הודעה לכל תושבי כדור הארץ

noseman

New member
הודעה לכל תושבי כדור הארץ

זוהי הודעה מפלנטת G-34921 שבסעיף 432 בגלקסיית T-5423 (אותה אתם מכנים "שביל החלב"). הודעה זו מתרגמים בעזרת תוכנת פרוטו H-V23, לכן ייתכנו שגיאות תחביר. המועצה להגנה על כוכבים פרמיטיביים. G-5341, G-423 גלקסיית T-5423 פלנטת G-34921 סעיף 432 מערכת יקומית TT6 תושבי ארץ יקרים, הייצור t23, אותו אתם מכנים "אלוהים" או "השם" נעצר. אותו ייצור ניסה להשתלט על כוכב הארץ שלכם ולשעבד את תושביו אליו. כיום הוא נעצר בשטח BBP (אותו אתם מכנים "חור שחור"). הוא יואשם בניסיון לשעבד כוכב פרמיטיבי. העונש הצפוי לו הוא שיבות תמידי ("עונש מוות" לפי שפתכם). מצטערים על חוסר הנוחות שנגרמה לכם ב- 5000 השנים האחרונות. למזלכם, זהו פרק זמן מאוד קצר. אנו מבטיחים לכם שהדבר לא יחזור, ומעכשיו תהיו מוגנים ע"י רביבי מתכות 4556-BBWE. אנו מבטיחים לעדכן במשפטו של t23 ("אלוהים"). המועצה להגנה על כוכבי לכת פרימטיביים. חחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחאחחהטײחא

מפלנטה G34921 לרביבי מתכות

איחולים נרגשים לרגל כניסתך לתפקידך החדש
באמת הגיע הזמן שיהיה פה קצת סדר.... מהיכרותי עם המטריה, אני מציעה לך בכל הענווה להעשות הרצת ניסיון בפורום זה, ואם תצליח להשכין שלום בין כל אלה שטוענים לבעלות על אלוהים ("השם"), היקום וכל השאר, תמשיך לפרוייקט קצת יותר גדול. שלך בברכה, יפעת. נ.ב. אין לי הרבה ציפיות, ואני לגמרי אבין אם תישבר כבר בשלב ההרצה. נ.ב.ב. מה לגבי בקשת ההעברה שלי? בתור כל יכול אתה חושב תוכל לקדם את התיק שלי קצת?

noseman

New member
תודה על התגובה

מקוה שאצליח בתפקיד, ובקשר להעברה אני חושב שזה לא אפשרי!

Justin Angel

New member
זה לא ברור מאליו?

זה אמיתי. *מלמל לעצמו* האנשים היום נעשים יותר טיפשים מיום ליום, כי אני יודע שאני לא נעשה חכם יותר...

הומור

כשמשהו מצחיק אותך, חפש בתוכו בקפידה, אולי תמצא שם אמת חבויה.. ג´ורג´ ברנרד שואו (1856-1950)

למעלה