הודעה לפרופסור חרוזי

lir42

New member
הודעה לפרופסור חרוזי

עברתי אצלך ניתוח קיצור קיבה בתאריך 29.07.01 ועשית לי את המעקף + הטבעת ניתחת אותי בבית חולים וולפסון השאלה שלי היא: יש לי באמצע הצלקת פתח שממנו יוצא כל הזמן נוזלים וחלק מן הצלקת רחבה ופתוחה וזה ממש לא נראה טוב. אומנם השבוע הייתי המחלקה והיה שם הסגן שלך (פרופסור עם כיפה) והוא אמר שזה בסדר. לקחת סיכון ולהשאיר זאת כך או להגיע לבית החולים לבדיקה אצלך - הרי אתה ניתחת אותי. מה לעשות?

רוייקו

New member
שלום li42 וברוך הבא לפורום .. תן לי

להבין: עברת מעקף קיבה עם טבעת סיליקון ?? אתה בטוח שזה הניתוח שעברת ?? במידה וזה מה שעברת, מדובר בניתוח ע"ש "פובי". זה שילוב של SRVG עם RNY GASTRIC BYPASS האם זה הניתוח שלך ? כמה זמן היית מאושפז ? עברת ניתוחים קודמים כלשהם ? לגבי הנוזלים שמופרשים מהצלקת הניתוית, כדאי לך להראות את זה לרופאים במרפאות החוץ של וולפסון. אל תזניח. יתכן ומסובר בסתם זיהום בצלקת הניתוחית עצמה ויכול להיות שמדובר בדליפה מסכנת. אל תזניח.

רוייקו

New member
סליחה - תיקון: ברוכה הבאה... עכשיו

קראתי את שאר ההודעות שלך והבנתי שמדובר בבחורה.

רוייקו

New member
כן, ליר, עברתי 4 ניתוחים והאחרון

בהם היה הניתוח שאת עברת - רק ללא טבעת הסיליקון כי לא היה היכן להתקין אותה, בגלל ניתוחים קודמים שעברתי. את יכולה לרשום לי למייל הפרטי ונוכל ולדבר אפילו בטלפון. אני מניח שאת זקוקה לתמיכה בנושא הניתוח. כמובן, אשמח לעזור לך. רוייקו

lir42

New member
שלום...תיקון טעות אני בחורה לא בחור

ועשיתי את שילוב שני הניתוחים כמו שאנרתי

m1

New member
היי LIR42

שמי מלי ואני מדברת ממשרדו של פרופסור חרוזי.אני צריכה לדעת האם פרופסור קייזר ראה אותך במסגרת מרפאות חוץ או במחלקה עצמה? האם עברת דרכי באיזה שהוא שלב?אני אבדוק בכל מקרה עם פרופסור חרוזי ואעדכן אותך בפורום או פשוט להרים אליי טלפון ל -03-5028634 ואני אעדכן אותך בהתאם. ביי ביי מלי

lir42

New member
מלי שלום

פרופסור קייזר ראה אותי ביום רביעי האחרון כאשר הגעתי למחלקה והוצאתי את הצינו האחרון שנותר מחובר אלי לקיבה ודרך הצינור הזריקו לי ברזל. עברתי דרך משרדך יחד עם אבי וחיפשנו את פרופסור חרוזי ואמרת לנו שהוא יהיה רק ביום ראשון הקרוב. פרופסור קייזר היה לבד במחלקה ודי לחוץ כך שלא קיבלתי ממנו תשובות ממש ברורות או מובנות. מה לעשות?

למעלה