הודעה ל"תום הכתום"

ארזS

New member
הודעה ל"תום הכתום"

[מי שצריך לדעת בטח יודע...] הודעתך התקבלה בתודה, בשירים ובמחולות. נ.ב. בנספח להודעה התקבלו עוד כמה פרטים שלא התכוונת שיהיו גלויים...

DannyJJ

New member
חחחחחחחח אתה עושה פה ג'ימס בונד

מה זה הקודים הסודיים האלה? חחחחחחחח איזה מתח חחחחחחחחח

בקשה מגילה

אם את יכולה לצלם אוטובוסים בבורמה, אשמח. יש להם עדיין אוטובוסי ליילנד של אגד לשעבר. תודה

YHS

New member
מה אוטובוס?

אולי היא תראה שם מוסטנג מהשאריות שח"א מכר לבורמה - שתצלם. או שזה היה ספיטפייר?

ואלה החברה שזיו ברוש מחפש

בבורמה מתחת לאדמה, באינטרנשונאל ראנגון אירפורט.......

תודה, אני מתכוון לאוטובוס כזה

זהו אוטובוס לשעבר של אגד שנמכר לבורמה בשנות השמונים. חלק מהם נסעו שנים רבות עם הצבעים של אגד. גם באוטובוס הזה נשאר המספר הישראלי על הטמבון. האוטובוס הוא מסוג ליילנד רואיל טייגר מרק 2 שהיה מאד נפוץ כאן. אז אם יש לך כזה מול העיניים, יותר מאשמח. התמונה היא באדיבותו של אביתר רייטר מפורום תחבורה ציבורית.

תודה על ההערה המיותרת

האוטובוסים נכנסו כאן בהקשר מסויים שמאד חשוב לי. גם בפורום תחבורה ציבורית, יש המון על תעופה...

Aviation Addict

New member
כאן נמחקו כמה תגובות מיותרות וחבל

והפורום הזה הוא פוררום תעופה, ולא יזיק גם לגלוש לרגע לתחום אחר אם חבר שואל משהו שחשוב לו.

ארזS

New member
קטעים אתכם ../images/Emo6.gif

לא קודים ולא נעליים. מי שהיה צריך להבין את ההודעה שלי בוודאי שכבר הבין. פשוט לא היתה לי דרך אחרת לאשר שההודעה של הכתום הגיעה בשלום...

שוב התנשאות?

אם אני תמים או לא, זה לא רלונטי. חוסר ידיעה לא מחייבת תמימות והיא עלולה לנבוע, (רק למשל) מחוסר נוכחות אינטנסיבית כאן וקבלת כל אדם כאמיתי אלא אם יוכח אחרת. אז תודה על המחמאה, אבל היא (כרגיל לאחרונה כאן) לא רלונטית.

ארזS

New member
אבקש להבין משהו

אני לא מוצא קשר בין תגובתך לתגובתי. לכן אני מניח שלא התכוונת להגיב לתגובתי אלא לתגובה אחרת, ורק בטעות הגבת כאן. האם כך בני ?

כן..התכונתי להודעות אחרות...

ובהזדמנות הזאת קבל ח"ח על התמונות שלך..

למעלה