הודעה לכולם,

natalysh

New member
הודעה לכולם,

בעקבות ארועי הימים האחרונים אני עשיתי חושבים ומציעה גם לכם. עד שהמלחמה לא מגיע למעגל הקרוב שלכם, החיים ממשיכים בסדרם, גולשים באינטרנט, רבים, מתקוטטים, נלחמים. ואחרי שהיא מגיעה, שואלים: על מה? כל הויכוחים האלו מאבדים ערך. נכון שזה נשמע קלישאי, אבל בימים האלו הדרך האחרונה הטובה לייעל את הזמן זה לריב. לתשומת לבכם.

../images/Emo45.gif את צודקת בהחלט

כולי תקווה שאנשים כאן יקחו כמה רגעים כדי לחשוב על זה ולהירגע קצת.

natalysh

New member
לעשות דברים פרודוקטיבים,

ולא לפגוע אחד בשני בזמנים רגישים כאלה.

moran f

New member
אוי, נו באמת.

אז כשיהיה שלום מותר לפגוע אחד בשני? אני ארשום לפני. לפגוע זה תמיד רע, להתווכח מותר גם כשיש מלחמה. ואם זו ההגדרה שלך, אני מצפה שתחדלי מיד מעשיית כל דבר סתם ותקדישי את מרצך אך ורק להיות פרודוקטיבית. לרגל המצב, כמובן. כשיהיה שקט בצפון ובדרום יהיה מותר לך להנות שוב.

יוסי n

New member
המתח בשיאו.

אפילו הודעה שקוראת ל"שלום ואחווה בין בני האדם", מעוררת ויכוח. אכן, ימים קשים.

natalysh

New member
מורן, אני לא אתווכח איתך.

הצעתי נקודה למחשבה, לא פקדתי על אף אחד לעשות דבר (זה תפקידו של מישהו אחר כאן). אלו רגשותיי, ויכול להיות מאוד שהם לא מדברים אלייך, או אל אף אחד כאן, וזה בסדר. את מה שכתבתי כתבתי אחרי שעות רוויות דמעות ועצבים מרוטים ותחושות שלא אאחל אף לאויבים שלי. ואז אני קראתי שוב את השרשור הבעייתי מאתמול, גם את ההודעות שלי, והרגשתי שזה לא מתאים. זה לא מתאים בכלל, אבל בימים אלו בכלל לא. וחוץ מזה, סתם לצורך הדיון (שאת חלקי בו אני מסיימת בהודעה זו), אפשר לעשות דברים פרודוקטיביים וגם להנות מהם. שוב, את מוזמנת להסכים או לא להסכים, ויכול להיות שאת מנצלת את הזמן עשר. לכן אני לא אתווכח, ואיש הישר בעיניו יעשה. מה שאני ניסיתי לומר בהודעה שלי היא שה"פינות השפויות" בארץ וברשת הולכות ונגמרות ולכן כדאי אולי לשמר את הפינה השפויה" בפורום הזה ולא להכחיד אותה עם ריבים שלא מובילים לכלום.

moran f

New member
אה, כמובן

מי שלא חושב כמוך פשוט לא חלק מ"הפינה השפויה". מצטערת, בעיני ויכוחים הם חלק מהשפיות.

natalysh

New member
טוב, תהני.

אני לא טענתי שמי שלא חושב כמוני הוא לא חלק מה"פיה השפויה so called . וגם יש הבדל בין ויכוחים לבין ריבים. רק טוב וחופש נעים.

moran f

New member
אגב

אני די בטוחה שראיתי את הניק שלך בריב ההוא לפני שהוא נמחק. אני טועה? (שאלה אמיתית, לא נסיון לריב, למקרה שדאגת).

natalysh

New member
כן, הוא היה בריב.

לכן ציינתי שגם אני עשיתי חושבים ודבריי נכתבו גם לאחר קריאת ההודעות שלי.

למעלה