/הודעה לכותבים הקבועים כאן/

/הודעה לכותבים הקבועים כאן/

בשבוע הבא אני יוצא לשבועיים מיל'.
אני אהיה מסוגל להשגיח כאן מפני מעט הטרולינג, ההצפות והפרסום שיש כאן (שאפו לכולם שיש כאן כל כך מעט מזה!), אבל אני כנראה לא אוכל להשקיע את הזמן בחיפוש לינקים לתיאוריות מעניינות, חדשות של הסדרה וכו'.

אני יכול לבקש מהנהלת הפורומים מחליף (אם יש מישהו שרוצה לקחת את המושכות לשבועיים, שלחו לי מסר), אבל גם אם יהיה מישהו כזה וגם אם לא (ואני לא בטוח שצריך), אני מבקש מכם להציף בהיעדרי את הפורום בתוכן עדכני וחשוב. אם כל אחד מהקבועים יפרסם שרשור חדש או שניים בשבוע, אתם תוכלו ליצור פה חתיכת באזז.
אתם מוכנים לזה? זה באמת לא קשה במיוחד. וכמובן כמה שיותר תנועה כאן, יותר טוב.

that's the point :

למה אנחנו צריכים לייצר את הבאזז?

כי אנחנו החרב בחושך, השומרים על החומות

והלא טמאים שבאים לפה צריכים לראות פורום שוקק, או שהם יילכו.
(אולי לא אכפת לך שהם יילכו, אבל הם כנראה ההצדקה לקיום הפורום הזה בכל החורף הארוך)

וכמובן, אני לא מבקש מכם לפתוח ה בלוג אישי, רק להיות פעילים פה טיפ טיפה יותר מאשר כרגיל.

AlonPe

New member
גנבת לי

ת'ציטוט הראוי,
אז תיאלץ להיסתפק בברכה סטנדרטית:
סע לשלום, ושוב לשלום, שמור על עצמך ועל המולדת!

רגע, אתה כבר שם?
מחר תהיה קולות החיילים?

טרם שם

למעשה, הייתי אמור להיות מיום ראשון. בפועל הם הקפיצו אותי גם למחר ומחרתיים (תפקיד קצין, קורים דברים כאלה. היו כוללים גם את יום חמישי, אבל אמרתי להם שבחמישי אני לא יכול). הם הבטיחו לי שאני אוכל להצביע בקלפי צבאית מחר, ככה שלא תהיה בעיה. אני מקווה שהם צודקים. גם ככה אני מפקפק בכל העניין של הצבעה במעטפה שהשם שלי כתוב עליה, אז אם גם זה וגם לא יחשיבו את הקול שלי, אני די אתרגז.

למעלה