הודעה למנהלים

RORGAD

New member
הודעה למנהלים

אנוצ´ה אג´וסטי אנטרונוס דוס רצפטאס, הוספתי אתמול בלילה עוד שני מתכונים לרטבים, אונה אס אגריסטדה, לו מטי אן לה דמנדה דה ג´ינג´ית, אי לה אוטרה וינגרה, פראר פישקדו פריטו, ברנגנה פריטה, קה סה דיזה פישקדו דה טיידרה, תרגום: אחת זה אגריסטדה לפי בקשתה של ג´ינג´ית ואחר וינגרה שזה בשביל דגים מטוגנים וגם חצילים מטוגנים באותה שיטה של הדג וזה נקרא דדג של אדמה, להנאתכם.

avielss

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר טוב שיהיה הוסף. תודה.... איזה יופי כל פעם שאני נכנס לפה אני מתפעל מחדש שפה ריחות בישולים אנשים נהדרים כיף לי פשוט כיף

אביאליקו אי טודוס בואן דיאה../images/Emo142.gif

סבס פינה קה אנטרו אקי נו טנגו גאנס דה קומר (עד שאני ניכנסת לפורום אין לי תאבון לאכול) אנטרו, פישין מה דה המברה! (נכנסת - מיד תופס אותי הרעב) (
אסטה פורום אס מוי פליגרוזו פרה מי.. (הפורום הזה מאוד מסוכן עבורי).... היידה מה וו ... ווס אברסו אה טודוס.

רותי ב.

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

ממש כיף כאן עם כל המאכלים. דוס מוג´אריס קי-לאבורן קון מי מי-דמנדארון איל מאמר די לוס מתכונים, אי-ליס-די.
אין-אלחאת בוֹ-סאבר סי-אזיירון אלגונה קוזה פארא-שבּה.

Lcapone

New member
אילפת אותנו יפה...

כל מתכון שלך מוצא דרכו הישר לפינת המתכונים- אם לא נתייחס אלייך יפה, לא נקבל מתכונים וזה לא כדאי. אז את רואה, אולפנו יפה!

RORGAD

New member
אילפת אותנו

נו קרידו יו נו סוי טנטו קרואלה, יו אגו אסטו פארא ווזוס אי קון מונצ´ו אמור. תרגום: לא יקירי אני לא כל כך רעה (קרואלה = זה יותר חזק מרעה, זה משהו כמו אכזרית) אני עושה זאת למענכם ובהרבה אהבה.

Lcapone

New member
קרואלה דה ויל

קרואלה, אכן אכזרית. זה היה שמה של הגיבורה הרעה מ "101 דלמטים" בעברית קראו לזה "על כלבים וגנבים". ואין לי ספק קל שבקלים שאת נשמה טובה וחמה !

RORGAD סוז גיזנדרה..בואנה..../images/Emo6.gif

בסוף אלאוטרו מפגש ווומוז אויניר אנדטי הקומר...... דאנדה סוז..אי אמי מגרדה אסתס קומידס.. סולו כמזאיז´ס נו קומן טודו מנרה דקומידס..... את בשלנית טובה במיפגש הבא עוד נבוא אלייך לאכול.. מהיכן את? גם אני מטורפת על המאכלים האלו, רק שבנותי לא אוכלות כל דבר מיזה (לכן לא טורחת לעצמי).. כל הכבוד לך....

למעלה