הודעה לעיתונות-יציאת מפות אירופה UD

AYELET1

New member
הודעה לעיתונות-יציאת מפות אירופה UD

מפות אירופה לתוכנת U-Drive יצאו וניתן לרכוש אותן בחנות U-Drive פרטים מלאים בקובץ PDF המצורף

עומרי ושועל האבן..

הלקוח התקשר לפני מספר שבועות לקו התמיכה - באותו זמן הוא היה לקוח בן שבוע בסה"כ של u-drive - לאחר כ-30 שניות של מילמולים והתנצלויות ("אתם לא תאמינו.." אני כל כך מתבייש.." "זה יעלה לי..") הואיל הלקוח להסביר לנו שהוא שכח את הכרטיס בבית והכלב שלו כנראה חשב שהוא ישפר את חוש ההתמצאות שלו אם הוא יאכל u-drive.. טוב.. זה לא בדיוק קרה (הוא לא הגיע ל-GPS בזמן.. הלקוח עצר אותו..) הרגענו את הלקוח ומלבד עלות הכרטיס החדש ועלות הדלק להגיע למשרד בפ"ת לאסוף אותו הלקוח לא שילם דבר (היה מאוד מרוצה יש לומר..) ואנחנו זכינו בכרטיס הנ"ל.. שבוע הבא אנו מעלים אותו ל-ebay..
משה

אנחנו לא pre-paid ../images/Emo13.gif

בניגוד לאחרים שאימצו אחרינו את הפצת התוכנה על כרטיס, לכל לקוח יש רשיון תוכנה ורישום במערכת כך שכשהוא בא עם בעיה בכרטיס (כולל אובדן!) אנחנו מטפלים בו באופן אישי. אחרים פשוט מעדיפים להתייחס לזה בסגנון "איבדת? זבש"ך..". לגבי ebay... כמובן D-:

mamonako

New member
האם יש צפי למפות מזרח אסיה ?

אוסטרליה? אפריקה? ןכולי....

Powerball

New member
מבקש הבהרה לגבי U_DRIVE ארופה...

האם מי שרוצה לרכוש U_DRIVE לארץ ולארופה, צריך את התכנה עצמה פעמיים? כלומר 1,399 ש"ח(ארופה) + 1,199 ש"ח (ישראל) ?

alonhzn

New member
מצטרף, זאת שאלה טובה!

אני מניח שבעוד כמה זמן יצאו עם "חבילה" של GPS+ישראל+אירופה במחיר יותר זול במקצת... השאלה מתי...

../images/Emo13.gif

אנחנו בטח לא נדרוש 2,999 ש"ח
. המחיר לשתי החבילות (על אותו כרטיס - לא ניתן לפיצול) הוא 2,300 ש"ח כולל מע"מ (חסכון של 300 ש"ח)

למעלה