הודעה לכל הפורום! כנסו והגיבו!

limilu

New member
הודעה לכל הפורום! כנסו והגיבו!

טוב, אני ואור גיבשנו דעה, התכתבנו במשך כמה ימים. (סליחה שאני גוררת אותך לזה
) והחלטתי לעשות סרט על אחד מהספרים כנראה, שנפגש מתישהו כולנו, ונחליט מי זה מי... מה דעתכם? אה, ואני מציעה שנתחיל מ"פולחני כשף" או "מורט", אם לויימס אין התנגדות... אה, ואם אתם רואים איזה שמאלית פריקית מסתובבת פה, אז כנראה שזאת אני... תגובות! דעות! בבקשה? תודה.

keynant

New member
אני אישית בעד...

ראי-נוע...(אני שונא את השם הזה...
) אמנם לא קראתי את מורט, אבל אני חושב שזה פשוט ספר שנועד שיעשו ממנו סרט...מה גם שקל נורא להעביר אותו, כי הוא לא כולל יותר מדי מחשבות וכאלה, חוץ משל גספוד, ואפשר פשוט לעשות אותם כמילמולים...גם פולחני כשף (גם את השם הזה אני שונא..
) יכול להיות נחמד, אבל פחות(אותו כן קראתי..)

ויימס

New member
גם אני בעד!!!!!

אני בעד מורט. אני עדיין מסוקרנת איך תעשו, למשל, את הסצינה עם הפיל, או כל סצינה עם בינקי, במיוחד אלו בהן הוא מרחף באוויר. אבל אני עדיין בעד!!! (אני מניחה שנצטרך לוותר על חלקים נכבדים מהספר, אבל לא נורא!) אז מי רוצה להיות מי ואל תעצבנו אותי! אני רוצה להיות סתמרוח! לא, האמת שההופעה שלו שם אינה מרנינה כל כך. אני רוצה את איזבל. תפוס, נגעתי באדום, כדור הארץ, שורפת חוווווקים! מי רוצה מה?

The Mad Hatter

New member
נו, באמת...

אז זה משאיר לי רק את התפקיד של הנסיכה קלי? P: אני די מחבבת את קאטוול, אבל לשחק אותו זה לא-ממש נחמד. אם אני אליט להשתתף בזה, אני אלברט. זהו. אני רק אאסוף את השיער מתחת לאיזשהו כובע ואהיה זעפנית ומשומנת. :)

ויימס

New member
זה נורא משעשע לדמיין אותך כאלברט.

מי רוצה להיות מוות? אולי לימור?

keynant

New member
אם כבר אז אני אהיה מוות, אבל עוד לא

קראתי את הספר...ההזמנה הגיעב אגב....אז עד שתחליטו מי זה מי, אני בנתיים אקרא את הספר...

keynant

New member
הגיעב=הגיעה...אני חייב להפסיק לכתוב

הודעות איך שאני מתעורר...

limilu

New member
כן! כן! אני! אני!

אני מוות! כן! כן! כן! אני רוצה! למרות שאני קצת נמוכה בשביל להיות מוות, לא? אוף, אני רציתי להיות איזבל! *נעלבת* אבל רק קצת... דרך אגב, נראה לי אני מתחפשת אליו בפורים

ויימס

New member
אני כבר התחפשתי למוות.

היינו פרשי האפוקליפקסה, אני וחברות שלי. אבל בלי הפרש החמישי. מי רוצה את קלי? וחיתוכטוב? והחשוב מכולם... מורט?

limilu

New member
אם לא...

אם אני לא אהיה מוות, כי אני נורא נמוכה וכל זה, אז אני רוצה להיות קלי, ונראה לי שאם לא נמצא מספיק פתרונות לאפקטים, אז יש לי רעיון. מישהו יודע לצייר ממש טוב פה?

ויימס

New member
למה את שואלת?

את מתכננת לצייר את כל האפקטים המיוחדים? או שאת רוצה לעשות סרט מצוייר?

limilu

New member
כן, משהו כזה...

אבל אם אתם מתעקשים לצלם את זה, אז בסדר.

ויימס

New member
אנ'לא יודעת, חשבתי שכל הכיף זה לצלם

ובכל מקרה, נדמה לי שלצייר סרט זה אפילו עוד יותר קשה, אבל לא יודעת, לא מבינה בכל הקטעים הטכניים האלה. כשתחליטו מה אתם רוצים לעשות, תקראו לי ואני אצטרף בשמחה.

limilu

New member
מה...

סתמרוח מופיע במורט? אני לא זוכרת דבר כזה. צריכה לרענן את הזיכרון! לספריה. אוי, שכחתי: הספריה נסגרת בשתיים עשרה גוד דמן! וכבר רבע לשתיים! דאמ איט! לחכות עד יום ראשון? לא מוכנה לזה!

ויימס

New member
כן, כשאלברט חוזר לאוניברסיטה...

כל המכשפים נמלטים, ורק הספרן וסתמרוח נשארים, הספרן כי ענייני בני האדם האלה לא מעניינים אותו בכלל, וסתמרוח כי הגלימה שלו נתפסה בידית של הדלת. ואז אלברט סוחב אותו כמין נושא כלים לא רשמי שכזה, ובסוף כשמוות בא ותופס את אלברט, אלברט צועק לו, "תביא לי את השרביט! כשהוא בתוך המעגל הוא לא בלתי פגיע!" וסתמרוח כזה, "מה?" "סליחה?" "לא הבנתי אותך..." וכו'. אחרי שאלברט נעלם, סתמרוח אומר, "אני לא מבין לאן הוא נעלם, רק שמתי אותו ליד העמוד הזה," והספרן אומר, "אוק." אחד מהמכשפים אומר, "טוב, ברור כעת שגם לפסלים יש רגשות," (אלברט פוצץ את הפסל שלו כי הוא לא מצא חן בעיניו, ואז כשהמכשפים נכנסו הם ראו אותו עומד על הכן והגיעו למסקנה מוטעית קמעה...) "נכין פסל חדש, והפעם הוא יהיה העתק מדוייק יצוק מזהב ומשובץ באבני חן. וכדי שהסטודנטים לא יפגעו בו, נשים אותו במרתף העמוק ביותר. וננעל את הדלת." (המכשפים מתחילים להתעודד) "ונזרוק את המפתח. ונתיך את הדלת. ונבנה חומת לבנים במקום הדלת." "ונזרוק את מניח הלבנים!" (סתמרוח בפרץ של התלהבות.) "אין צורך להיסחף." זה פחות או יותר הקטע. כמובן שאיני זוכרת זאת במדויק, עברו מספר חודשים מאז הפעם האחרונה שקראתי את הספר... היי, כשאני חושבת על זה עברה כמעט שנה...! פשששייי, איך שהזמן טס...

Athaclena

New member
לא נראה לי שאני אוכל לעשות דבר כזה

אין לי זמן... ואם כן אז רק משהו שאף אחד לא יזהה אותי (מוות, עם הפנים מוסתרות)... רעיון מגניב, נאי רוצה לראות מה יצא מזה.

למעלה