הודעה לרועי

roy_ma

New member
מחקתי, במקביל- הודעה שלך ושל עידו.

לא רק שלך. בניגוד למה שעשו לך, אם שמת לב, לא הוגבלה השתתפותך.

roy_ma

New member
מחקתי, במקביל- הודעה שלך ושל עידו.

לא רק שלך. בניגוד למה שעשו לך, אם שמת לב, לא הוגבלה השתתפותך.

אשכולי

New member
החלפת דעות

אני שמח שסוף סוף יש עם מי לדבר. דיבורים בין אנשים פותרים כמעט כל דבר. אני ממש לא יודע על מה כועס גיל?! אבל גם אם הוא כועס זה עדיין לא צריך לתת לו ו/או למישהו אחר לגיטימציה למחוק אותי ו/או לנסות לא לאפשר לי להכנס לפורום. אפרופו כפי שהבנת אין לי בעיה עם גיל הבעיה (לא רק שלי) היא עם הנורמה שפשטה כאן שכל מי שמבקר אותכם מוקצה מחמת המיאוס ומיד זוכה לקיתון של חרפות וגידופים ממיטב פניני לשונו הבוטה של ה``לוצקי``. זה חייב להפסק. דרך אגב אני עדיין חושב שכל הבקורת שהשמעתי היתה לגיטימית. אפרופו ביקורת, צורת ההתבטאות (לא הביקורת) של לוצקי נגד אי.או.אל היא מתחת לכל ביקורת כמו גם שליחתו של רענן למאורה ע``י אותו לוצקי וגם הירידה המכוערת על נועה. אני מניח שאותו אי אפשר לשנות?! אבל זה לא מקנה לו זכות לא לקבל ביקורת שאחרים מטיחים בו ובטח לא לנצל את קשריו על מנת להפעיל כאן צנזורה של העולם השלישי. אני מצטער אם נסחפתי לקטע שאינו כדורסל, אבל מניח שזה דיבור חשוב למדי על מנת להוות נושא גם בפורום הזה.

אלה החוקים כאן בפורום , מוצא

חן בעיניך-תשאר , לא מוצא חן-תעוף או תועף. ממילא אתה לא מועיל.

roy_ma

New member
בניגוד לעמיתי לסל ניוז-

התייחסתי אליך בכבוד, ונתתי לך קרדיט על ידיעותיך ופרסום התוצאות. על מה גיל כועס- אתה יודע, קח לשימת ליבך.

roy_ma

New member
אמרתי: אני מתנגד להעיף אותו

מהפורום. איתי הוא לא רב, ולי הוא מביא מידע אמין וחשוב.

leeno

New member
רק תעדכנו אותי.

עידו לוצקי וסלח לי אם השם שלך לא בוטה נכון,מה אתה? מנהל הפורום או משהו בסגנון?

אשכולי

New member
החלפת דעות

אני שמח שסוף סוף יש עם מי לדבר. דיבורים בין אנשים פותרים כמעט כל דבר. אני ממש לא יודע על מה כועס גיל?! אבל גם אם הוא כועס זה עדיין לא צריך לתת לו ו/או למישהו אחר לגיטימציה למחוק אותי ו/או לנסות לא לאפשר לי להכנס לפורום. אפרופו כפי שהבנת אין לי בעיה עם גיל הבעיה (לא רק שלי) היא עם הנורמה שפשטה כאן שכל מי שמבקר אותכם מוקצה מחמת המיאוס ומיד זוכה לקיתון של חרפות וגידופים ממיטב פניני לשונו הבוטה של ה``לוצקי``. זה חייב להפסק. דרך אגב אני עדיין חושב שכל הבקורת שהשמעתי היתה לגיטימית. אפרופו ביקורת, צורת ההתבטאות (לא הביקורת) של לוצקי נגד אי.או.אל היא מתחת לכל ביקורת כמו גם שליחתו של רענן למאורה ע``י אותו לוצקי וגם הירידה המכוערת על נועה. אני מניח שאותו אי אפשר לשנות?! אבל זה לא מקנה לו זכות לא לקבל ביקורת שאחרים מטיחים בו ובטח לא לנצל את קשריו על מנת להפעיל כאן צנזורה של העולם השלישי. אני מצטער אם נסחפתי לקטע שאינו כדורסל, אבל מניח שזה דיבור חשוב למדי על מנת להוות נושא גם בפורום הזה.

roy_ma

New member
אני לא מסכים איתך. הילה, רועי ועדש

כותבים כרצונם, כמעט. הבעיה, שאתה עשית לגיל תרגילים שלא יעשו, שהגיעו למצבים מביכים. לגבי עידו- אני מכיר אותו, ואם תדבר בסגנון בוטה, יענה לך חזרה באותו מטבע. למה אתה מצפה? שאתה תשמיץ, וזה ישאר ללא תגובה. ביקורות על סל ניוז תתקבלנה בברכה, כל עוד זה לא בזלזול או בלגלוג, וזו היתה נימת ביקורתך.

למעלה