הודעה לרוקדים

הפצת מכתב - תגובה

מישהו כבר הציע לי שיקח זאת על עצמו - שמו חתוכה (מקווה שכתבתי נכון) כך שאיני רוצה לקחת לו את התפקיד. נקווה שאכן יעשה משהו בנדון. ואנו הרוקדים יכולים להצביע ברגליים כפי שהצעתי.

הודעה לרוקדים

שלום רב, ברצוני להגיב באופן כללי על הטענות שהופנו אלי לאחרונה. הופעה בטלוויזיה: אני מבינה שרבים חשבו שאין מקום להודיע על כך בפורום, ביקשו ממני להפסיק עם פרסום זה ואני הסכמתי. אך עלי לציין שבסך הכל רציתי להחשף לפני הרוקדים - כמו שמשתילים תמונה באינטרנט - ע"מ שהרוקדים יוכלו לראות את האדם מאחורי כתיבתו. איתכם הסליחה אם פגעתי בכם. צפיפות, מחיר, גיוון בחוגים: תוכלי לעיין בהצעות למרקידים כדי לקבל תמונה שאני פועלת מתוך אינטרס לעזור לכם. ישנם אחדים בינינו שלא רק שלא עוזרים לי - הם מפריעים לי במלאכתי לעזור לכם, כל "יפי הנפש" שמנסים להגן על המרקידים - הם לא זקוקים להגנה - להם יש את ארגון המדריכים. מי שזקוק להגנה - זה אנחנו הרוקדים. אני מקבלת מכם מסרים אישיים, בכל מיני אופנים: באינטרנט, בטלפון, ברחבת הריקודים שאעזור לכם וכך אני עושה - אז למי שאיכפת מהרוקדים שלא יפריע. בדקתי הרקדה נוספת עבורכם ביום חמישי - לפי שצפוף לו באוניברסיטה וזה במשא ומתן. לגבי המחיר - אם בכל הסקטורים מקפיאים מחירים לאור המצב הכלכלי בארץ - אז מדוע שהמדריכים/מרקידים לא יתחשבו במצב גם הם (ושלא יספרו לנו על עלויות - לכולם יש עלויות במדינה) שהמדריכים יסתפקו במועט. בהדר יוסף לא העלו את המחיר מהשנה שעברה - תאמינו לי העלויות שם גבוהות ביותר. עליית המחיר תלוייה בנו ברוקדים ואל תשלימו עם העובדה: "זה יעלה ב-25 גם בחוגים אחרים ואין מה לעשות" - יש מה לעשות. בחו"ל כאשר מעלים מחירים כולם שובתים וגורמים להורדת מחיר הידעתם? אני מציעה לכם - לא ללכת לחוגים שהעלו בהם את המחיר ל- 25 ש"ח. ואם לא ילכו לקראתם ויעלו בחוגים אחרים. זה יפגע בהם בסופו של דבר - למי שאין כסף (ויש רבים כאלה היום) יצמצמו בחוגים - כך שגם כך המרקידים יפסידו תודה רבה על תשומת הלב. בשם כל הרוקדים המאוכזבים והמצפים ממני לפעול. עדה איסט. טלפון נייד: 055-306072

למעלה