הודעה לכולם.

gwizard

New member
הודעה לכולם.

שלום לכולם! עקב המצב בפורום זה, החלטתי לא להשתתף בו יותר. ההודעות שלי נמחקות בגלל שמישהו שכולם למדו לא להתייחס ולעקוף אותו אומר למחוק. הודעות שהיו בסדר ונמחקו רק בגלל ש"העכירו" את האווירה. איזה בדיוק אווירה ? אווירה של טמטום ? של חוצפה ? אני יודע שאריאל או אילן בוודאי ישמחו למחוק את ההודעה הזו, אחרי הכל האווירה "הטהורה" חייבת להישמר. ואני גם יודע שהמישהו המסויים הזה ישמח וירקוד על כך שאני עוזב כי אחרי הכל עכשיו לא יהיה פה אף אחד שיעיר לו על התנהגות שלו. שלום ולהתראות. אלון.

Justin Angel

New member
גנן גינה מעצבן שכמותך.

אף-אחד לא שמח לראות אותך לא בפורום, אפילו לא אני. אתה פאגאן איכותי לחלוטין, ואין שום שמחה בליבי על כך שאתה עוזב. אתה מתנהג בטפשות ויהירות, אתה יודע טוב מאוד לא הודעות שלך נמחקות (העובדה שהסקירה על החנות התמקדה בשתיים מתוך שלוש פסקאות על כמה טיפש אני אולי קשורה לזה). תקשיב, זוכר שאמרתי לך שאתה מזכיר אותי בצעירותי? הנה עוד נקודת דמיון. גם אני עזבתי בעבר את הפורום הזה היות ומחקו לי הודעות, אבל אני יודע היום (לאחר כשנה+) שזה בהחלט היה מוצדק, ואני מקווה שאתה כבן-אדם בוגר ואחראי תוכל להבין את זה עכשיו ולא לחכות שנה כמוני. אל תתן לעקרון טישי של "לא מוחקים לי הודעות" לגרום לך לעזוב את הפורום, אתה מקורץ מחומר איכותי במיוחד, אתה איש מקסים ופאגאן לתפארת, ואתה בדיוק האנשים שאני שמח שהם בפורום. אומנם לא יהרוג אותך להתמתן קצת בעוינות כלפיי, אבל אני כבר הייתי איפה שאתה עכשיו ואני מבין ששום כמות של דיבורים לא ישכנעו אותך להתמתן, ואולי גלות מרצון היא באמת במקום. תראה, ההחלטה אצלך, אני לפחות לא רוקד (ואפילו לא טיפה שמח) כרגע על כך שאתה עוזב, אתה יכול להישאר בפורום ואולי להתמתן קצת כלפיי (או פשוט להתעלם ממני), או שאתה יכול לשלוח את עצמך לסיביר בגלל שהגאווה שלך קצת פגועה. באמת אין טעם להוכיח שאתה איש של כבוד שמילותיו שלו זהב, היות ואנו כבר מעריכים אותך ככה. אבל הנהלת הפורום פועלת בדרך שלא נוטה לשני כיוונים, מוחקים הודעות שלא במקום, חד וחלק. הכדור בידיים שלך, ואני דווקא אהיה מאוד שמח אם לא תשתמש בו לירות לעצמך ברגל. ברכות זוהרות ואני אציע לך ברכה מצרית עתיקה "מי ייתן והאלים יעמדו בינך לבין פגע רע בכל המקומות הריקים בהם אתה מוכרח לדרוך"

Cath

New member
הלו,מה אני עשיתי לך...

שאתה יורד על סיביר?!!

Justin Angel

New member
סיביר = מקום מאוד קר.

וחוץ מזה, זה מקום הגיוני לחלוטין לשלוח אנשים לגלות.

Dia Leoghann

New member
חבל...

אכן הודעותך נמחקו כי הן "העכירו" את האווירה בפורום. כך גם הודעותיו של ג´סטין. דווקא הודעה זו לא תימחק. חבל לראות אותך הולך כיוון שיש לך מה לתרום אם לא תתלהם ותתדרדר לוויכוחים מטופשים על אישיותו של ג´סטין.

Justin Angel

New member
היי!

הכל אשמת גמד הגינה, שום דבר פה לא אשמתי. אני לא התגרתי, לא פתחתי דיון ולא הגבתי. ההודעות שלי נמחקו היות והן המשך של אותו מיני-שרשור. והוא לא "מתדרדר" ל"לוויכוחים מטופשים על אישיותו של ג´סטין" הוא פותח אותם. רק מתקן את ההדורים, כדי להדגים שבמקרה הזה אני חף-מפשע :) ואני גם "חף-מפשע" בעוד מספיק מקרים אחרים שעד היום לא מצאו את הגופה :)

TheBlueOne

New member
תראו מה זה..

שבוע אני לא בפורום וזה מה שקורה.. אתם פשוט לא יכולים בלעדי.. הא?
טוב נו... אולי אתם כן .. בכל אופן משפט חכם למחשבה: "אני שולל את מה שאתה אומר, אבל אגן עד מוות על זכותך לומר את הדבר" (וולטיר, 1763). ברגשי כבוד לשניכם...

למעלה