הודעה לרותי, תוצאות הסקר מצ"ב.תודה!
ר רותי ע New member 22/1/02 #4 ../images/Emo41.gif מי שרוצה לצרף תוצאה מוזמנת.. אנחנו סוגרים את הסקר עוד כמה ימים. רק בבקשה-בקודים. לדוגמא: שאלה 25 סעיף 3=25.3 ורצוי לשלוח לי במסר.
../images/Emo41.gif מי שרוצה לצרף תוצאה מוזמנת.. אנחנו סוגרים את הסקר עוד כמה ימים. רק בבקשה-בקודים. לדוגמא: שאלה 25 סעיף 3=25.3 ורצוי לשלוח לי במסר.
מ מאמא כושר New member 22/1/02 #7 רותי - את יכולה לשלוח לי את הסקר../images/Emo53.gif למייל. ולהסביר לי בדיוק מה ואיך לענות ולהחזיר לך אותו. תודה מראש!
רותי - את יכולה לשלוח לי את הסקר../images/Emo53.gif למייל. ולהסביר לי בדיוק מה ואיך לענות ולהחזיר לך אותו. תודה מראש!
ר רותי ע New member 22/1/02 #8 ../images/Emo41.gif לבקשת הקהל-הוראות למילוי הסקר הסקר נמצא גם במאמרים וגם באתר הבית שלנו. יש למלא אותו בקודים. לדוגמא- שאלה 14 סעיף 3 = 14.3 מספר לידה = ראשונה, שנייה וכו´. ניתן לשלוח או אלי במסר או מייל. או דרך האתר.
../images/Emo41.gif לבקשת הקהל-הוראות למילוי הסקר הסקר נמצא גם במאמרים וגם באתר הבית שלנו. יש למלא אותו בקודים. לדוגמא- שאלה 14 סעיף 3 = 14.3 מספר לידה = ראשונה, שנייה וכו´. ניתן לשלוח או אלי במסר או מייל. או דרך האתר.