הודעה לכולם

כוכבה 27

New member
הודעה לכולם ../images/Emo206.gif

מחר יש לאריאל יום הולדת,אז אל תשכחו לעשות לו כבוד

sarit lang

New member
אני לא יהיה פה היום ומחר אז...

אריאל המון המון המון המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון מזל טוב!!!!

yaelala14

New member
../images/Emo121.gifאריאללללל מזל"טטטטטט!!

המון המון בהצלחה בחיים

moranush86

New member
אריאל מותק היות ואתה גם לא תהיה מחר

הסנוב נוסע לאילת... אז אריאלי שיהיה המון המון במזל ורק טוב ושתמשיך ללכת בנתיב הנכון להיות זמיר וכמובן שכולנו מאחוריך ב"כוכב נולד". בקיצר יום הולדת שמח ותהנה באילת. חולה עליך. נ.ב: אני מאחלת לך שתמשיך להיות סנוב כמו שאתה

1מאיוש

New member
מתי אריאל בכוכב נולד ?!

תגידו לי אני אראה... ו.. כמובן שלא שכחנו יומולדת איחולים ==> מחר..

orianush

New member
טוב אם זה האשכול אז הנה הברכה שלי

אריאל מזל טובבב
ולא ידעתי שהלכת לכוכב נולד.. שיהיה בצלחה
תיהיה בטוח שאנחחנו איתך :)

לאריאלוש../images/Emo70.gif

מזל טוב
המון המון המון המון המון המון הצלחה בחייים ובעיקר בתחום השירה, וגם בכל מה שאתה רוצה
בקיצור מה שאתה מאחל לעצמך-שיתגשם אמן
ממני עדי
בלון|עוגה
שוקולד|

אריאל ../images/Emo24.gif

מזל טובבבבב שיהיה לך המון המון בהצלחה בהכלללל הכנתי מש'ו אני ישלח לך במסר... אוהבת המון

1מאיוש

New member
../images/Emo41.gifתיקון קטן לגבי אריאל

בדיוק דיברתי איתו והוא אמר לי שהוא לא בכוכב נולד אבל הוא השתתף באודישנים

ניר86

New member
אח שלי המון מזל טוב ..../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

אח שלי חוגג יומולדת אז שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם תעשה חיים ...שכל חלומותייך יתגשמו אחי ,שתמיד תהיה מאושר ושתמיד תשיר לנו יום יגיע אני מאמין בך וכולם ידעו מי זה אריאל זוהר !! אז המון בהצלחה המון בריאות וכל האיחולים שבעולם ... מההיכרות שלי איתך גיליתי בן אדם מקסים ובאמת מכל הלב אני חולה עליך אחי !!! אז את כל הברכות שבעולם ובאמת מתכוון לכל מילה !!! מזל טוב מותק !! עד 120 !!! והתמונה הזאת קצת לא עדכנית לגביי אבל זאת התמונה שיש לי עם אריאל אני קצת השתנתי מאז ...

כוכבה 27

New member
לאריאל היקר ../images/Emo24.gif

צרור ברכות לרגל יום הולדתך,המון בהצלחה והמון בריאות ואושר
בחיים,שכל משאלות ליבך
יתגשו,ושתמשיך להיות מקסים כמו
שאתה ושלעולם אל תשתנה
,מכוכבה

1מאיוש

New member
מזל טוב אריאלללל ../images/Emo171.gif

איש יום הולדת
תמשיך להיות כמו שאתה לעשות עבודה מעולה כאן בפורום ולהיות איתנו תמיד תהיי מאושר ותעשה רק מה שטוב לך ! שיהיה לך בריאות והצלחה בכל מה שתעשה !! ממה שראיתי אותך-וזה רק בתמונה אתה יפההה תשאר ככה תמיד וגם עם החיוך!!! תיהיה תמיד מוקף בחבריך- ואנחנו, אל תדאג- תמיד איתך ! שכל המשאלות שלך יתגשמוווו תשיר תמיד כמה שאתה רוצה ומתי שתרצה ותגיעעע עם זה הכי גבוה שאתה יכול ! מורן אומרת שאתה סנוב- תכונה חמודה
אוהבים אותך המון המון.....

yo bo yo

New member
../images/Emo213.gifאריאל ../images/Emo65.gif../images/Emo124.gifמזל טוב

אריאל......המון מזל טוב. היום יום הולדת, היום יום הולדת :) מאחלת לך הצלחה בכל אשר תדרך רגלך, בריאות אושר ומימוש עצמי. רק עלה ונסוק. ושאף משוחה, גיא עמק או הר לא ירתיעו אותך, כי אין דבר כזה בלתי אפשרי. האמן בעצמך והשאר נאמן לעצמך. אתה מוכשר מאוד ואני מאמינה שעוד תגיע רחוק. שהאור והחיוב יהיו מנחי דרכך. מאחלת מכל הלב אורלי.

ליבית1

New member
כוכב יקר שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

שיהיה היומולדת הכי שמח בעולם, הכי מלא באהבה, שמחה והגשמת חלומות, שתהיה עטוף בחברים ושדרכך תהיה מלאה באור מעתה ועד עולם. תדע שאתה מוכשר ומיוחד עד מאוד.. אוהבת אותך על אמת ומודה לך על היותך... ליבית

למעלה