הודעה לקוב...

gal25

New member
הודעה לקוב...

שלום קוב כמה דברים , קודם כל שמתי לב שיש לך תחביב להגיב על מה שכבר מישהו אחר הגיב ,אז ככה אם אתה יותר חכם מכולם כאן ביחד אז אחלה .אבל מסתבר שבדך כלל אתה פשוט חוזר על מה שמישהו אחר כבר אמר ,אז חמוד שלי תרגיע .לא מחלקים כאן פרסים ואף אחד לא עושה כאן תחרות .בסך הכל אנשים מנסים לעזור לאחרים . ועוד כמה דברים קטנים בקשר לתגובות שלך. לגביי ההוא ששאל על חלוקה לכוננים .אייל ענה לו תשובה מלאה ומדוייקת ,ולגביי הboot , אז רק לידע כללי ,נכון שבדיפולט המערכת תעשה boot מכונן c אבל זה לא משהו שאי אפשר לשנות ,יש מה שנקרא boot.ini וזהו למעשה המסלול שמגדיר למערכת מאיפה לעלות,כל פרממטר ניתן לשינוי כולל הכונן ממנו תעשה המערכת boot . לידיעתך. מקווה שתיקח את הדברים ברוח טובה ביי גל

קוב

New member
מצטער גל

לא גל חביבי, אין לי תחביב כזה! אני רציתי קצת להרחיב זה הכל. התשובה של אייל היתה טובה אבל לא מלאה רק רציתי לעזור. והתשובה שלך ......נו, אני לא מספיק מבין בזה אבל BOOT.INI שייך לדעתי למנגנון הטעינה הנקרא NTLDR הקיים בגירסאות WINDOWS NT4 ו-WINDOWS2000 מצטער על הבורות (שלי). על כל פנים מנגנון זה לא מאפשר עקיפה של תהליך ה-BOOT מכונן C אלא נועד לאפשר טעינה או BOOT לכמה סוגים של מערכות הפעלה שונות. עקיפת ה BOOT והפניה לכונן אחר אפשרית לדעתי רק ע``י ה BIOS (הרי הקובץ BOOT.INI עצמו חייב להמצא היכן שהוא........ וזה יהיה בכונן C . זהו נראה לי שאין צורך להמשיך בוויכוח. חבל שאתה(ם) מנסה ללעוג ולסתום פיות לאחרים (גם אם מבינים פחות מכם). בסך הכל לא נעלב רק קצת מופתע. מקווה של קילקלתי לך את הערב, אשתדל לא להתערב בתשובות אלא רק בשאלות. קוב

gal25

New member
קוב יקירי....

בוא נעזוב לרגע את העניין של ה-boot חשוב לי שתבין קודם כל אין לי שום כוונה להעליב או לסתום פיות . בסך הכל מדובר כאן בפורום שנועד לעזור לאנשים. חשוב שתבין שבדרך כלל אלו משתמשים שלא ממש מבינים את המונחים ה``מפוצצים ``של תחום המחשבים . ואדברבה כבר אמרתי אם אתה חושב שאתה מסוגל לעזור ,לך על זה . אין לך סיבה להעלב ואל תוציא את הדברים מפרופורציות ,בסך הכל אני חושב שהדברים לא נאמרו באווירה עוינת. ערב טוב שיהיה לך!

למעלה