הודעה לכל מי שרצה לדעת פרטים עליו

veredvered

New member
הודעה לכל מי שרצה לדעת פרטים עליו ../images/Emo45.gif

כל מי שהשאיר לי הודעות באי מאיל ובפורום בקשר לבירור קב"א ודפ"ר תשובות יגיעו מחר.. אני אשאיר לכם הודעה משותפת פה בפורום...

liran_sh

New member
יש לך אימייל

שלחתי לך EMAIL עם הפרטים אני מקווה שתספיקי לראות אותו בזמן __ לירן 17__

Moran84

New member
אפשר עדיין להעזר בך?

אני רוצה לדעת מה הקבא והדפר שלי.. בבקשה תעני לי.. מורן

veredvered

New member
בקשר לקב"א ודפ"ר....

מורן- אתה מוזמן להשאיר לי שם פרטי ושם משפחה או לחילופין ת"ז (הכי טוב) אבל זה כבר לא יהיה למחר אלא למחרתיים או לאח"כ.. נ.ב תשאיר הודעה בפורום יותר נוח.. מאשר באי מאיל ------> הכוונה לכולם

veredvered

New member
בקשר לקב"א ולדפ"ר

מורן- אתה מוזמן להשאיר לי שם פרטי ושם משפחה או לחילופין ת"ז (הכי טוב) אבל זה כבר לא יהיה למחר אלא למחרתיים או לאח"כ.. נ.ב תשאיר הודעה בפורום יותר נוח.. מאשר באי מאיל ------> הכוונה לכולם

Moran84

New member
אין בעיה!

אני ישאיר לך פרטים אין בעיה ורד, אבל קודם כל אני בת!!!!!!!! אוקי אז הנה הפרטים שלי... מורן דוידוביץ ת.ז. 039321203 בבקשה תבררי לי קב"א ודפ"ר, תודה רבה! את יכולה לרשום לי את התשובה ל-ICQ אם יש לך המספר שלי הוא: 116677799 ושוב פעם תודה!

טרנט

New member
קב"א, דפ"ר ופרופיל

אם את יכולה לעזור לי אודה לך מאוד... למרות שאני לא יודע אף אחד מכל הנתונים האלה (אפילו לא פרופיל! הייתם מאמינים?) אני מתגייס ביום שלישי הבא. אני סתם רוצה לדעת את הפרטים האלה בכל זאת. רועי ארנון ת.ז 066206087 אם את יודעת איפה ב"ס להנדסה קרבית גם זה יעזור לי...

Ancient

New member
מחר כבר נגמר...

ואם לא איכפת לך, לברר גם לי: 039893540, גיוס ב 13.11.01 תודה.

veredvered

New member
אני יודעת שהבטחתי אבל..

מצטערת הייתה תקלה לברר את העניין.. אני כולי תקווה שמחר בסביבות השעה 7-8 יהיו לי תשובות לכולכם...

amit s

New member
אם את יכולה לברר גם לי......

ת.ז. שלי היא 066055070 תודה רבה!!!! דרך אגב אני מיתגייס ב-5 לאוגוסט

למעלה