הודעה לנילי 41

הודעה לנילי 41

נילי סוף סוף אני מתחברת לפורום.מה המצב אצלך , אצלי לא כל כך בסדר לאחר הנפילה של בעלי אני תקועה בבית לשמור עליו כי בזמן האחרון הוא נופל הרבה.ואם אני יוצאת בערב שזה לעיטים רחוקות חייו להיות בבית אחד הילדים. ביום שני לא אגיע למפגש שלנו חבל .נהייה בקשר.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

כל כך שמחתי לראות אותך בפורום סוף סוף. כל הכבוד לך שהצלחת להירשם ולהתחבר ולהצטרף אלינו לפורום העצוב הזה, שכל הזמן מוציאים בו קיטור ובוכים על הקושי ועל הצרות, אבל איזה תמיכה נהדרת מקבלים פה... צר לי לשמוע על מצבו של בעלך. בעיית הנפילות מוכרת לי. בעלי גם היה נופל הרבה. לפני שנתיים הוא אפילו שבר את עצם הירך באחת מהנפילות הקשות שלו, ואז בבית החולים איבחנו אצלו מאפיינים פרקינסוניים שגרמו לו לחוסר שיווי משקל והתחילו לתת לו תרופה שנותנים לחולי פרקינסון במינון מאוד נמוך, ובאמת מאז הנפילות שלו הרבה יותר נדירות. זה ברור שאת לא יכולה להשאיר אותו לבד בבית יותר. אני מתארת לי כמה המצב קשה לך. תצטרכי להתארגן שמישהו יהיה תמיד איתו כשאת צריכה לצאת. המצב שלי דומה, גם אני צריכה לארגן לי "שמרטף" או "שמרסב" כשעלי לצאת בשעות שהוא בבית. וזה קורה לעיתים מאוד רחוקות. האם הוא לא ממשיך ללכת למרכז היום בבוקר? כי אם הוא נשאר בבית, את זכאית למטפלת בבית לכמה שעות שתוכל להיות איתו בבוקר.חבל שלא תגיעי למפגש הדו-שבועי שלנו ביום ב' הקרוב. כולנו נרגיש בחסרונך. מצטערת מאוד על "נבצרותך", קבלי חיבוק אמיץ וחם
נחמה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי, חשבתי גם

בקשר לבעיית הנפילות של בעלך, אולי כדאי לנסות לתת לו הליכון, אפילו בתוך הבית, ככה שאם הוא מאבד את שיווי המשקל שלו, יש לו תמיכה של ההליכון. יש הליכונים מתקפלים שאפשר להכניס אותם לרכב של ההסעה והוא יכול איתו ללכת גם למרכז היום. אנחנו השתמשנו בהליכון כזה כשבעלי שבר את עצם הירך לפני שנתיים. שלושה חודשים הוא הלך עם ההליכון ועשה פיזיותרפיה ולאחר מכן החזרנו את ההליכון ליד שרה ומאז הוא נופל הרבה פחות בעזרת התרופה שציינתי מקודם. אז שווה לחשוב על פתרון כזה. שבת שלום ושנשמע בשורות טובות
נחמה

למעלה