הודעה לסה"ר

הודעה לסה"ר

ייפה מאוד, אני מודה שגיליתם אותי!! אימא שלי התעוררה מחלום רע ואיך שאני בצבא או משהו כזה ושאלה אם אפשר איך שהוא לברר איפה אני אשרת ככל הנראה ואם יש סיכוי להיות קרוב לבית..בדיוק הייתי בפורום הזה אז לא היה לי כוח לחפש משהו רחוק..אז אמרתי לה שאני אכתוב בפורום ושיש כאן אנשים חכמים שיענו!!... אז היא אמרה לי במילים אלה או אחרות מה לשאול וכדי שהכל ייראה אמיתי אז אמרתי את זה!!! אבל שששששששש...אף מילה לאימא שלי, אופס בעצם היא לא יודעת להשתמש במחשב!! בכל מקרה סהר תודה רבה על התשובות ועל המידע ה"חשוב" שנמסר לאימי לא רציתי לכתוב לגמרי ת´אמת על התאריך כדי שתתיחסו לשאלה ברצינות כדי שאימא שלי תעזוב אותי ואני אוכל להביא לה תשובה הולמת אבל אני שלם לחלוטין עם ההחלטה ומרגיש שסוף סוף אני הולך לקבל את הפרס שרציתי ולדעתי מגיע לי!!! כי באמת התאמצתי יותר מדיי שוב תודה על התשובות הרציניות!! נחמד לדעת שאני לא מפספס שום דבר בצבא סלמאת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שנאת יקר

למרות הסרקזם והעוקצנות אנחנו קולטים את הכאב, הבלבול, המבוכה, התסכול... אולי אלו מהווים את הסיבה למרירות הנובעת מדבריך... כן, צר לנו שלמרות שיש לך מגבלות ובעיות אלו או אחרות הצבא לא ילך בקלות לקראתך. אכן, יש נוהלים, פקודות, בירוקרטיה... אתה יודע איך זה... הרי זה לא נגדך (למרות שנראה שאתה נוטה לתפוס זאת כך) אלא מדיניות כללית... למרות הכל, גם הצבא חותר לכך שלחייל יהיה טוב, יחסית. חייל שסובל אינו חייל מוצלח, נכון? אבל מה -- יש נוהל, כי אחרת יהיה בלגן... גם אם אתה היית הרמטכ"ל סביר שהיית רוצה מערכת של כללים וחוקים, לא? אכן, קל"ב תוכל לקבל, מן הסתם, רק בשלב יותר מאוחר, כשהת"ש יגיעו אליך, כשרופא היחידה יכיר אותך ואת בעייתך, כשאולי גם הקב"ן ישוחח איתך... אבל אתה מוותר מראש. אתה לא רוצה לשרת בכלל כי זה לא במתכונת שהיית רוצה בשבילך. אתה בועט בחיים כי הם לא האידיאל שהיית רוצה עבורך. קוראים לזה: "הכל או לא כלום" -- אם זה לא המושלם שאני רוצה, אז אני לא רוצה בכלל. או קיי, חמוד, זה אתה, זה שלך. אנחנו לא מסכימים איתך, אנחנו חושבים שאתה טועה טעות מרה, אנחנו מאמינים שאפשר ועדיף אחרת -- אבל חייך בידך, כמו שאומרים, לא בידינו... אתה מוכן לוותר על הטיול באמריקה רק בגלל שהוא לא כולל את דיסני לנד; אתה מוכן לוותר על סרט משובח כי המושב שלך בקולנוע אינו בשורה המועדפת עליך; אתה מוכן לוותר על החיים שיש בהם פוטנציאל אדיר לאושר ולהצלחה כי יש לך מגבלות שמקשות עליך. תגיד את זה, אגב, לנכה צה"ל קטוע רגליים, שמאושר שניתנה לו הזכות לחיות, להקים משפחה אוהבת, ללמוד, להגיע להישגים... כמו שאמרנו, זכותך לתת לעצמך "פרסים": פרסי חיים או פרסי בריחה. לדעתנו, אתה לא רק שוגה בעצם ההחלטה, אלא אף שוגה בכך שאתה לא מוכן להקשיב, באמת להקשיב. זאת התחושה שלנו, בכל שיחה איתך, חמוד. אבל, כאמור, זה שלך. הם שלך.

בלה בלה בלה

עבר יותר מדי זמן אז כל המילים האלה איבדו משמעות אז בלה בלה בלה זה מה שאני רואה מכל מה שכתבת..זה לא קשור לצבא, אין לי מוטיבציה לשרת כמו שאין לי מוטיבציה לנשום, אין לי מוטיבציה לכלום!!! אני מרגיש רעעעע והבעיות של זה הקטוע רגליים אולי קשות יותר אבל לפחות זה קיים בעולם לעומת זה שלי זה יותר מדי מוזר ולא קיים אצל אחד והולך להידרדר גם כן..כך שאי אפשר לעשות עם זה כלום ולהתמודד עם זה ??? בשביל מה???? אני לא מצליח להנות מכלום כבר שנים וגם לפני זה לא נהנתי ורק שיחקתי אותה..יש כאלה שאומרים באהבה...אבל אני לא מאמין אחרי כל הדברים שקרו לי במיוחד בשנתיים האחרונות שמתישהו תהיה לי מישהי ולא רוצה לשמוע שכן..כי זה בולשיט..אני מכיר אנשים בודדים שמתו לבד!! אז אני לא אהיה כזה ואחסוך לעצמי את זה..אני גם לא בטוח יותר שזה מה שאני רוצה, אני כבר לא בטוח שיש משהו שאני רוצה חוץ מלמות!! אז באמת תודה על המטאפורות וכל הדברים האחרים שכתבתם..אבל לצערי ואני מדגיש לצערי כי לא כל כך בא לי לפגוע במשפחה ובכמה חברים אני מרגיש שהחזקתי מעמד יותר מדי זמן גם ככה ומגיע לי משהו טוב גם ובשבילי מוות זה נשמע טוב!! תודה ולהתראות

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
(((((((((((חיים))))))))))))

הרבה כאב אנחנו שומעים ממך כל כך קשה לחיות, בתוך אין מוצא שכזה בתוך חוסר תקווה שכזה... שנים בלי הנאה בלי אהבה בלי אמונה ובלי תקווה... וכשכל כך רע והכול כל כך חסר תקווה חסר עתיד הרצון לסיים את הכול לסגור למות נשמע כמו הדבר הטבעי הנכון... אנחנו מבינים, חיים מרגישים את האין-מוצא יחד איתך כואבים איתך... מקווים, מכל הלב שלא תיתן לכאב הזה, למחלה הזו, מחלת היאוש לחנוק אותך... מחבקים אותך חיבוק וירטואלי אמיץ ((((((((חיים)))))))))

תודה לסהר

כבר נתתי לה לחנוק אותי..אבל תודה בכל מקרה, ונתראה בעולם הבא.. ועוד מעט נתראה בעולם הבא..טוב יותר אני מקווה

kaban

New member
...

קראתי את חלופת הדברים בינך ובין סהר, הרבה מילים נכתבו כאן, הרבה רגשות וגם הרבה ציניות וחוסר רצון או אולי חוסר יכולת לקבל עזרה אני לא נוהג לכתוב הרבה, אני גם לא כותב במשלים או דימויים - אז הרשה לי לשאול אותך שאלה אחת - יש דרך שניתן לעזור לך, "להציל" אותך או לסייע לך חשוב על כך, אתה לא חייב לענות, אבל אשמח לשמוע ממך

תגובה לקב"ן

אני לא מאמין שיש דרך כזאת..אז אני פשוט מעביר לפחות את הימים האחרונים בשקט בלי לחפש את הדרך הזאת, כי באמת שחיפשתי המון ונמאס לי..התעייפתי מעצמי ומכל החיים האלה ..התעייפתי רק מלהיות עצמי עם הבעיות הרפואיות שלי ומהבדידות המזדיינת הזאת..אני ל אמרגיש איכפתיות כלפי שום דבר יותר ורק רגש של עצב וכעס יש בתוכי כבר לפחות שנתיים..אז אני חושב שמיציתי את העניין ואני שלם עם הכל.. תודה בכל מקרה..!! באמת תודה על הכל

kaban

New member
אני מאמין שתמיד ניתן למצוא מה לעשות

בעבודתי במהלך השנים פגשתי לא מעט אנשים שהרגישו כי אין להם יותר דרך וכי אין להם יותר מה לעשות, הם הרגישו אומללים עד כדי כך שאפילו עזרה הם לא רצו לקבל ובכל זאת, אם כל אדם, מיוחד או בעל בעיה ככל שתהיה נמצאה דרך אחת שתוכל לאפשר לו לראות איזשהו אור בקצה המנהרה אתה נמצא להערכתי בנקודה טובה יותר היות ואתה כתבת לכאן את מצבך, הרי אם המצב היה עד כדי כך גרוע אפילו לא היית יושב מול מחשב ומספר לנו מה מציק לך ובכל זאת בחרת לשתף אותנו, אני רואה בזה איזושהיא קריאה לעזרה, אתה אומר לנו -= אין שום דרך לעזור לי אבל את העזרה הראשונה אתה נתת לעצמך - באת ושיתפת אני מאמין כי יש דרך לעזור ואם תרצה אוכל לברר ( ללא הבטחה היות ואיני מתגורר כאן) איך אפשר לעזור לך מתוך המסגרת הצבאית אני מקווה כי תיקח את העזרה המושתת וכי יהיה אפשר בכל זאת לסייע אתה יכול גם לכתוב לי מסר או מייל [email protected]

למעלה