הודעה לפגסוס

k4school

New member
הודעה לפגסוס

רשמת כאן הסבר מקסים לחידה של יאיר על הצייד.... לצערי השירשור כבר ארוך ואיני רוצה להעלות אותו שוב אבל אשמח אם תרשום כאן את ההסבר שוב לטובת כולם רונן "המפתח לבית הספר" נ.ב. שלחתי לך תשובה בקשר להיצטרפות למועדון החברים באתר.... אנא קרא בעיון וכולי תיקווה כי במהרה ככל שתהיה יותר פעילות אנו נרגיש יותר טוב בכך שנדע שצריכים את המקום הזה ונפתח עוד חלקים מהאתר לכלל הגולשים.

פגעסוס

Well-known member
פתרון מלא נוסף לחידת הדוב ../images/Emo63.gif

ישנו קו רוחב מסויים שהקפו בדיוק 100 מטר. בוחרים נקודה שמרחקה הוא בדיוק 100 מטר מקו הרוחב המדובר. ממנה הולכים בדרך הקצרה ביותר (100 מטר) לכיוון קו הרוחב. לאחר מכן פונים ב 90 מעלות והולכים לאורך הקף קו הרוחב. לאחר שהלכנו 100 מטר חזרנו לאותה נקודה בקו הרוחב שממנה התחלנו ואז שוב פונים ב90 מעלות והולכים 100 מטר. וחזרנו לנקודת ההתחלה. (אני ממליץ מאוד להעזר בציור... עד כמה שהוא מצ´וקמק...) מאחר ואם ניקח את כל הנקודות שמרחקן מקו הרוחב המדובר הוא 100 מטר, נקבל מעגל. ניתן לאמר שיש אינסוף נקודות כאלו. GYXOIO

פגעסוס

Well-known member
בנוגע לאתר.. ../images/Emo63.gif

קראתי את הדוא"ל ואשמח לקחת חלק ולעזור במה שאוכל
GYXOIO

yariv k4school

New member
תודה רבה ואנ ו נשמח לכל עזרה

אני לא מעודכן כל כך על הדוא"ל שבטח הגיע מרונן אבל אם תספר לי מעט על עצמך ... תחומי היתעניינות ועיסוק ומעט על השכלה/ידע אני בטוח שנוכל להיעזר בך וכל גולשינו יהנו מהתוצאה יריב צוות "המפתח לבית הספר"

למעלה