התיחסות רצינית:
להזכירך: אני משתדל מאוד שלא להבטיח דברים שלא תלויים רק בי (וגם אלה שתלויים רק בי מושפעים גם מגורמים אחרים, כידוע), כך שלכתוב שהסברתי מה הולך להיות בישוב זה נכון, אולם שהבטחתי - זה כבר לא מדויק. מה שכן עשיתי בפגישתנו היה לפרוש לפניכם את התכניות שלנו ואת החלומות שלנו, אשר חלקם כבר התממש, לשמחתי (ואני מקוה שגם לשמחתך). אכן, אנחנו פועלים כדי לקבל תקציב המאפשר בניית עוד מגרש בצמוד למגרש הקיים. אנחנו פועלים בכדי שיבנה בישוב אולם ספורט. אנחנו פועלים כדי להתקדם בהכשרת הגינה המרכזית בישוב ובה מיתחם המיועד לספורט אתגרי לבני הנוער. אנחנו מתאמצים כדי שתקום בישוב בריכה כבסיס לקאנטרי שלם. עד היום פעלנו במרץ לבניית בית הספר, המתנ"ס (כולל ספריה מכובדת שנשמח לראותך בו באופן קבוע!), מגרש הספורט, בנוסף למיתחם הנוער שאני מאוד מקוה שמשמש אותך כביתך השני (כולל התכנית המתממשת להקמת בית הקפה לנוער!). לגבי המגרש הקיים: המגרש תיקני ואיננו קטנטן. הסלים המחוברים לשערים זו הטבה שרכשנו בכסף מלא כולל את האפשרות להרים ולהוריד את הסלים לפי התקן, וכולל עמודים ורשת לכדורעף עם סימונים. את כל הדברים הללו הוספנו בכסף שלנו כדי שיהיה לכם יותר טוב וכדי שנוכל להענות ליותר צרכים (גם אני הייתי שמח לראות, למשל, מגרש כדור יד. אני מאוד אוהב את המשחק הזה וחבל לי שלא הצלחתי במשימה הזו). עמודי התאורה פועלים בחצי הספק לא בגלל בעיות כספיות אלא בגלל נסיון לפתור בעיות סינוור לשכנים (לצערי, אף אחד מהמתכננים המומחים לא חשב על זה מראש). אנחנו מחפשים פתרון אחר ונקוה שנמצא. לגבי תקציב הישוב - אשמח שוב להפגש עם נציגים או עם כל הנוער כדי להציג בפניכם את תקציב הישוב וסדרי העדיפויות שמאחוריו, ובתנאי אחד: שהפגישה תהיה פגישת לימוד אמיתית. לגבי היותך נציג הנוער: נציגים רישמיים אינם מתחבאים מאחורי שמות כיסוי! אם מונית לייצג את הנוער ראוי לעשות זאת בגלוי. לסיום: עקבתי אחרי הודעותיך בפורום ואני מאוד ממליץ על סגנון קצת אחר (אמנם המבוגרים לא תמיד נותנים בזה דוגמא אישית, אבל לנוער מותר לשפר את הממוצע). עובדי ציבור (ובכלל זה המתנדבים בוועד ובוועדות) מאוד רוצים שיהיה גם לנוער טוב כאן. לכן אני מציע לשפוט את מה שהם עושים עם קצת יותר כבוד למאמצים שלהם, אם כי זה לא סותר את האפשרות לשאול שאלות ולבקש תשובות. חופשה (או-טו-טו) נעימה!