הודעה לתושבים

הודעה לתושבים

בלילה בין שבת לראשון היו בישוב שלשה נסיונות פריצה לבית ועוד פריצה אחת שהצליחה. הפריצות היו ברחוב יפה נוף. באחד הבתים שנפרץ פעלה מערכת האזעקה שהבריחה את הפורץ. חשוב ומומלץ להקפיד להפעיל את מערכות האזעקה הנושא מוכיח את עצמו. התושבים נקראים ליתר עירנות לגביי תנועה חשודה,אנשים שאינם מוכרים,כליי רכב חשודים וכדומה. אני מזכיר ומבקש בכל עיניין חשוד לפנות אליי או לרכב הביטחון בכל שעה של היום או הלילה.

אייל תודה על המהירות שבה הגעת

ולפחות עזרת להוריד את הלחץ הראשוני. אני מקווה שהפורץ, שדאג לשבור לנו את התריסים (לפחות לא הצליח להיכנס), ייתפס במהרה, לא נעים לדעת שהוא מסתובב חופשי ובטח ינסה עוד כמה פעמים את מזלו...

ninagil

New member
למה יפה נוף שוב???

רחוב יפה נוף הפך להיות רחוב מוכת פריצות. האם החושך ברחוב עוזר לגנבים? אולי יש מבחר גדול של רכבים? האם השדה הוא נתיב בריחה ואם כן למה לא תופסים אותם ביציאה מהיישוב? אולי הגיע הזמן להגביר את הבטחון ברחוב?

moshes20

New member
מתנדבים

איל שלום בגל הפריצות הקודם הועלה רעיון של מתנדבים לשעות הקטנות של הלילה (או הקטנות של הבוקר) למניעת פריצות . והגברת השמירה. מדוע זה נפל? והאם אפשר לנסות שוב פעם מחדש? מה גם שלא חייבים כל לילה ואפשר לפזר אקראית ע"פ החודש להתרעה. בברכה משה נ.ב. אני מוכן להתנדב פעם בחודש לעניין זה.

מתנדבים

העיניין נפל מחוסר במתנדבים. במידה ויהיו מספיק מעונינים אשמח לנהל ולסייע בעיניין.

moshes20

New member
מושי

מושי שלום האם אתה מוכן לבדוק שוב את ההענות? בברכה משה

אהובה3

New member
מוקד אמון פשוט מאוד מעולים ומומלצים

זמן התגובה שלהם מהיר באופן מיוחד המשיכו כך

ninagil

New member
אז איך בורחים

יותר חשוב לתפוס את הגנבים ביציאה ולא להגיע לביתים לאחר מעשה.

ronpel

New member
תזכורת

לישוב יש הסדר מיוחד של מחיר עם מוקד אמון. ככול שיותר תושבים מנויים כך גם עלות אחזקת רכב הבטחון לישוב יורדת. היתרון גם בזה שהרכב נמצא בתוך הישוב 24 שעות ביממה וזמן התגובה קצר מאד. פרטים נוספים במזכירות. רונן

moshes20

New member
למרות זאת

רונן רכב הביטחון לא פותר את כל הבעיות (עובדה שיש נסיונות פריצה). כמו כן לא יכול הרכב בקרות ארוע להיות בשני מקומות בו זמנית (במקום הארוע ושער הישוב). לכן מציע בדיקת היוצאים בשעות המועדות ותגבור של מתנדבים. לא סותר את ההתחברות למוקד אמון אלא מעצים אותו. משה

התעמקתם פעם בחוזה שלהם?

לפני מספר חודשים החלטנו לבחון את הצטרפותנו למוקד אמון, הזמנו את אחד הסוכנים שלהם לביתנו וקיבלנו הצעת מחיר+ חוזה לחתימה. מהחוזה שלהם ניתן היה ללמוד שזוהי חברה ישראלית טיפוסית אשר אינה מתחייבת כלפי הלקוח (היה סעיף בחוזה שבו נאמר כי הם לא מתחייבים להגיע לביתנו במקרה של פריצה) ומצד שני הם דורשים מצידנו (הלקוח) עמידה בכל תנאי החוזה והתשלום. כלומר, חוזה חד צדדי, נוקשה ביותר, מאיים, כאשר המחירים הם לא ממש זולים. התוצאה מבחינתנו - עשינו סורגים והבאנו כלב!

אברהם ג

New member
קלרית, בכל זאת יש משהו מרגיע בצלילי

האזעקה, משהו שמשרה שלוות נפש ולא משאיר את הסובבים אדישים , ותאמיני לי שכשהאזעקה של המוקד תפעל, הסיירים יגיעו בריצה....

זה המחיר הכי זול בארץ

בכל מקום אחר ידרשו ממך לשלם בין פי 2 לפי 3, ולא יתחייבו ליותר. למעשה לרוב גם יתנו פחות -כי במקרה שלנו הרכב נמצא תמיד בטווח 2-3 דקות מביתך, שלא כמו במקרה הממוצע של רכב שמכסה שטח הרבה יותר גדול ובו כמה וכמה ישובים. אם הולכים על הקונספט של מוקד - זה המיטב שניתן לקבל.

ninagil

New member
אפשר להוסיף שומרים

מושי, אם יש יותר נרשמים למוקד אמון האם נוכל להגביר שמירה מעבר לרכב, למשל שומר קבועה בכניסה?

הפוך

אנחנו מחפשים דרכים להפחית את עלויות השמירה והבטחון ולא להעלותן. לאור מצב הבטחון איננו נדרשים בשלב זה להעמיד שומר קבוע בכניסה לישוב, מה גם שבתפיסתנו הבטחונית אנחנו מעדיפים את השמירה הניידת על פני הנייחת.

golanzuk

New member
צלילי האזעקה

לא רק מרגיעים, אלא - מבריחים. ראשית כל גולן ואני רוצים להודות לאייל שהגיע במהירות ובכך הוכיח שתמיד אפשר לסמוך עליו, ותודה גם למוקד. לצערנו, זאת הפעם השניה שאנו זוכים לביקור של פורץ אשר מצליח לחדור לתוך ביתנו, אף על פי שהכל היה נעול היטב. לשמחתנו הרבה "צלילי האזעקה" של המוקד הן שהבריחו אותו בשני המקרים, מה שמוכיח את יעילות מערכת האזעקה. בימים טרופים אלה אנו ממליצים בחום להפעיל את האזעקה ולא לסמוך על המזל. אל תגידו - אצלי זה לא יקרה חלי וגולן

למעלה