הודעה למייל מ"שיר בעצמך"

einatvi3

New member
הודעה למייל מ"שיר בעצמך"

בזמן האחרון אני מקבלת למייל שלי את ההודעה הבאה: היי,מה שלומך? זה רובי ראובני מאולפני "שיר בעצמך". אני מתנצל מראש על הפנייה הלא שגרתית, אבל אני ממש חייב דחוף למצוא תותח/ית מכירות ל"שיר בעצמך", למישרה מלאה. דרישות התפקיד הן: *ניסיון והצלחה מוכחת במכירות *שליטה טובה במחשב *נכונות לעבודה קשה מאוד *רצון לעזור לאנשים *רצון להצליח בגדול אם יש לך להמליץ על מישהו מתאים (או מתאימה) אני ממש אבל ממש אעריך את זה. הכי טוב יהיה לשלח קו"ח מסודר במייל חוזר. בתודה מראש וסליחה אם הפרעתי, רובי ראובני, מנכ"ל "שיר בעצמך" www.shir4u.co.il ומאחר ויש לי כמה תיבות דואר זה הגיע לכולן,בהתחלה חשבתי שבאמת מדובר בהצעת עבודה,שלחתי קורות חיים וראה זה פלא-אני בדיוק מתאימה להם! הם הזמינו אותי לראיון ביום שישי בצהריים שאליו אני צריכה לבוא רעננה ואחרי ארוחה טובה.נחשו מה היה בראיון?! האם התקבלתי לעבודה?האם הייתי אמורה להשקיע כסף בכך?כמובן.נסו בעצמכם ותיפגעו גם.(מיותר לציין ששלחתי מיילים עם "קורות חיים" דבילים בתיבות אחרות שלי וגם איתם התקבלתי.הפלא ופלא...)

שלום לך

חשוב לנו מאוד שתיצרי איתנו קשר בהקדם, פשוט לא כתבת פה כמה פרטים שחשובים לנו מאוד. אשמח אם תוכלי להתקשר אלי לטלפון ששלחתי לך במסר, או לשלוח לי מסר כאן בתפוז

למעלה