הודעה ל-dawn 10

הודעה ל-dawn 10

שלום לך היום ראיתי את שאלתך, האם אני כותבת בפורום זה. אז, כן אני כותבת בפורום זה. יש לך משהו מיוחד שאתה רוצה להפנות אלי? אני פה, משתדלת להיות כל יום. ולמה בחרת לך שם שיורד, אולי תבחר לך שם שעולה.... זה יכול לשפר פלאים את התחושה שלך... -:) כוכי

Dawn19

New member
היי כוכי ../images/Emo24.gif

אולי את זוכרת אותי מהכנס - קרואים לי שחר מילר והגעתי עם אמא שלי. מה קורה אגב עם האתר? דודי כבר לא בקשר איתי.

היי היי היי

הי שחר ממש שמחה למצוא אותך פה. בוודאי שזוכרת אותך, אפשר אחרת. כשטיפלתי ברשימות שלאחר הכנס האחרון, ראיתי שהיית עם אמא שלך. במהלך הכנס לא ראיתי אותך וממש הצטערתי. איך היה בעיניך הכנס? תמסור דש לאמא שלך. בעניין האתר, דודי כבר לא עובד בחברה שהקימה לנו את האתר, ועכשיו הבוס שלו מטפל לנו באתר. יש לנו המון תיקונים ועידכונים, אלא שהוא גוייס בצו 8וטרם השתחרר, כך שאנחנו שוב, די תקועים עם הטיפול השוטף באתר. כדאי לך להכנס אליו ולראות אותו עכשיו. (lupus.org.il) ושחר, למה שם שיורד למטה? ברצינות? נראה אותך משנה את DAWN ל-UP או משהו דומה. מה עובר עליך היום? כיצד אתה מעביר את זמנך? מצפה לשמוע ממך כוכי

Dawn19

New member
אהלן כוכי ../images/Emo3.gif

מה פתאום שם שיורד למטה?? זה Dawn ולא Down... שחר באנגלית = Dawn. נראה לך באמת שאני אבחר שם פסימי כזה?? =) אני בינתיים מעביר את הזמן עד לתחילת בלימודים באוניברסיטה באוקטובר. נפלתי על הפורום הזה ממש במקרה ומאז אני לא מצליח להתנתק ממנו בכלל... בכל מקרה, קיבלתי את הפירסומים שהזמנו וכולם ממש מעניינים (אלה עם דף ההזמנה הצהוב). אני מתכוון לכרוך אותם לספר כדי שיהיה יותר קל להתמצא. עוד נדבר, שחר

ל3

New member
לשחר

הי שחר נחמד לראות בן לשם שינוי ( למרות שהייתי מעדיפה שלא תהיה פה- אם הבנת למה אני מתכוונת). מה אתה מתכנן ללמוד? גם אני סטודנטית ונחמד יהיה אם נדבר. בי ויום טוב

Dawn19

New member
לל3

אני חושב שכולנו היינו מאחלים לשאר שלא היינו פוגשים אותם דווקא כאן בפורום.. אני הולך ללמוד הנדסה ביו רפואית בת"א. הבנתי את לומדת אנגלית נכון? מקווה שהדיכי יעבור לך =~שחר

ל3

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

הי שחר. קודם כל המון בהצלחה לקראת שנת הלימודים. סליחה על הבורות אבל מזה הנדסה ביו רפואית? תודה על העידוד

Dawn19

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo170.gif../images/Emo168.gif

גם אני לא כל כך מבין (עדיין) מה זה אומר אבל ממה שכן הבנתי הנדסה ביו רפואית זה לפתח מכשירים שעוזרים ברפואה. לומדים את זה בפקולטה להנדסה ומקבלים אח"כ תואר מהנדס. לדוגמא זה לפתח מכשירים ללב או מערכות עזר אחרות לגוף, או דברים שקשורים לביו מכניקה (סייבר). נראה לי מעניין אז לקחתי את זה. אגב, ל3, אני עדיין לא יודע איך קוראים לך? שחר

למעלה