הודעה- לכל היזמים והיוצרים

הודעה- לכל היזמים והיוצרים

שלום לכולכם שמתי לב שישנם בפורום זה אנשים מוכשרים, יזמים, יוצרים ובעלי עסקים שמעוניינים לקדם את מוצריהם. אתם מוזמנים לפנות למנהלת השיווק שלי לאי מייל [email protected] ולשלוח לה מידע אודות המיזמים שלכם בכדי שאוכל לתת לכם את החשיפה המתאימה לאור זה שראיתי שרבים היזמים שיש להם כבר מוצרים, ומחפשים את תשובת הפרסום למיזמם, התייעצתי כאן עם שאר הנהלת החברה, והחלטנו לנסות לעזור אנחנו מסוגלים לתת רק "ערכת עזרה ראשונה" שתהווה עבורכם נקודת זינוק למוצרים שפיתחתם שיקבלו חשיפה דרכנו בפורטל חדש אינטראקטיבי. ואולי אף בשלבים ה"יותר מאוחרים" לנסות לקשר אתכם עם הגורמים המתאימים בקשרים האסטרטגיים הרלוונטיים. בברכה עינת בר-און

ענת, אשמח אם

אוכל לדבר איתך אישית המיזם שלך דומה מאוד למשהו שחשבתי עליו לא מזמן, לפני שנתקלתי בהודעותיך, ואשמח להצטרף אליו. בתודה.

שלום לך עידן

המיזם כרגע מה שנקרא "בחיתוליו למרות שאנחנו על סף סיום "חבלי לידתו" עכשיו הכי חשוב זה למצוא מטפלת טובה לתינוק, וכך אני עושה בימים אלה נפגשת עם חברות לשיתופי פעולה אסטרטגיים. אשמח להיפגש עימך, עוד זמן מה יהיה גיוס עובדים נוסף ואשמח אם תיצור קשר [email protected] בברכה עינת בר-און

עידן - שוב, מתנצלת

את פשוט תופסת אותי באמצע לחץ עצום של עבודה אחזור אלייך יותר מאוחר

עידן שלום

עידן שלום אני אודה לך אם תשלחי לי אי מייל קצת יותר מפורט משתי שורות שאת כותבת לא מובן מהי שאלתך או שלא הגיע אליי האי מייל שלך הבנתי שבעבר חשבת על רעיון דומה למיזם שלי אני אודה לך אם תפרטי למה התכוונת, כפי שידוע לך, עדיין לא חשפתי את המיזם, כך שאינני בטוחה שזהו אותו רעיון כלל. החברה שלנו מתעסקת בתחום התעופה, אנחנו קונים ערוצי טיסות, ומחכירים מטוסים לחברות תעופה, בעקבות זאת פיתחתי מיזם שהתחבר לנושא זה. מחכה לתשובתך

היי עידן שוב- כתבתי לאלירן מעט מידע

כתבתי אודות המיזם שלי בתשובה לאלירן, כפי שתקראי מדובר בהרבה תחומים אך הדגש הוא גם על נושא התיירות והטיסות שאנחנו מספקים לסוכניות נסיעות שעל בסיס זה התרחב הרעיון שלנו. בברכה עינת בר-און

למעלה