הודעה לכולם

gils33

New member
הודעה לכולם../images/Emo234.gif

בימים אלו מתקיימת בפורום הורים וילדים מבלים תחרות תמונות של טיולי אופניים משפחתיים בת"א בשיתוף עיריית ת"א. התחרות מציעה למשתתפים הזדמנות לזכות בוג אופניים יוקרתי בשווי מעל 1000 ש"ח ובפרסים מפנקים נוספים. קישור לתחרות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1903&MessageId=133959348 במידה ואתם רוכבי אופניים ויש לכם תמונות לשתף,יש לכם אפשרות לזכות. ואם במהלך סוף השבוע הקרוב או יום כיפור תקחו את המשפחה לסיבוב על אופניים בעיר הלבנה, שלפו את המצלמה והשתתפו גם אתם!

elotan

Member
../images/Emo31.gif אני אוכל חזיר עם גבינה שבושל בשבת של פסח

בתוך פיתה ועדיין ביום כיפור לא הייתי מוציא מצלמה בחוץ ומתחיל לצלם למרות שתודה על המידע ובהצלחה לכולם בתחרות.

MrCheff

New member
עבדתי פעם עם מישהו שבפסח ישב לידי ואכל להנאתו

לאפה עם שווארמה של בקר נמוך, מוקפץ בחמאה ולצידו חטיפי ביישרימפס בבצק בירה. לצד האוכל הוא שתה בירה שחורה
והוא עוד היה דתל"ש

gils33

New member
לי יש שכנים שעושים על האש בכיפור

על הגג,בכוונה "להכעיס"

schlomitsmile

Member
מנהל
את מי? ../images/Emo13.gif זה הקטע המצחיק עם אנשים כאלה: הם טוענים שאין אלוהים, אז למי בעצם הם עושים "להכעיס"? ../images/Emo13.gif אולי להורים שלהם? גיל התבגרות, שנמתח על פני עשורים...

gils33

New member
פשוט נורא

כאילו מה,למה? את מי הם מכעיסים כמו שאמרת? זמן סליחות- אנחנו סולחים להם.

schlomitsmile

Member
מנהל
לא מרגישה שיש לי מה לסלוח להם ../images/Emo13.gif הם לא הכעיסו אותי או פגעו בי. בעיניי זה משעשע או לכל היותר- עצוב. בסייג אחד- אם הם פוגעים באנשים אחרים (למשל אוכלים מול החלון של השכן שצם) ז כבר סתם גועלי.

Master Stav

New member
הטיפשות נחלתם של רבים ....

לא ברור את מי הם מכעיסים קטע מטופש

hirshfe

New member
את השכני הדתיים שלהם

וככה הורסים שכנות. את אמת זה עבר לי בראש פעם אחת. ששכן חרדי נכנס לבניין (ומאז עזב) חסם שבת אחת את הכניסה לחניה באוטו אבל בסופו של דבר הסתפקתי לצלצ לו בדלת באותה שבת ולהתלונן על הרכב שכן אחר שלי פשוט לקח לו את המפתחות והזיז לו את האוטו

למעלה