הודעה לסמויים !

הודעה לסמויים !

לאחרונה הצטברו אצלי בתיבת ההודעות הודעות להצטרפות לרשימת תפוצת הקישורים.....האמת זה מאוד מחמיא לנו כפורום לדעת שצופים בנו באופן קבוע אך עצוב לנו שאינכם משתתפים איתנו בדיונים .....אפילו מילה קטנה כמו תודה.....מעוררת נפלאות.
צר לי שאינני יכולה לצרף אתכם לרשימה כרגע.....כדאי לכם להכנס לפורום ולהתחיל לשתף פעולה הקישורים הבאים יהיו הרבה יותר יותר יותר שווים....אז למה אתם מחכים?
אנו נקבל אתכם בברכה

מי ראשון?????????

הביטו בתמונה זהו הקישור שירתק אתכם למסך בפליאה ....
שישי 14-12-12אשלח אותו ועוד קישורים מרתקים.....
אני נדבקתי ל4 שעות כדי לצלם הככככל ולהעביר למחשב שחס וחלילה הקישור יתמוסס ויעלם [וזה קרה לי]....

ממליצה לשמור תמונות ולא רק קישורים.....לו לא היו זכויות יוצרים הייתי ממציאה ספר וירטואלי לכל התמונות שאגרתי
וא ג ר ת י!!!! חחחחההה
יאללה למי לומר ברוך הבא?????????

אז כמו שהבנת אני סמויה פה, מציצה לפעמים

הסיבה שאני לא משתתפת בפורום היא בגלל שתיאטרון בובות הוא לא התחום שלי.
אני אפילו לא בונה בובות למרות שהבנתי את הבסיס ע"י סדנאות וירטואליות וסרטונים ברשת.
נהנית מדי פעם לראות את הבובות המדהימות שאתם יוצרים.
אני מניחה שיש עוד גולשים במצבי.

נעים להכיר אגסית ירוקה וסמויה

ברוכה הבאה לפורום ולמשפחתנו החמה

הפורום פתוח לכולם ולא רק לעוסקים בתחום באופן מעשי ולכן גם גולשים כמוך ובמצבך מתקבלים כאן באותה שמחה וחשיבות שלהן זוכים הבובנאים

אוהבים את תמונות הבובות?! ספרו לנו!
איזה אהבתם במיוחד ולמה?
ראיתם קישור שאהבתם או שאולי לא התחברתם?! שתפו אותנו!!
נתקלתם במהלך שיטוטיכם ברחבי האינטרנט בכתבה\תמונה\קטע מצולם שאתם חושבים שיכולים לעניין את העוסקים והחובבים?! צרפו
בא לכם לחלוק איתנו דעה על הצגה שראיתם? להצטרף לשרשור קיים ולהגיב? או סתם לקטר למישהו על החיים??? - זה המקום

בקיצור למי שרוצה להיות חבר פעיל גם מבלי שיעסוק או יהיה בעל ידע נרחב בתחום, יש כ"כ הרבה אופציות ואני מזמין באופן אישי אותך ואת הסמויים האחרים לעשות זאת ולהצטרף אלינו.

דבי את צודקת

אני חייבת להודות שאני מאוד מעריכה את הזמן שאת מקדישה
ואת העבודה שאת עושה.
את משתפת את כולם בידע ,בניסיון ,ברעיונות ובכל הדברים המדהימים באהבה רבה.
תודה.
אני גם רוצה להודות לכל מי שמשתף אותנו בשירשורים.
תודה מכל הלב

תודה אגסית ותודה איריתוש

אגסית יקרה אינני מתכוונת לסמויים כמוך שמדי פעם נכנסים להציץ כדי להנותמיופי הבובות או ההצגות.
אבל אני כן מתכוונת לאותם גולשים קבועים שנכנסים לכאן לשאוב מידע בלבד מבלי לשתף ,לעזור או לכל היותר לומר תודה. זהו פורום פתוח ולא סגור ולכן אני מעוניינת
לשתף את הקישורים הנפלאים [שמדי יום אני מקדישה לכך זמן מוקצב ועושה זאת בהנאה.....המחשב בשבילי הוא כלי לימוד והרחבת אופקים] רק עם גולשי הפורום
שטורחים לרשום ולהשתדל לעזור ולהפרות......הרי בסך הכל בשורה התחתונה הפורום הוא כלי חיבור ביננו לבין גולשים אחרים שמתעניינים פחות או יותר באותו נושא.
חבל שהפורום יתייבש .....כל חבר נוסף תורם רבות לפורום וגם לשיווק העסק הפרטי ללא תשלום....ועל זה אדבר במפגש......הכנתי עבורכם הרצאה נפלאה.....

כל טוב ותודה איריתוש על המילים החמות...
דבוש

לאאאא לא שלחת אליי מייל או
שמה פיספסתי?

שלחי אליי מייל לפרטי וכבר שולחת....חוזרת לנקיונות

תנו לי הזדמנות...

הייי חבר'ה... אז באמת קודם כל ולפני הכל תודה ענקית... כיף שיש מאגר מידע נראה לי העשיר ביותר והיחיד בתחום שהוא גם בעברית:) אז שאפו!!
נראה לי שאני נקראת סמויה וככה הגדרתי את עצמי לדבי אבל זה בגלל שאני חדשה בפורום הזה ספציפית ונכספתי לתחום לא מזמן אני ישמח ממש לקחת חלק פעיל בפורום ולתת מהידע שלי או סתם כדי לפרגן... כי זה לא פחות חשוב.. שוב תודה ובהצלחה לנו

בובות עם הבעות פנים

אמנם חנוכה ואלה דמויות שעשיתי לכבוד פורים אבל משמשות אותי לכל אירוע כי בסה"כ מדובר במלך, נסיך, ודמות מרשעת... אז הפעם זה יהיה אנטיוכוס, מתתיה החשמונאי, ותחליטו אתם מי השלישי

למה רק הזדמנות?!

אצלנו תקבלי הרבה הזדמנויות

אז שלום לך הילה

נעים להכיר

וברוכה הבאה לפורום שלנו,שמהיום הופך גם לפורום שלך

היום את גם יכולה להסיר מעצמך את התואר: סמויה ולהחליף אותו ב: פעילה!!!

אותי כבר כבשת כשציינת בהודעה הראשונה שכתבת פה: "או סתם כדי לפרגן...כי זה לא פחות חשוב"
עבורי פרגון חשוב בדיוק באותה המידה כמו כל דבר אחר ולפרגן זה בין הדברים הבודדים בעולם שלא רק שלא עולים כסף אלא שווים זהב!
אחרי שתתאוששי, תסתדרי את הדברים במקום ותרגישי בנוח, נשמח להכיר ולשמוע עליך בפירוט.

למעלה