הודעה לעידו לוצקי

הודעה לעידו לוצקי

עידו, כמה קלע איבנוביץ? איך הוא שיחק? שים לב שכבר במשחק הראשון שלו טרוור ראפין מפגין משחק אנוכי שלא מזכיר בכלום רכז אמיתי. מקווה שזה ישתפר בהמשך....

תגובה.

איבאנוביץ` מסיים עם 10 נקודות , לא הרבה אבל נקווה שישתפר. לגבי ראפין , אכן משחק גרוע שלו אבל בוא נסתכל על חצי הכוס המלאה והיא שגם במשחק נורא שלו הבחור מסיים עם 21 נקודות. אל תשכח שאנחנו לפני פתיחת העונה וקשה לצפות מקלעי כמו ראפין שיהיה בכושר שיא. חוץ מזה, בוא נתעודד, עשינו את הבלתי יאומן וניצחנו במשחק אימון , בשנה שעברה הפסדנו לאשקלון גם כן במשחק אימון :)

תגובה

תראה בסך הכל זה בהחלט מעודד. אני מודה שהמספרים של וילסון הרשימו אותי מאוד אולי טעיתי לגביו.... לגבי ראפין אני מקווה שהוא לא יקח את המשחק על עצמו כל פעם. לגבי איבנוביץ - שמע 10 נקודות זה לא רע במיוחד בקבוצה שמשחקים בה שוטרים כמו וילסון ראפין ומזרחי. לפי הסטטיסטיקות הוא שחקן התקפה טוב ואני בטוח שהוא עוד יתן תוצרת. יכול להיות ש 10-12 נקודות למשחק זה מה שמצפים ממנו יחד עם הגנה חזקה וריבאונד. מה נראה לך לגבי וילסון יחתימו אותו? ואיך נראה לך סאנדרס? 16 נקודות זה יפה....

תגובה.

סאנדרבס עושה רושם מצוין , הן מבחינה מקצועית והן מבחינת האישיות שזה לא פחות חשוב , האיש הוא סוס עבודה ועושה את שלו בצורה הטובה ביותר ואין לי ספק שזו רק ההתחלה והוא עוד ישתפר מאחר והתיאום בינו לבין ראפין ווילסון עדיין לוקה בחסר. את וילסון אין לי ספק שיחתימו ולא הייתי צריך את משחק האימון כדי לדעת את זה , האיש פשוט ידית , שחקן מצוין שרואים שהוא מבין את המשחק. לגבי איבאנוביץ`, אני מסכים איתך שהציפיות ממנו הן לא גבוהות במיוחד , מספיק שיתן גוף בהגנה ויקלע 10-12 נקודות למשחק (בתנאי שבאנדרס יתגלה כדומיננטי בהתקפה , מה שקורה עד עכשיו).לגבי ראפין , אני בטוח שהוא ישתפר , הרקורד שלו לא משאיר מקום לטעויות , הוא צריך להיות הבאנקר של הקבוצה השנה .

מה עם קובי?

תגיד קובי לא שיחק נכון? מה קורה איתו, ידועה לך חומרת הפציעה שלו? לי באימון זה נראה לא טוב כ``כ....

למעלה