הודעה למנהל האתר

הודעה למנהל האתר../images/Emo118.gif

שלום , רציתי לדעת האם יש אפשרות לישלוט על סדר הופעות ההודעות בפורם ? למשל האם אני יכולה למיין את ההודעות של החברים בפורם לפי סדר כניסתן ? כלומר לפי התאריך בו נכתבה ההודעה ? . ובכלל מה הסדר של הופעת ההודעות ? . תודה הילה

נשמע פורמלי משהו...

"הודעה למנהל" ... איזה פחד! מזכיר לי בית ספר עממי. ההודעות ממוינות לפי התגובה האחרונה בהן, כך שכאשר את נכנסת את יכולה לעבור מלמעלה למטה על כל השינויים, ואם ירדת למטה מספיק וכבר הכל "V" אז סימן שסיימת לקרוא את כל החידושים. לא ניתן לבצע מיונים כפי שביקשת, בגלל המבנה ההיררכי שלהן

צור בנר

New member
הודעה למשתמשת האתר../images/Emo8.gif

מה שמיקי כתב נכון ומדוייק. לשרותך תמיד - מנהל האתר, או יותר פשוט - צור...

חמודים שלי

מגיעה לכאן גברת צעירה ואסרטיבית אשר נראית יותר טוב מרוב הנוכחים כאן ומיד הפכתם לקצינים פולניים. הילה, הזמיני את החברות שלך להצטרף גם לפורום, ואולי נראה את כל גדולי האומה שבכאן מברכים איש את רעהו בברכת צפרא טבא וערב צח. אז טייסים נכבדים, אתם יכולים לעבור לנוח. והמקללים מוזמנים לעבור לצ´אטים, שם זה הולך פצצה. ואגב צור ידידי, מה עם מה שדיברנו על אגף נפרד לאנשי הסימולטורים במחשבים אישיים? עד מתי אקרא הודעות בנוסח "אני לוחץ קונטרול אלט שיפט תשע בסימולטור פליי 7 על מערכת הפעלה חלונות 2000 ונתקע לי הפדל הימני. מה לעשות?" בשמחות אבי

amir74

New member
סימולטורים למחשב

לדעתי החברה של הסימולטורים פשוט מחפשים בית חדש מאז שנסגר אתר הסימולטור. www.simulator.co.il - Rest In Peace אמיר

כנ"ל

מכובדי - האדונים בנר ובן-דוד ירשו לי המכובדים להצטרף למשאלה / להצעה לפתוח "תת-פורומים" כדוגמת סימולטור, אז"ם, מחשבים או כראות עינם. היש אפשרות כזו? יתכן כי למכובדים מתחומי התענינות אלו, אין ענין רב לקרוא את קשיי האדונים בנחיתה ללא גלגלים... או להיפך. שיהיו לכולנו נחיתות בטוחות - באויר או בסימולטורים בכבוד רב מר בן-ארי 12 נקודות להילה גרוסמן!

זיו מ

New member
אבי ידידי

מאור עייני משוש חיי ונשמת אוזניי המתנפנות ברוח... מה לך כי תלין על כי עלמת חמד הגיעה למחוזותינו ? שמא תעדיף את ברנע ? ולענין הסימולטורים... אל נא באפף. אף אני חוטא כידוע לך במשחק זה ודי נהנה מדי פעם לקרוא אותם. מה גם זה נראה לי בד"ח אדיר לקאט מנוע אחרי המראה. כיוון מהירות אלט קונטרול דל ! ואל תשכח.. מחר..

למעלה