הודעה לכל מי שהצטרף וחדש!!!!

הודעה לכל מי שהצטרף וחדש!!!!

כל מי שיש לו שאלה והא כביכול חדש שייחפש בעמודי הארכיון אם יש את אותה השאלה שהוא רוצה לשאול- חבל מאוד שנצטרך לענות על אותן שאלות שוב ושוב ואני אסביר גם למה השאלה שנשאלת פעם ראשונה מקבלת את התשובה עם הכי הרבה אינפורמציה שיש כמו השאלה על שעת הסיפור אם ילדים לא מרוכזים או איך אפשר להאריך או להעשיר את שעת הסיפור אני אישית עניתי על שאלה כזאת עם הכי הרבה אינפורמציה שאפשר. או לדוגמא המנהלת שעכשיו אין לה בדיוק מחשב כתבה והסבירה בדיוק על סוגי הבובות שקיימים ופירטה כל אחד ואחד, ועוד המון אנשים שתרמו ועזרו לאנשים אחרים. אז כדאי לכם להסתכל בארכיון כי חוץ משאלות יש המון דברים מעניינים כמו סרטונים ואתרי אינטרנט למניהם, תמונות, הסברים חשובים ומעניינים....

Anna Darya

New member
שאלה לגבי החיפוש בארכיון

רועי, תודה על ההערה! ראיתי אותה רק אחרי שכתבתי את ההודעה לדבי על תיאטרון צלליות. אז עמכם הסליחה! אתה צודק במאה אחוז. רק מה - הארכיון ענק! לוקח שנה לחפש בתוכו. ובדיוק על זה השאלה שלי. האם אפשר לחפש בו באופן נקודתי? למשל רק סרטונים. או רק הודעות שמכילות מילה מסויימת. כמו החיפוש במנועי חיפוש באינטרנט. האם מישהו יודע אם קיימת אפשרות כזאת בחיפוש בארכיון? תודה!

תראי אני עוד לא ניסיתי אבל כדאי לנסות

יש בצד שמאל למעלה חיפוש תחפשי מילה מסויימת ותראי אם תמצאי כמו כן יש קישורים למעלה אבל הבעיה שזאת לא קומונה בקומונה אפשר לראות את כל התמונות והקבצים אבל בכל זאת מי שרוצה יכול לראות את הארכיון אפילו שחלק מהדברים הם לא אקטואלים זה נורא מעניין... אבל פשוט לדפדף כמה דפים אחורה לא צריך ללכת ממש לארכיון אלה בדפים הראשונים יש יותר מידע כי באמת בחודשים האחרונים הצטרפו המון אנשים....

למעלה