הודעה למעביד על הליך אימוץ

מצב
הנושא נעול.

אנו נמצאים בתהליך אימוץ ילד שני בשרות למען הילד.אני עומדת לחתום על חוזה עבודה אצל מעביד שאינו מכיר את משפחתי.אתחייב לעבוד עד סוף יוני 2005.אני לא יכולה לצפות מתי אקבל את ההודעה המיוחלת שנמצאה הילדה לה אנו מצפים.אני חוששת להודיע על כך שאולי אצטרך לצאת לחופשת אימוץ (כחופשת לידה).האם אפר בכך חוזה עבודה? האם חלה חובה להודיע על התהליך למרות התור הארוך בשרות?

שיר ורד

New member
מה הסיבות להתחייבות?

אנו נמצאים בתהליך אימוץ ילד שני בשרות למען הילד.אני עומדת לחתום על חוזה עבודה אצל מעביד שאינו מכיר את משפחתי.אתחייב לעבוד עד סוף יוני 2005.אני לא יכולה לצפות מתי אקבל את ההודעה המיוחלת שנמצאה הילדה לה אנו מצפים.אני חוששת להודיע על כך שאולי אצטרך לצאת לחופשת אימוץ (כחופשת לידה).האם אפר בכך חוזה עבודה? האם חלה חובה להודיע על התהליך למרות התור הארוך בשרות?
מה הסיבות להתחייבות?
ואיך היא מנוסחת? באופן כללי אינך חייבת לדווח למעביד ולחשוף את חייך הפרטיים, במיוחד שבהחלט יתכן שהאימוץ לא יצא לפועל בתקופת החוזה. במקרים נדירים ביותר עשוי בית המשפט לראות בכך הפרת התחיבות.

סיבת ההתחיבות

מה הסיבות להתחייבות?
ואיך היא מנוסחת? באופן כללי אינך חייבת לדווח למעביד ולחשוף את חייך הפרטיים, במיוחד שבהחלט יתכן שהאימוץ לא יצא לפועל בתקופת החוזה. במקרים נדירים ביותר עשוי בית המשפט לראות בכך הפרת התחיבות.
סיבת ההתחיבות
היא שאני רוצה לעבוד בחברה העובדת בקרן קרב בחינוך והחברה מכשירה אותי ודורשת שאעבוד עד תום שנת הלימודים.

שיר ורד

New member
האם יש בחוזה איזו התיחסות

סיבת ההתחיבות
היא שאני רוצה לעבוד בחברה העובדת בקרן קרב בחינוך והחברה מכשירה אותי ודורשת שאעבוד עד תום שנת הלימודים.
האם יש בחוזה איזו התיחסות
למקרים של לידה, מחלה, וכדומה כהפרה של החוזה. האם יש התחיבות להודעה מראש במקרה של הריון? האם הוגדרו בחוזה קנסות כלשהם במקרה של הפרת החוזה. למשל התפטרות לפני תום החוזה. האם יש הדדיות בחוזה , כלומר גם המעסיק לא רשאי לפטר במשך התקופה הזו?

נראה לי שנכון יהיה להשליך על העניין

סיבת ההתחיבות
נראה לי שנכון יהיה להשליך על העניין
מהעובדה שלמעביד אסור לשאול עובד בעת ההליך לקבלתו לעבודה שאלות אישיות, כגון כוונתו/ה להרחיב משפחה. שאלות מעין אלה יכולות להחשב כאפליה וחדירה לפרטיות. נראה לי ברור שאין הכוונה רק להרחבת המשפחה בצורה מסויימת אלא לכל סוג של הרחבה. את לא אמורה לדווח על כך ומעבידך אינו רשאי לשאול אותך על כך או לחייבך שלא לתכנן הרחבת משפחה. בהצלחה ומאחלת לך שזה יקרה מהר ככל האפשר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה