הודעה לתלתלית

הודעה לתלתלית

בקשר לאיסיקיו, ניסיתי לשלוח לך אימייל והאימייל חזר עם הודעה על תיבת דואר סתומה. ההודעה היתה: Diagnostic-Code: smtp; 552 5.2.2 Over quota ייתכן שזה משפיע גם על איסיקיו. אני יודע שבשנה שעברה אינטרנט זהב נסתם עם שנות טובות.

לאוקספורד

אתה מצליח בכלל להכינס אלתר של אלישי אני לא מצליח להכנס כי אני רוצה לקרוא הודעות בבקשה תן לי תשובה מיידית

מה יש לי לחפש שם?

חוץ מזה שהאתר הוא של "אורט" ולא של מנהל הפורום
כששלחתי העתק מההודעות שלי גם בפורום "פניות הגולשים" באורט, הוא הפסיק למחוק את ההודעות האלו בפורום החרשים באורט. ומה שכתב שם Pure-Soul מזיק למנהל הפורום, לא לי. בגלל זה גם הפניתי למקרה של ד"ר אורית קמיר, כי חנה בית הלחמי ביקשה בפורום להשפיע על המקרה, וענו לה בפורום שאסור בסך הכל, בחגים הרבה אתרים נופלים. יש הרבה גולשים ואין טכנאים. ואם לא הייתי עכשיו ברשת, איך היית מקבל "תשובה מיידית"?...

מיזה Pure-Soul

ובקשר לחגים יש ברבה גולשים וחסר כסף חשבת על זה והבנת למה נטקינג סגרה את פורטל וגם הבנת למה מרבליס (מרשת אי סי קיו) פיטרה הרבה עובדים כי הם נותנים לנו הכל בחינם , ולא מקבלים שום רווח פרט לבנארים ואם אין בנארים ,נצטרך להגיד שלום לפורטולים !!! ואם כל דבר בתשלום,אז אני אגיד שלום לתשלומים ,ואמצא בחינם

למעלה