הודעה לרוקדים
שלום רב, ברצוני להגיב באופן כללי על הטענות שהופנו אלי לאחרונה. הופעה בטלוויזיה: אני מבינה שרבים חשבו שאין מקום להודיע על כך בפורום, ביקשו ממני להפסיק עם פרסום זה ואני הסכמתי. אך עלי לציין שבסך הכל רציתי להחשף לפני הרוקדים - כמו שמשתילים תמונה באינטרנט - ע"מ שהרוקדים יוכלו לראות את האדם מאחורי כתיבתו. איתכם הסליחה אם פגעתי בכם. צפיפות, מחיר, גיוון בחוגים: תוכלי לעיין בהצעות למרקידים כדי לקבל תמונה שאני פועלת מתוך אינטרס לעזור לכם. ישנם אחדים בינינו שלא רק שלא עוזרים לי - הם מפריעים לי במלאכתי לעזור לכם, כל "יפי הנפש" שמנסים להגן על המרקידים - הם לא זקוקים להגנה - להם יש את ארגון המדריכים. מי שזקוק להגנה - זה אנחנו הרוקדים. אני מקבלת מכם מסרים אישיים, בכל מיני אופנים: באינטרנט, בטלפון, ברחבת הריקודים שאעזור לכם וכך אני עושה - אז למי שאיכפת מהרוקדים שלא יפריע. בדקתי הרקדה נוספת עבורכם ביום חמישי - לפי שצפוף לו באוניברסיטה וזה במשא ומתן. לגבי המחיר - אם בכל הסקטורים מקפיאים מחירים לאור המצב הכלכלי בארץ - אז מדוע שהמדריכים/מרקידים לא יתחשבו במצב גם הם (ושלא יספרו לנו על עלויות - לכולם יש עלויות במדינה) שהמדריכים יסתפקו במועט. בהדר יוסף לא העלו את המחיר מהשנה שעברה - תאמינו לי העלויות שם גבוהות ביותר. עליית המחיר תלוייה בנו ברוקדים ואל תשלימו עם העובדה: "זה יעלה ב-25 גם בחוגים אחרים ואין מה לעשות" - יש מה לעשות. בחו"ל כאשר מעלים מחירים כולם שובתים וגורמים להורדת מחיר הידעתם? אני מציעה לכם - לא ללכת לחוגים שהעלו בהם את המחיר ל- 25 ש"ח. ואם לא ילכו לקראתם ויעלו בחוגים אחרים. זה יפגע בהם בסופו של דבר - למי שאין כסף (ויש רבים כאלה היום) יצמצמו בחוגים - כך שגם כך המרקידים יפסידו תודה רבה על תשומת הלב. בשם כל הרוקדים המאוכזבים והמצפים ממני לפעול. עדה איסט. טלפון נייד: 055-306072