... את מכירה אתר שרשום את המילים של כל השירים שלווו?

וובדיס

New member
אה............

תשמעי אני חושבת שחברה שלך בלי להעליב קצת מפגרת כאילו אני מבינה שהיא מעריצה אותו אבל לעשות דיאטה רצחנית וגם אולי היא עשתה שתגידו שהיא ממש מעריצה אותו

וובדיס

New member
בקשר...........

תשמעי שאנחנו אומרות שאנחנו מתכוונות להתחתן עם ג'סטין אני לא היינו כמוך אם אובססיה זה סתם מילה שמראה את גודל ההערצה שלנו

jt fan

New member
תגובתי

לא נראה לי שיש פה מישהי שזה יותר מחלום בשבילה חוץ ממני כי אני לא ממש רוצה להתחתן עם ג'סטוש בלה בלה כמו שאמרת יעני חוץ מזה שיש לו אחלה מוזיקה ושיש לו מילים יפות ופנים יפהפיות אין בו יותר מדי<<<>>> לא שאני יגיד לכן שהוא לא ווינר ומתוק אבל גירלז אפחד לא יתחתן איתו במיוחד לא בגילנו

RJlake

New member
ואו איזה תוקפנות! תראי אני מסתכלת

על ג'סטין בתור אמן כי לפי דעתי הוא אחלה של זמר הדיסק שלו זה הדיסק הכי טוב ששמעתי בחיים שלי ואני מעריצה אותו לא רק בכלל היופי שלו ויש לי וידוי קטן- אני התחלתי לאהוב את ג'סטין רק אחרי שהוא יצא לקרירת סולו וזה לא שהיה לי משהו נגד אנסינק כי הם אחלה להקה פשוט לא התחברתי אבל אחרי זה שמעתי את like i love you ברדיו ומאז אני מעריצה אותו יכול להיות שהיופי שלו עוזר לו והרבה בנות מסתכלות על זה אבל מה לעשות ככה זה אנחנו בני אדם ואנחנו שופטים אנשים לפי מראה חיצוני אני לא אומרת שזה טוב אבל ככה זה! אבל תני לי לשאול אותך שאלה- בוא נגיד שיש ילד סופר מכוער ויש ילד סופר יפה ואומרים לך לבחור אחד משניהם כדי לבלות סופשבוע את לא אוהבת אף אחד מהם במי תבחרי? אבל תחשבי טוב טוב! אה ושמדברים על בני אדם לא אוהדים אותם מעריצים אותם!

וובדיס

New member
תשמעי

תלוי למי שיש לי הכי הרבה נושאים לדבר איתו תשמעי אני לא מלאך או משהו אבל אני לא שוטפטת על פי היופי אני יודעת שאני לא חסידה וברור שאני מסתכלת על אנשים בחצוניות שלהם אבל ממש לא אכפת לי אייך הם נראים ויש לי ידיד שאומרים שהוא דומה לבת לא אכפת לי ממה שהם אומרים הוא ידיד שלי וזה העיקר

ממש רציני...

כבר נבהלתי... חחח... מותר לחלום... אף אחת לא באמת חושבת שהיא תתחתן עם ג'סטין!!!

למעלה