הודעה לפני ביטול פגישת הפורום

אירילה

New member
הודעה לפני ביטול פגישת הפורום

עד כה אישרו רק 7 אנשים את הגעתם למפגש ,במידה ועד יום שני הקרוב לא יעלה מספר המאשרים בואם ,מתבטלת הפגישה ותידחה למועד אחר.

ענתי44

New member
גרשון אל תבטל את המפגש

גם אם יבואו מעט אנשים. אני מחכה לתשובה לגבי מי ישאר עם אמא.

אירילה

New member
עם שבעה אנשים המפגש מיותר לחלוטין

ואם רוצים להיפגש המפגש חייב להיות מכובד עם מינימום של 15 משתתפים. צר לי , אך אם ברצונכם להיפגש סתם כך אין שום בעיה ,מפגש פורום חייב להיות מכובד ורב משתתפים. כאמור מתוך כ 54 משתתפים בפורום ,שבעה לא מצדיק מפגש.

אסתרס

New member
מיעוט מאשרים

אולי אנשים לא יודעים מה מטרת המפגש?! גרשון כדאי להודיע מה המטרה. אני זוכרת שבשנה שעברה גם לא היו המון אנשים, ובכל זאת התקיימה פגישה. לדעתי חשוב להפגש ,ולדסקס נושאים שונים גם אישיים ובעיקר נושאים כלליים הקשורים לטיפול ולכל ההתעלמות וההתעמרות הממסדית במשפחות המטפלות בחולה הדמנטי. אנחנו כבר קבוצה עם נושא משותף, ובמקום לקטר בפורום,אדרבה בואו ניהיה קבוצה פעילה ונציע להנהלת העמותה נושאים ודרכי פעולה אפקטיבים, למשל : בנושא תרופות ועלותן ועוד..... לכן אני חושבת שאתה צריך לרשום המטרות עליהן אמה רוצה לבסס את הפגישה. יאללה ביי

אירילה

New member
מיעוט משתתפים - הפגישה תדחה

,בפגישת הפורום נכיר את הדמויות מאחרי הכינויים ,נחלוק רשמים וחוויות מחיי יום יום ונלמד דברים חדשים מאחרים. זה היה הפתיח בהודעתי הראשונה לגבי המפגש שתוכנן ,במשך ה 10 ימים הקפצתי את המודעה לראש הפורום ,כך שאלו ש"פיספסו" לא יפספסו ,עם כל הכבוד לחשיבות ,בפעם שעברה נכחו יותר מ 10 משתתפים ,לצערי , כנראה שאין ביקוש למפגש ,אחרת אחוז המשתתפים מכלל חברי הפורום היה גדול יותר. הבעיות אכן משותפות לכולם כאן ,אבל לכל דבר יש סף של מינימום - לצערי. לא נראה לי שעד מחר יקרה נס ,לפי שעה המפגש יידחה.

האם בגלל החג?

לגרשון , כדאי לבדוק האם ההענות הנמוכה היא בגלל החג? יש אנשים שדווקא בחג נוסעים ומבלים עם המשפחה ולכן ייתכן שמועד אחר יהיה טוב יותר. לי למשל זה לא נוח כי יהיו לי אורחים. אסתר כתבה באמת על החשיבות של המפגש כדי לדחוף נושאים חשובים לעמותה ולשדרוג אתר העמותה. לילה טוב ומועדים לשמחה , טובה

אסתרס

New member
עיתוי אחר

גרשון, אןלי באמת בגלל החגים? תנסה תאריף אחר, אני חושבת שהמפגש חשוב. נכון שהקפצת את ההודעה לראש הרשימה ,אולם לא חזרת על התאריך, ןהחדשים אולי לא שמו לב.תנסה שוב, אסור להתייאש, ואסור לקחת אישית,אם אתה זוכר, לפעמים היינו יושבים שלושה אנשים בקבוצת התמיכה, ובכל זאת קיימנו אותה ונוצרה המשכיות, צריך להמשיך ןלא להתייאש, אחרת הפורום יתפוגג, והוא כל-כך חשוב, אתה רואה בעצמך עד כמה התכנים קשים. ביי

אירילה

New member
אין בעיה לעיתוי אחר

אפשר להסכים על תאריך אחר כאשר ניפגש באסיפה הכללית ,מקווה שחברי הפורום החברים בעמותה יגיעו לאסיפה זו וכן ליום העיון שהוא חשוב במעלתו בנושא. את מכירה אותי כבר אסתר....לא מתייאש בקלות. תודה גרשון

zs1957

New member
נפגש ב6 בנובמבר בכנס של עמותת

אלצהיימר. אני מקווה שלכנס הזה יגיעו מספר רב יותר של האנשיםבשל חשיבותו הרבה. לידעת החברים הכנס הוא ללא תשלום. אז תעשו מאמץ ותבואו. זהבה שחם

אירילה

New member
מפגש שתוכנן ליום ד' 11/10 - בוטל

על מועד מפגש חדש תצא הודעה בנפרד. חג שמח ומועדים לשמחה גרשון

למעלה