הודעה לכל הגולשים שהם מעריצים עיוורים

BeniTaz

New member
הודעה לכל הגולשים שהם מעריצים עיוורים

של לוחם מסוים. בחייאת ראבק.. זה מזכיר לי את התקופה של "קטנטנות" או "המורדים" בארץ.. למי שזוכר. כל מילה או הערה על הלוחם שלכם אתם קופצים, כל דיון אתם דוחפים אותו, כל עניין אתם כותבים באובססיביות. אתם לא עושים חסד עם הלוחם הזה.. רק גורמים לשאר הגולשים לשנוא את הלוחם הזה כי כמה אפשר להעריץ לוחם בצורה קנאית כזאת? חייב לומר שאני מת על ליוטו מאצ'ידה, אבל מסיבה מסוימת התחיל לרדת לי ממנו בשלב מסוים ולא בא לי להתחיל לתעב לוחמים שאני מכבד בגלל שגולשים כאן אובססיבים אליהם. תכלס זה מעצבן.. הייתי חייב לכתוב את זה. פשוט דיי, לכל דבר יש גבול.

fatnoam

Active member
אתה צריך לראות מה הולך בפורום NBA....

פה זה באמת סבבה ונורמלי יחסית לשם.

לא מבינים איך אפשר לחשוב אחרת מהם..

מרקו בי

New member
פשוט תתעלם

זה תמיד קורה לאחר קרבות צמודים שלא מוכרעים. שוגון - מצידה 1 אדגר-מינארד 2 ועכשיו קונדיט-דיאז באמת עדיף להימנע מויכוחים שבהם כל אחד חושב שהוא צודק. זה בהחלט לא צריך לגרום לנו לאהוב לוחמים פחות, למרות שאני מבין אותך גם לי ירד ממאצידה אבל למדתי לא לקחת ללב כל תגובה.

כן אבל זה מציק

שיש ויכוחים שיורדים לפסים אישים או שאנשים שיפוטיים מעבירים ביקורת אישית על חברי הפורום בגלל שאדם אחר לא חושב כמוהו. אני ידוע בתור אחד שמעריץ את GSP ואם שאול מעביר ביקורת על GSP ואני לא מסכים איתו אני לא ארד עליו והוא לא עליי השיחה תסתיים באי הסכמה מחוייכת אך כשגולשים מעליבים אחד את השני או מתנשאים כמו ש-גולש אחד כתב כאן "כרגע הרמה פה נמוכה ומלאה בתגובות ילדותיות" זו אימרה שיפוטית ומרגיזה ומעכירה את האווירה הכיפית שיש בפורום. אכן אפשר להתעלם מאותם אנשים אבל עצם האימרות הללו מורידים את הרמה של הפורום ואני בתור אחד שאיכפת לי מהפורום והפורום הזה יקר לי קשה לי להתעלם שמעכירים את האווירה ומורידים את הפורום ל"פורום העלבות"

BeniTaz

New member
מסכים עם אמיתי

ההודעה הזאת עיצבנה אותי ממש אבל אני בטוח שהוא מבין שטעה. במיוחד שיש כאן התנשאות על כלום.. והנסיון כל פעם להלהיט את היצרים עם עניין ה-"יהודונים" שזה ממש טיפשי ומעצבן. יש כאן הרבה קטע אישי.. Nick Diaz, אם באת לכאן לחמם את האוירה או לסגור חשבון אז נראה לי שהתבלבלת.. סך הכל אתה מבין עניין וחיובי לרוב. בבקשה בואו ננסה להימנע מהערות מעליבות ונפסיק להעריץ לוחמים כמו בנות 12.. יאללה GSP יא קנדי מפגר.. מתי תכריע קרב!? ואוברים לא מבין שהרמה ב-HW בזיון.. חושב שהוא לוקח את JDS עם ניצחון על לסנר האוברייטד.

udi102

New member
אני מסכים

וזה לא רק לגבי ניק דיאז ,זה גם לגבי סילבה שאני נותן עובדות ומסביר אלף פעם למה אני מדרג את GSP וגונס לפניו בP4P ואנשים זורקים בפניי את רשימת נצחונות שלו , שאומנם היא מרשימה אבל קרית שמונה יכולה לנצח 12 נצחונות רצוף קבוצות מהליגה השניה . GSP לעולם לא נשלט במשך 4 וחצי סיבובים ע"י אף לוחם ,אז אפשר לתרץ בסדק בצלע או שקר כולשהוא אחר, בשורה התחתונה סילבה גם ככה בקושי נלחם גם אם הוא פצוע או שלא .

BeniTaz

New member
בנקודה הספציפית הזאת

אני באמת חושב שאנשים לא מבינים את הבדלי הרמות בין מחלקת ה-WW לבין מחלקת ה-MW החלשה.. ולא רק בפורום, בכלל בעולם ה-MMA. אני בדיוק כותב סקירה על מחלקת ה-LHW.. זה מטורף להשוות אותם הצלחות באופן יחסי למחלקות השונות. התחרות ב-WW פשוט מטורפת לעומת ה-MW וכנ"ל היריבים ש-GSP ואנדרסון סילבה פגשו ויפגשו. לא מבין איך לא לוקחים את זה בחשבון בשיקולים.. אחד נלחם באריות והשני (לא נזלזל יותר מידי) פוגש רק זאבים.

fatnoam

Active member
שתי מחלקות משקל כל כך סמוכות:

בסופו של יום, לוחם יכול "להחליט" באיזו מחלקה להילחם. תיקח לדוגמא את ראמבל ג'ונסון - MW גדול - נלחם הרבה ב-WW. אני חושב שלוחמים מבינים שסילבה הוא מן מכשול שהם לא יוכלו להתגבר עליו. ניצחון על GSP נתפס בפניהם הרבה יותר הגיוני, אז הם מעדיפים להתחרות ב-WW. תיקח שנתיים אחורה - ראשאד אוואנס וליוטי משידה בהחלט יכלו להיכנס ל-MW, אבל הם ראו הזדמנות בלהשתלט על ה-LHW, ועשו זאת.

BeniTaz

New member
לא מסכים עם שום אמירה

מחלקות משקל סמוכות אבל בחוקי המשחק של היום, 7 ק"ג הבדל זה כל כך הרבה.. זה לא כמו איגרוף. או שאתה יכול לחתוך ל-WW או שאתה לא. אני לא חושב שיש כאן עניין של העדפה. אתה באמת מאמין שכל הלוחמים שבחרו להילחם ב-WW זה רק בגלל שהם חושבים שיהיו מסוגלים לאתגר את GSP על פני סילבה? ג'וש קושצ'ק היה אמור לעשות את הבכורה ב-MW (אם סאנצ'ז לא היה נפצע והיו מזעיקים אותו ברגע האחרון להילחם במאט יוז) כי הוא הבין שאין לו סיכוי כל עוד GSP באזור. ראמבל ג'ונסון גם יכול להיות LHW גדול.. פשוט במבנה גופו הוא יכול לחתוך גם ל-WW אז זה מה שהוא עשה (או ניסה לעשות) עד הקרב נגד בלפורט. במקרה הזה מדובר בלוחם טיפש שיכול היה להילחם במחלקה קלה יותר עבורו והעדיף גם להתאמץ בחיתוך וגם להתמודד מול לוחמים חזקים יותר. אפשר שוב להשוות בין המחלקות אם בא לך.. אין לא חושב שיש בכלל תחרות. העומק ב-WW זה פשוט דבר מטורף. מצד שני, לוחמים אפורים ולא שלמים במיוחד הצליחו להגיע לטופ ב-MW וזה אומר הרבה: קוטה, לייטס, ביספינג, מאיה, בלצ'ר, אוקאמי, סטאן..

fatnoam

Active member
מסכים איתך ש-WW יותר מוכשרת

אבל תסכים איתי שראמבל ג'ונסון העדיף להגיע לקרב אליפות מול GSP ולא מול סילבה? מתאבק בגודל שלו, סביר להניח ששניהם ירצו לעמוד איתו. עם מי עדיף לעמוד? במי יהיה יותר קל לראמבל לשלוט, והרבה פחות מסוכן? יותר מזה, ראשאד אוואנס שהפסיד למשידה כבר רצה לרדת ל-MW, ואז בא שוגאן ופתח מחדש את המחלקה, אז הוא נשאר. שוגאן עצמו נלחם גם ב-LHW וגם ב-MW, בדיוק כמו בלפורט (אם אני לא טועה), וכמו ונדרליי. אם ללוחם יש את הבחירה באיזו מחלקה להתחרות... למה אתה מתפלא שהם בוחרים מחלקה שיהיה להם יותר קל להצליח בה? אם מישהו MW קטן, והוא יודע שהוא יכול להתקדם גבוה במחלקה אבל אין לו סיכוי מול סילבה הוא יעשה את זה? או שהוא יבחר להיות WW גדול, עם סיכוי מול GSP, למרות שהדרך לשם קשה יותר?

כשאריה שולט במחלקה הזאבים בורחים הצידה

יש המון דוגמאות ללוחמים שבקלות היו יכולים להלחם בMW במקום בLHW וגם במקום בWW אבל קרב עם אנדרסון סילבה לא היה בראש רשימת הבקשות מסנטה לקראת השנה החדשה
ועדין למרות זה אני חושב שסילבה נלחם ברמה לא רעה בכלל, ברור שאתה צודק (צחי) שהWW הרבה יותר חזקה, אין ספק בכלל! אבל אני חושב שמגזימים עם הביקורת על הMW. נייט מרקוודת', ריץ' פרנקלין, דן הנדרסון, פטריק קוטה, טאלס לייטס, דמיאן מאיה, צ'ייל סונן, ויטור בלפורט ויושין אוקומי. סה"כ לא כזאת רשימה גרוע כמו שאוהבים לחשוב ואם מוסיפים את גריפין באמצע ואת כריס ליבן לפני התואר אז מקבלים רשימה מאוד מכובדת שבקלות עוקפת את ההישגים של GSP במיוחד כשיש לו 2 נפילות באמצע והוא מסיים את הקרבות האחרונים בהחלטה. אפילו שהWW מחלקה עמוקה בהרבה.

yair_bar

New member
מנהל
נתת אכן רשימה מכובדת ובכל זאת

כשאני עובר שם-שם אין לי שם חומר לאלופים. אולי קצת הנדו (ולא יחזיק בקרבות 5 סיבובים), בלפורט אם הוא קם על הצד הבריא

udi102

New member
תגובה

סילבה ניצח את קוטה מכיוון שהוא נפצע ופרש מה נצחון כאן ? והוא ניצח את לייטב ומאיה בהחלטות מזעזעות וקרבות הרבה יותר משעממים וכולה קרב אחד של GSP שהיה משעמם . אני לא מסכים בכלל לגבי רמת הלוחמים , ואני יהיה הכי אובייקטיבי שיש ,סונן ,מוניוז והנדו הם הלוחמים היחידים שעוד היה להם סיכוי להתברג בטופ 10 של הWW מבחינת יכולת ,אני לא מדבר על זה שהם ילחמו בWW ,כי הם לא יכולים לחתוך אלא ביחס ליכולת שלהם .ועדיין כנראה שהם היו מגרדים את הטופ 10 כולם חוץ מהנדו שאין לדעת. פרקנלין עלה לLHW ופשוט התרסק אחרי שמדובר בלוחם שניצח את אוקאמי ,לוטר והאמיל בקלילות . סילבה לא נלחם מול מוניוז עדיין וניצח את בלפורט בנצחון די מקרי( אומנם בדובר בטכניקה מדהימה אני מודה אבל מה הסיכוי שזה יקרה שוב ?) בWW יש מתאבקים לדעתי יותר טובים מסונן וממוניוז שלא לדבר שלויטור אין סיכוי שם מול שום מתאבק .

באסטר1

New member
מה הקטע להשוות את MW לWW?

למה בHW או LHW יש תרמה שיש בWW? בוא נסכים שרוב האנשים בישראל הם על הWW ובוא נסכים שברוב העולם זה המשקל שאפשר לעשות בו הכל , זריזות טכניקה אתלטיות כוח וכו' אז על מה הרעש? אנדרסון סילבה לא בחר אתמול להלחם בMW הוא בחר בזה ממזמן והוא לא אשם שיש בWW רמה גבוהה יותר. ההבדל הוא שהוא כזה טוב שהוא מסיים את היריבים בMW ב2 סיבובים לרוב בעוד GSP מתקשה לסיים GSP עושה מה שסונן עשה עד לפני שלמד קצת BJJ וזה לוקח לקרקע ומרביץ מכות שלרוב לא עושות כלום שאנדרסון סילבה לקח או נלקח לקרקע הוא הכניע! GSP שהוא שחורה בBJJ לא הצליח להכניע את דן הארדי ושאל את המאמן אחר כך מה לא עשה בסדר משמע הבחור לא בדיוק מתאמן על הBJJ שלו ברצינות יתר כמו שדן הארדי נחשב ליריב ראוי או טיאגו אלבס ככה גם רוב לוחמי הMW נחשבים אתה לוקח לדוגמא את מקרה סונן שניגב את הרצפה עם סילבה 4 סיבובים אבל אפשר לקחת 2 דוגמאות שGSP הפסיד בהכנעה ובKO ועוד ההפסד לסרה אפשר להגיד שהוא דומה להפסד של בלפורט לסילבה לאקי פאנץ שנכנס טוב הקיצר מה שאני אומר זה שכמו שאיפשר להשוות את פרנקי אדגר למה היה קורה אם היה עולה למחלקת MW ככה איפשר להשוות יבן GSP לסילבה 2 מחלקות שונות לגמרי מבחינת יכולת סילבה הוא מאסטר בסטריינג וGSP הוא מאסטר בהיאבקות ועד שלא יהיה קרב בניהם איפשר לדעת באמת מי הכי טוב. וזה גם לא משנה מי הכי טוב כי בקרב הכל יכול להשתנות מי חשב שביספינג יכול לשלוט ולבטל את סונן קצת? ומי חשב שג'ונס ינצח לוחמים כמו שניצח כמעט בלי פגע? אנשים ממזמן רוצים לראות את סילבה חוטף מכות מאז הקרב מול מאיה הם החליטו שסילבה עושה צחוק מהמחלקה שלו כל יום צועקים לו תעלה משקל תלחם בGSP תוכיח את עצמך , ואני אומר הבחור לא הוכיח את עצמו כבר? בן 36 הוא בשלבי סיום קריירה הפסד ללוחמים כאלה יכול להרוס לו קצת את ההיסטוריה שהוא עשה ויעשה כנ''ל GSP לא הייתי ממליץ לו לעלות משקל אלא אם כן זה ישר לקרב אליפות שסילבה עלה לLHW הוא עשה שטות הניצחונות שלו שם לא נתנו לו כלום חוץ מהישג יותר גבוה ממה שGSP עשה וזה לעלות מחלקה ולנצח גם שם אם GSP עולה מחלקה היום אין לו אפילו תאפשרות להלחם באלוף לשעבר אפילו מכיון שסילבה אלוף כל כך הרבה זמן והאלוף הקודם אי שם בLHW מחכה לפרישה שלו נ.ב אתה מנסה להיות אובייקטיבי אבל אתה אוהד GSP אז איך אוביקטיבי? אני אישית נהנה לראות קרבות של סילבה יותר מאשר GSP מכיון שסילבה מסיים לרוב וGSP לא סיים לוחם מאז פן וגם זה כי פן נגמר לו האוויר לנשום זה לא אומר שאני חושב שסילבה יותר טוב מGSP זה רק אומר שלצפייה יותר מעניין סילבה

GN24

New member
צחי, למה דעותיך רלוונטיות ודעותינו לא?

שואל בכנות....הקרב הזה באמת תסכל אותי כאוהד MMA(כבר 13 שנים אגב). נ.ב אני מאד אוהב את קונדיט(לפני הקרב)

BeniTaz

New member
אני לא התכוונתי לקרב הזה בכלל

ולא רציתי להתכוון לגולש מסוים אבל על הדרך אמרתי משהו שמפריע לי באופן כללי. עכשיו לא הבנתי מה הקשר התגובה שלך? אשמח להסבר..

למעלה