הודעה למנהלים היקרים

הודעה למנהלים היקרים

לאחרונה נראה כאילו יש סערת וויכוחים בפורום שלנו וכרגיל אני מעורב בחלקיהם :) אבל אני חושב שלא צריך להפוך כל דיון לויכוח ובגלל זה להמנע אפשר ללמוד המון מדיונים (אני למדתי המון כאן) בסך הכל כולנו כאן למען האדון ישוע/חסוס/יסוע/ג'יסאס המשיח שבוע טוב

lion 7

New member
אחי היקר אין בעיה

/tapuzforum/images/emo13.gifיש הרבה נושאים שמדאיגים אותנו מבחינה רוחנית , על זה כתב פאולוס הרבה איגרות , וגם להזכיר לכם כי אנו לא נעסוק בפוליטיקה שתפורר את האהבה בין חברי הפורום , דעות פוליטיות אישיות הן מחוץ לפורום (וגם החתימה שלי עם דגל המדינה היא לא לעשות פרובוקציות לשום אדם ) אני ערבי נוצרי , וכאן נעלם הערבי או הנוצרי ובמקומו מופיע רק ישות אחת והיא האדון , כמובן שזה אם נצרה , וגם אל לנו למתוח ביקורת על דת זו או אחרת , הרי אנו גם ועדיין לא מושלמים , באהבת הבן ישוע המשיח שא ברכה אחי.

ליאון אתה צודק וגם לא כ"כ

אתה בטח שואל את עצמך למה אני אומר לא כ"כ ? אז זה בגלל הסיבה הפשוטה. אלוהים ברא לנו פה כדי שנוכל לדבר ועם אנחנו רוצים לדבר עם הפה שלנו דברים לא טובים אז נוכל לראות בלי להגיב כמובן . אבל כמובן כמו שישוע אמר, שלא משנה מה אנחנו מכניסים לתוך גופינו אלא מה אנחנו מוציאים מהפה שלנו. בגלל זה אני אומר, אפשר לדבר כל דבר. אבל לא חס ושלום דברים שקשורים בין אדם לחבירו ודברים נגד אלוהים. מקווה שהצלחתי להעביר את המסר בצורה ברורה (אני רק מקווה שאני לא יהיה כאחד שרק מדבר ולא מיישם את זה ), ומאוהב, בבקשה ממך ( את האמת שאני בעצמי לא יודע למה אני מעלה את זה שוב) אם יש אנשים שלא אוהבים חזיר או כל מאכל אחר אין שום סיבה שבעולם להתעצבן או לקלל את המטומטמים !!! אני אומר לך את זה בתור אח שלך ולא בתור שונא שלך. בזכות ישוע למדתי דבר אחד מאוד חשוב. וזה ללמד על כל אדם כף זכות ולדעת לא לדבר דברים שנוגדים את דבר אלוהים. אני מקווה שאתה לא נפגע ממני כי אם כן אז אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה סלח לי בשם ישוע המשיח אמן ואמן

למעלה