הודעה לעובדי "צוות בטחון"

avi1976

New member
הודעה לעובדי "צוות בטחון"

אמי"ל מייצגים את חבריה!!! החברה נמצאת בפירוק זמני. מי שמעוניין לקבל את הכספים המגיעים לו ו/או להישאר במקום עבודתו ולקדם את זכויותיו יכול לפנות לאמי"ל בטלפון 0542205007.

../images/Emo45.gifכל הכבוד שמחים לשמוע

משיחה שערכתי עם שומרים ממקום עבודתי, הם היו היום בפגישה עם העו"ד שאמר שהם יקבלו את הפיצויים כנראה בעוד חצי שנה. ו.... מהבוסית שלי שסיימה לעבוד בצוות לפני הבלאגן שזאת טעות ענקית שהשומרים פנו לעו"ד, מפני שצוות היא שייכת לחברת א.מ.ג שהם בעלים של המון חברות ביניהן - יורוקום. לא.מ.ג. יש המון כסף. אך מאחר ופנו לעו"ד רק צוות בטחון נמכרה לכונס נכסים, ולא כל הכספים של א.מ.ג!!!

avi1976

New member
את התביעה מול הביטוח לאומי

על חודש וחצי אפשר לעשות לבד... העו"ד ה"מדוברת" פשוט סידרה חלק מעובדי "צוות בטחון" ועושה רווח נקי מכל הכיוונים האפשרים על זה!!! לא נראה לכם מוזר שעובדי "צוות בטחון" שפנו לעו"ד המדוברת חתמו על דף ריק בשביל יפוי כח ושכר טרחה של 7%? אני בספק אם העובדים האלה יקבלו משהו מעבר לחודש וחצי עבודה וגם בספק לזמן... יש לשים לב גם שבבית המשפט כמעט ואין אפשרות לפיצול סעדים. כלומר, מי שיסיים את ההליך הזה יהיה מנוע לתבוע את שאר הכסף שמגיע לו. אמי"ל מייצגים את חבריה ודורשים את כל הסכומים עבורם. במוקדם או במאוחר עובדי "צוות בטחון" שפנו לעו"ד ה"מדוברת" יבינו שהם טעו בגדול! צפו להפתעות... (-: אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל

joshh

New member
שמעי חצאית סקוטית,

עם אנו להפוך לרגע את החיים לשחור ולבן אז בחיים יש שני סוגים של אנשים: 1. אנשים שאוהבים לדבר ומעשים 0. 2. אנשים שעושים ומדברים 0. השאלה כאן מה עדיף ? להיות אלה שבוכים בוכים ובסוף לא 1000, 2000 ש"ח ? להיות אלה שעושים ובמקום לבלבל את המוח הם משקיעים את הסכום הזה ומוציאים את מה שמגיע אליהם 80,000 - 150,000 ש"ח ? אמי"ל כאן בשביל המאבטחים. לא בשביל היופי של אף אחד. האינטרס היחדי כאן הוא העובדה שבמדינה המתוקנת הזאת עדיין קיים שוק עבדים (מאבטחים), מנצלים עובדים במדינה "נאורה" למה בזיונית עדיין בשנת 2006 ! ואף לא עושה כלום מלבד לבכות שחרא. נכון ! חרא, אז הינה יש כאן אנשים שסיכנו הרבה בשביל לתת, אז במקום לשבת בבית ולהגיד נכון דופקים אותנו תקומו ותעשו משהו ! זה הזמן לקום ולהגיד דיי, דפקו אותנו מספיק ועכשיו אני יתבע את כל מה שמגיע לי עד השקל האחרון.

avi1976

New member
כמעט לכל חברת אבטחה יש חברה תאומה

ואני מתכוון לחברת אם או חברת בת שהיא גם חברת אבטחה!!! שאלתם את עצמכם למה? והתשובה כדי שימשיכו לגנוב מהעובדים ויעבדו עליהם בעיניים כמו תמיד וכדי שהבעלים ישארו עם הכסף, ישלמו לנושים וגם שיעבירו עוד קצת לחברת האם או הבת שכבר פועלת עם עובדים ויבססו את העסק גדול יותר וחזק יותר מקודם. הפתרון להחזיר את הכסף הוא לא רק באמצעות דיני עבודה, אלא באמצעות דינים אחרים וגם התחומים החופפים בינהם. (כמו דיני חברות, פירוק, פליליים, נזיקין) הפתרון הוא להתחיל לפרק חברות ולא חד פעמי!!! כי ידוע שבעלים של החברות שפשטו רגל לא יכולים לפתוח חברות חדשות אבל הם משתמשים באנשי קש!!! ההמשך הוא להרים מסך ולשייך חובות לבעלים או לחברת האם או הבת. לתקשורת לא אכפת, היא אוהבת את אנשי ההון והשלטון ונשלטת על ידם!!! למה אתם תמיד מאמינים למעסיקים שלכם? חשבתם אולי שהם מתכננים את הכל? אתם לא מבינים שיש ביניכם עובדים מושתלים כדי שתפסידו שוב כסף והמנהלים ירוויחו עוד! אני אתן דוגמה בנוסף ל-"א.מ.ג." שהוזכרה כאן קודם בהקשר של "צוות בטחון": למה אתם חושבים שהכשילו חלק מעובדי "צוות בטחון" מלתארגן דרך אמי"ל? התשובה היא כי ל"צוות בטחון" יש בנוסף עוד חברת בת שקיימת באותה הכתובת! נראה לכם לאור האמור כי החברה הנוספת תפשוט את הרגל? אולי אינכם יודעים אבל בפירוק התשלום הראשון אמור להיות לעובדים... אך חלק מעובדי "צוות בטחון" שההנהלה "הפנטה" הלך לדרוש רק תשלום עבור חודש וחצי מהביטוח הלאומי על מנת שהנושים והמנהלים יקבלו את הכסף וירימו את אחת החברות השניות. הגיע הזמן לעשות את הדברים האמיתיים אבל לצערי מי שלא הלך עם אמי"ל יפגע מזה (כולל העובדים) כמו שכבר אמרתי לפני כמה חודשים "צפו להתפתעות בהמשך..."

amybr

New member
../images/Emo208.gif

avi1976

New member
מי שלא הולך עם אמי"ל מפסיד

אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה!

למעלה