הודעה לתומר ויפתח.

rachelmerav

New member
הודעה לתומר ויפתח.

ראשית כל תומר. peices from the 20th cetury: פולחן האביב של סטרוויסקי. ציפור האש של סטרווינסקי. כל יצירה לפסנתר של דביוסי. הואלס סל ראוול (זה נקרא THE walce) תתחיל עם זה. יפתח: תודה על הציטוט. עובדים קשה כאן. נירשמתי לתחרות באקדמיה. תקשיב לקונצ´רטו מספר 1 של בטהובן ותגיד לי את דעתך, משהו אחד בטוח, המבצע בדיסק בטח יותר טוב ממני. :)

Her Circulation

New member
את דביוסי אני מאוד

אוהב. אפילו נגנתי יצירה או שתיים שלו. לשאר אני אקשיב. לא אהיה כאן בזמן הקרוב, אז רק אאחל לך בהצלחה בתחרות :) תומי.

rachelmerav

New member
אמרתי שהייתי אתמול בהופעה של

התזמורת של האקדמיה? הם היו די טובים. פעם ראשונה שאני בקונצרט שלתזמורת שאני מכירה בה את רוב הנגנים.

Her Circulation

New member
אגב,

אני לא מבין למה את הולכת לתחרות. זה לא מוציא קצת את העניין מהמוסיקה ? בכל מקרה אני מאחל לך זכייה :)

rachelmerav

New member
זו החוויה

אני לא שם בשביל לנצח. אין לי סיכוי לנצח. זה פשוט חוויה להיות בכזה תחרות

unsure

New member
בהצלחה לך!

איך שער המתחרים? אני שקלתי ללמוד באוניברסיטה העברית בשנה הבאה "יחסים בין-לאומים" ומזרחנות בעתודה צבאית... אבל החלטתי שלא. מוקדם מדי בשבילי להחליט מה אני רוצה ללמוד וזה יהיה יקר מאוד ללמוד פעמיים :) איזה קורסים את עושה השנה?

rachelmerav

New member
אני חושבת שאני הכי גרועה שם

אבל זה יהיה כיף כי כולם כל כך טובים אז זה נותן לי הזדמנות להכנס לליגה שלהם. בכל מקרה אני לומדת פיתוח שמיעה, קונטרהפןנקט והרמוניה, תולדות, מוסיקה של ה מאה ה-20. מתודיקה, תאוריות בחינוך המוסיקלי וכו´

למעלה