הודעה לתל-אביבים

hadaraviram

New member
הודעה לתל-אביבים

הי, תל-אביבים! העירייה מארגנת מפעל מבורך וחביב הנקרא "שעה בשקיעה". בימים א-ה, כל ערב, בין השעות 7-8, יש מדיטציה, או איזו פעילות מרגיעה וחביבה אחרת. היום הייתי באירוע זן נחמד, וביום ראשון מישהו מארגן מדיטציה בתנועה לפי קרלוס קסטנדה. לא אירועים תיאולוגיים כבדים, סתם דרך כיפית להירגע על החוף אחרי יום מפרך. אני אהיה שם בדרך כלל, ויהיה כיף אם תצטרפו.

Justin Angel

New member
גאוני...

"אנחנו הורסים את הסביבה, אבל אולי אם נסמם אותכם בשטויות של ניו-אייג' לא תשימו לב". אין כמו פולטיקאים שמשחקים בהמונים :) "אם פולטיקאי יוריד לאזרח 50% מהמשכורת כמס ואותו אזרח יקבל החזר מס של 5% מהמשכורות שלו ממס הכנסה, האזרח יהיה שמח". אחד מכללי היסוד של הדמוקרטיה בת-ימינו.

Justin Angel

New member
קח ארטיק בזמן שאני יורה בך.

יש טוב בכל מצב, אבל צריך להילחם במציאות ולגרום לכך שלא תהיינה השפעות רעות כלפי האדם עצמו.

לא אוהב ארטיקים

אני מעדיף גלידות בוופל. אם האדם יודע למה הוא נכנס, לא תהיינה השפעות רעות. תפסיק להסתכל על כל דבר בצורה שלילית. ותפסיק לאיים ביריות, עריפות ראש ועוד שכאלה, זה לא מעיד על חוש הומור, זה מעיד בדיוק על ההיפך.

Justin Angel

New member
זה לא חוש הומור.

אני מוכיח נקודה. במצב שאני יורה בך בתמורה לארטיק יש די והותר טוב, אך אני חושש שהוא לא מספיק. ולאנשים אין ברירה אם הם אזרחים במדינה שהם גרים בה. ואני לא מסתכל בצורה שלילית, אני לא מסתכל בכלל, אני פשוט קופץ קפיצת-ראש קודם לבריכה, זה הרבה יותר יעיל.

Weirdi

New member
זה חדש?

לפני שנה (בידיוק!) כשהייתי בתל אביב הייתי שם... רק אז זה היה ב9 וחצי נראה לי (איך אני זוכרת את זה!?) וזה ממש לא מרגש במיוחד... נחמד מינוס:)

חבל שאצלנו העיריה לא מארגנת

חבל שאצלנו לא מארגנים כאלה דברים. יש קבוצות כאלה, אבל זה משהו שעובר מפה לאוזן.

Justin Angel

New member
ואם כבר מדברים עלייך...

מי אתה? :) אני לא מתכוון במובן הפילוסופי של המילה היות ואם אתה באמת אתה זה כבר דיון מעניין, או במובן המטאפיזי של העניין היות ואתה כנראה שלא אתה, אלא יותר ברובד הענייני- יום-יומי. אתה יודע שזה רק מנומס להציג את עצמך מול חבורת אנשים זרים לחלוטין לפנייך? (זאת כמובן בתקווה שבמובן המטאפיזי אתה לא זה שאורב לי מחוץ חלון האמבטיה). אז יאללה, תפתח עץ חדש ותציג את עצמך :)

לא מדברים עלי

אתה יודע שזה רק מנומס לא לאיים על אנשים (חדשים או ותיקים בפורום) בעריפת ראשים, יריה בראש וכדומה. אז תסלח לי אם אני לא אענה לבקשתך בנוגע לנימוס.

תקבעו יום ואני אגיע

אם מישהו מהפורום יהיה שם, שיודיע לי, אני מתגוונת להגיע...

למעלה