הודעה לרוני

rafi200

New member
הודעה לרוני

רוני, מה אתה עושה בחיים והאם הדיבור מפריע לך במקצוע , אגב האם אתה נשוי, ילדים וכאלה. אנחנו אותו גיל +- ולכן מעניין... ביי בינתיים

R O N Y1

New member
רק חסר ש..

רפי רק חסר שאני יגיד לך מה המשכורת שלי..... תיכתוב לי בפרטי אחרת כולם יזהו אותי ועם כל מה ששאלת גם כל המדינה אני לא רוצה להיות מפורסם....... RONY

RobinhooDw

New member
אולי אתה יהודה פוליקר?../images/Emo13.gif

מישהו ראה אותו אתמול אצל "יצפאן"? אפילו לא שמתי לב שהוא מגמגם. למרות שראיתי שהוא עשה משהו עם הראש, לדעתי הוא ידע את השאלות וחרש אליהם לפני המופע.

R O N Y1

New member
וולה אתה לא מבין כלום!

ואם הוא ידע את השאלות מראש זה לא אומר שהוא ידבר חלק .! ואפילו אם הוא חרש ושינן את התשובות הוא לא יגמגם!! הרי מגמגם לפני שעולה לאוטבוס משנן מיליון פעם מה יגיד לנהג אבל.. הרי לא שמתה לב שכל פעם שהוא ניתקע יצאמן קטע אותו ודיבר. אני ראיתי את פוליקר בהופעה כך שאף אחד לא עזר לו זה היה מחריד! תיראה חשבתי שאתה מבין מה זה גימגום אבל ..... RONY

RobinhooDw

New member
Rony

לא מבין? איך אני לא מבין? אני גמגמתי מספיק, לא גאה בזה אבל גם אל תגיד שאני לא מבין משום שלפחות את זה עשיתי. לא ראיתי אותו מדבר הרבה ותיארתי לעצמי שאו שהם עשו חזרות וצילמו כמה פעמים או שהוא מצא איזשהו "שיטה" עלידי הזזת הראש או whatever לא יודע. לא אמרתי שהוא הפסיק לגמגם!

b e ll

New member
האאאלו! מדובר בשידור ישיר!

אני רוצה להגיד לכם שיהודה פוליקר היה אחלה!!!!! אם אני הייתי צריכה לשבת במקומו בכיסא ההוא ליד יצפאן ולדעת שמצלמים בשידור חי, קודם כל הייתי מתעלפת על המקום ואח"כ משפריצה זיעה לכל הכיוונים אם הייתי שורדת את התקף הלב שהיה לי. מה קרה לכם? מדובר במגמגם רציני שדיבר יפה מאוד מאוד, שהוסיף תיבול הומוריסטי לדבריו והיה מאוד נחמד. אז כן, הוא הוסיף תנועות ראש וגוף שרק אנחנו המגמגמים יודעים למה, אז מה? הוא גם דיבר על כדורגל והוסיף שמות של קבוצות ואמר עוד דברים בלי להתקע בכלל. חוץ מהמילה צבעים בתחילת הראיון לא היה משהו משמעותי לכל אורך הראיון, אז הוא נתקע בתחילת הראיון, אז מה? זה רק מראה עד כמה הוא אנושי ועד כמה מגמגם יכול לפרוץ גבולות ולהצליח בגדול גם עם הגימגום! זהו? שכחנו לפרגן לאחד מאיתנו שעמד בהצלחה במעמד מלחיץ? הלוואי שכולנו נצליח לדבר כפי שיהודה פוליקר דיבר בראיון בשידור חי... והלוואי שכל המגמגמים יצליחו כמוהו, למרות הגימגום.

../images/Emo45.gif

אני מעריצה שלו! לדעתי הוא מתמודד נפלא לאחרונה. אני זוכרת ראיונות בעברו בהם הוא כמעט ולא הצליח להוציא צמד מילים כראוי והיום , תראו אותו איזה יופי הוא מדבר. וכן , הוא עדיין מגמגם אחר ככל הנראה לוקח דברים קצת יותר בפרופורציה ובאיזי וזה מתבטא בדיבור שלו שמאוד השתפר לדעתי. הייתי גם בהופעה שלו לפני כשנה וחצי והוא דיבר בין השירים וממש נפעמתי מהאומץ , התושיה שלו ומדיבורו הרהוט. אבל אתם יודעים מה אני מרגישה? שבגלל שכולם יודעים שהוא מגמגם תמיד מחפשים אותו בקטע הזה ומחכים לרגע בו הוא יתקע ויתרסק. למה?

R O N Y1

New member
לא ראיתי

לא ראיתי אם הוא הזיז את הראש או משהו כזה . כשאני שומע מישהו מגמגם אני מוריד את הראש וסוגר את העיניים בכח. אני לא יודע גם שמספרים בדיחה על גיגמום אני מוריד את הראש וקומץ שפתיים בכח .ככל שהבדיחה נימשכת וזה שמספר גם מחכה את המגמגם אני סוגר את האוזניים .אפילו מוריד את הראש לריצפה אבל זה לא עוזר אני מרגיש......אי אפשר לתאר את זה במילים.! נ.ב רובין לא התכונתי לפגוע בך ,רק חסר שאני יעשה את זה , השטן כבר עשה לנו את זה . RONY

avi9

New member
מכיר ומבין את הרגשתך והיא גם יוצרת

את הקושי למזער את ההיתקעויות ולנסות להתקיים עם הבעיה. כאשר נעשה אטומים למבטים המלגלגים ולפרצי הצחוק כאשר נתקע בדיבור בציבור. נוריד את החשש מהיתקעות מאחר ובאמת לא יהיה אכפת לנו מה חושבים עלינו. כאשר מגיעים לדרגה זאת של אי התיחסות למה חושבים עלינו. רמת הגימגום תרד ואיכות החיים תעלה, מאחר והשיקול כמה ניתקע בפעולה מסויימת לא תהיה פקטור בהחלטה האם נעשה אותה.

רוני גם אני בעיקרון לא מרגישה בנוח

כשמספרים לידי בדיחה על מגמגמים כי אני ישר מרגישה שזה מכוון אלי או משהו כזה... אבל משום מה הבדיחה שהכי מצחיקה אותי שבעלי מספר זו בדיחה על מגמגמים....כי איתו אני פשוט פתוחה ומדברת על הנושא בחופשיות ואין לי בעיה לשמוע אותו מספר בדיחה כזו. היתה תקופה שהוא אפילו היה מגמגם בכוונה כדי להצחיק אותי....זה הדבר שה-כ-י מצחיק אותי משום מה , אני פשוט נופלת לריצפה ממנו

b e ll

New member
בתקופה אחרונה כשאני נפגשת עם מגמגם

זה כבר ממש לא עושה לי כלום, אני מבינה מה עובר עליו ופשוט מתנהגת כפי שהייתי רוצה שיתנהגו אליי - כלומר יתייחסו לתוכן דבריי ולא לצורה. כל השנים עד לשנים האחרונות הגבתי חזק מאוד לגימגום של מישהו אחר, אולי לא הראתי את הזעזוע שלי אבל בהחלט חיפשתי איפה להעלם. התהליך שעברתי מאז שבתי החלה לגמגם עזר לי לא להגיב יותר בצורה הזו, ועזר לי להבין שאם אני כמגמגמת מגיבה כמי שכפאו שד (ואני יודעת עד כמה המגמגם מרגיש את זה ונפגע מזה) איך אוכל לדרוש מאנשים אחרים לא לנהוג כך... אם אני (מגמגמת שחיה בתוך זה) מעצימה את התחושה הרעה של המגמגם שמולי, איך אוכל לדרוש ממישהו אחר שלא נפגש עם הבעיה הזו כמוני לנהוג בהגינות ובשיקול דעת? כשהבנתי שרק אני אוכל לעזור לבתי לצאת מהמעגל הזה שיוביל אותה לגימגום כרוני, פשוט התנתקתי מכל מה שזה עושה לי והתגייסתי לעזור לה. היא מדברת כל כך יפה היום! יש לה עדיין התקעויות קטנות או חוסר שטף אבל זה כבר לא גימגום כפי שהיה. צורת הדיבור שלה פשוט מוסיקה לאוזניי - אני כל כך נהנית לשמוע אותה משתמשת בשפה ומדברת באינטונציה נכונה.

R O N Y1

New member
bell לא לזה התככנתי

תיראי אם אני מדבר מול מגמגם אני לא יוריד את הראש או משהו דומה אני יודע איך הוא מרגיש וזה מה שחסר לי! אבל אם אני רואה טלויזה בחברת אנשים או שמספרים בדיחה על מגמגם אני מתכווץ ומרגיש הכי גרוע. נ.ב אני שמח שבתך יוצאת לאט לאט מציפורני הגימגום. RONY

b e ll

New member
לא קל לראות מגמגם נאבק בגימגום

גם אני כשמספרים בדיחה על מגמגם מרגישה גרוע, מין התכווצות כזו בבטן. רוני, אתה עדיין מגמגם? מה מצבך היום?

R O N Y1

New member
מצבי

תראי גילתי דבר כזה ככל שיש ביטחון לא מגמגמים . אם תישאלי את השכנים הם לא יעלו על הדעת שאני מגמגם את החברים את העובדים שלי, אפילו שלחו אותי להדריך בכמה מקומות בחו"ל . אין לי בעיה לדבר בטלפון אין לי בעיה להיות מנהל .אבל.. אם יושבים במעגל בישיבה עם אורחים וכל אחד צריך לומר את שמו ככל שמתקרבים אליי הלב שלי דופק בכל הכח ,אני כמובן לא שם לב לשמות של האנשים, אני מרגיש כזה לחץ שאני עוד מעט מיתעלף ולא נישאר צבע בפנים ושמגיע תורי זה כמו שדורך לי פיל על החזה.... ואז אני צוחק בקול וכך מתחיל לדבר תוך כדי צחוק וזה עובד.למרות שאני מרגיש טיפש באותורגע כולם חושבים שאני חברותי. אבל בעיקרון לדבר בטלפון או לדבר עם אנשים לא גורמת לי פחד,אם אני ידבר איתך בטלפון לא תשימי לב שאני מגמגם . נ.ב הסיפור שלך על הבת מיצווה העלה בי זיכרונות כואבים מהבר מיצווה שלי. RONY

למעלה