הודעה לשם

כל מי שהולך להבחן באוקטובר...

מסתבר שהרבה גולשים שלומדים או הולכים ללמוד מפנים אליי שאלות במסרים אישיים (ממש אין לי בעיה עם זה-להיפך) במקום להיעזר אחד בשני מעל דפי הפורום. רבים מכם יודעים לתת תשובות בהרבה נושאים שאין לי מושג לגביהם. חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל מי שהולך להבחן במועד אוקטובר ישרשר להודעה הזאת ויספר איך הוא הולך ללמוד (לבד? קורס? ואיזה?) במה הוא טוב, במה הוא לא טוב, ועוד מכל מיני חששות, הארות והערות שלו בקשר למבחן... מה אתם אומרים? ככה נוכל להכיר אחד את השני יותר טוב ואנשים יוכלו לתקשר אחד עם השני ולשאול אחד את השני שאלות. אז יאללה! - לא להתעצל!!

hillelg

New member
אנשים!

תעשו לעצמכם ולכיס שלכם טובה, ואל תלכו לקורס! קחו ספר טוב, תשקיעו עליו את הנשמה, ובעזרת ה´ תעשו ותצליחו (אופס... חשפתי את זהותי האמונית...).

Gal-Mo0D

New member
אני גל ואני אוציא 800

אני טוב מאוד באנגלית (שפת אם) וטוב במילולי אבל לא ממש טוב במתימטיקה. הקטע הטוב הוא שאני משקיען ואני צריך ציון מאוד גבוה. וכידוע, התוצאה במבחן היא לרוב פונקציה של השקעה. (עולה לי"ב). ואני לומד דרך קידום בבי"ס.

אלעד.ג.

New member
שינית את חיי

רציתי לציין כי חיי מתחלקים לשניים לפני קריאת ההודעה שלך ואחריה הידיעה שאתה, הגדול מכולם, תקבל 800 משמחת אותי כל כך אני לא יודע איך לפרוק את שמחתי. המידע הזה פשוט גורם לי לחייך כל היום חברתי לא מבינה את המהפך שקרה לי......בקיצור אם לא הבנת את הרמז...למי אכפת

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

ציניקן: אחד מכת הפילוסופים ביוון הקדומה שראו בהסתפקות במועט את המידה הנעלה ביותר והטיפו לנדיבות, לעשיית צדקה ולפרישות. בתקופה מאוחרת יותר הפריזו בהשקפה זו עד כדי זלזול גמור בכל הנימוסים המקובלים ובערכי התרבות הקיימים (מילון אבן שושן)

popistit

New member
שלום!

אני עולה לי"ב ונרשמתי לקורס של קידום... אני ממש לא מהירה במתמטיקה ולכן אני מתה מפחד... אבל אני מנסה!

../images/Emo13.gif אז ככה...

אני מתכוון להיבחן במועד אוקטובר ,ומתכונן אליו בדרך קורס של אנקורי שנפתח בבית ספר שלי. הקורס מתחיל ב15 לאוגוסט מכיל 17 פגישות כל אחת 5 שעות. אני יחסית טוב (לפחות ככה אני חושב) בחלק הכמותי וחלקים מהחלק המילולי ופחות באנגלית ,אבל לא גרוע במובן של "על הקרשים "
בכל אופן ,יהיה טוב אם אנשים יעלו שאלות מדי . בהצלחה

דא18

New member
אני לומדת בתיכון ת"א באילת...

בקורס שמתחיל ב-5/8 (חודש ויום לפני יום הולדתי!!) ואין לי מושג במה אני טובה ובמה לא, כי אין לי מושג בזה.. כשאני אתחיל, אני אגיד לכם :)

דא18

New member
שאלה לי אליכם..

גם אתם קיבלתם כרטיסיות כאלה, שמחולקות לפי הא´-ב´, ללימוד השפה העברית (הקשה!) והלא מדוברת בימינו? או שזו רק אני?

*-*SUNSHINE*-*

New member
גם אני!!../images/Emo9.gif

נבחנת דרך אנקורי,עולה לי"ב במה טובה?אין לי מושג...נרהא לי על החלק של עברית ומילולית(לא,אני לא נעל-סתם לא זוכרת איך קוראים לזה
) לא טובה...מתמטיקה!!!!!! שני.

אינטגרל

New member
גם אני...

אני עולה ליב´.. ועושה קורס אצל קידום.. אין לי בעיה עם המתמטיקה והאנגלית.. ובעיקר שינון המילים מעיק עלי.. בעברית בעיקר..

פבפ

New member
אני עולה לי"ב ועושה קורס של קידום

בבית הספר ב"ה אני טוב במת´ ודיי בסדר בעברית אני בעיקר חושש מאנגלית

fluppster

New member
גם אני.....

אני עולה לי"ב ועושה קורס של קידום בבי"ס (הגימנסיה הריאלית בראשל"צ). החלק של המתמטיקה מצוין אצלי, וגם החלק המילולי לא רע. אני קצת מפחדת לשבת על התחת ולשנן את כל המילים שאני לא יודעת, אבל אין ברירה. גם באנגלית אני טובה מאוד. אני בהחלט מקווה לציון גבוה, 700 ומעלה. עוד שבוע בדיוק מתחיל הקורס שלי, ואני קצת מתעצלת ללמוד את המילים. קיבלתי בדואר חוברת של מילון מקידום (וגם חוברת של מתמטיקה שסיימתי מזמן), ואני מסמנת מדי פעם מילים שאני לא יודעת במארקר, אבל אין לי חשק לשבת בחדר ולסיים לעבור על כל החוברת, ואז ללמוד את כל המילים. מה לעשות? אני יודעת שבשלב כלשהו אני אצטרך להתחיל ללמוד ברצינות, אבל לא בא לי להתחיל עכשיו...... ושאלה לכל הנבחנים באוקטובר: למה החלטתם להירשם לפסיכו´?

פבפ

New member
גם אני מהגימנסייה

רק שאני בכלל לא נגעתי בחומר ששלחו לי מקידום לא היה לי כוח לכלום מקווה שאני אתחיל ללמוד ברצינות אגב אני שלומי (מהמשלחת לפולין)

אינטגרל

New member
כן.. החוברת מעצבנת אבל..

יהיו עוד מעט כרטיסים.. שמתוכן יותר קל ללמוד.. אני עכשיו עושה מחקר על שיטות שינון..

למעלה