הודעה לנילי 41

הודעה לנילי 41

לנילי את נשמה,אני מאוד שמחה לקרוא את מה שאת כותבת.ביום שבת אני לא פותחת את המחשב,היום הבן שלי ואשתו לקחו את בעלי לבת שלי בשוהם לכמה שעות כך שהיה לי שקט. (אני לא נוסעת בשבת).בנוגע ליום שני אני צריכה לעשות אקו לב בתל השומר לכן לא אוכל להגיע .אני מאוד מצטערת כי הפגישה שלנו מאוד חשובה בעיני.אני מאחלת לך ולכל הצוות בפורום שחלק מהם אני לא מכירה רק טוב ושבוע טוב.

ariala המקורי

אריאלה המקסימה שבוע טוב.שלחתי הודעה לנילי היא מתיחסת גם אליך כך שאני חוסכת לי לכתוב פעמיים.בכל אופן אוהבת אותך.

אירילה

New member
בקשה - הערה טכנית

ע"מ למנוע פיזור הודעות הקשורות להודעה ראשית ,אבקשכן להגיב להודעה ולא לפתוח הודעה חדשה. כפי שנכחתם איחדתי את הודעתכן תחת הודעה אחת . תודה על תשומת הלב ושיהיה לכן שבוע טוב והרבה הרבה בריאות. גרשון/מנהל הפורום

../images/Emo24.gifשבוע טוב אביבה המקורית

אני שמחה לראות אותך בפורום, מאחלת לך הצלחה ובשורות טובות בבדיקת האקו, גם אני עברתי את הבדיקה לפני שבוע, והתברר לי שזה יותר טוב מהבדיקה הקודמת שעשיתי לפני חודשיים בערך, כעת יש לי תור ביום רביעי לקרדיולוג והוא יקבע אם אני צריכה לעבור צינתור. בתקווה שלא.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אביבה יקירתי

אני מאחלת לך תוצאות טובות באקו-לב ביום שני. את ואריאלה, שתי חברותי הטובות מקבוצת התמיכה שלנו, אחיותי לצרה, לשתיכן נשבר הלב, תרתי משמע, כנראה גם בגלל האלצהיימר הקשה של בני זוגכן. אני מאחלת לשתיכן הרבה בריאות. אביבה, נרגיש בחסרונך ביום ב' במפגש שלנו. נתגעגע אליך ונחשוב עליך ונחזיק לך אצבעות בבדיקה שלך. נתראה במפגש הבא בעוד שבועיים ונקווה לשמוע בשורות טובות. שמרי על עצמך ואני שולחת לך חיבוק חם ואמיץ

למעלה