הודעה ל Mip

• פותח הנושא mipi
  • פורסם בתאריך

mipi

New member
הודעה ל Mip

זהו, זה נגמר. ולי כל כך עצוב. היית הידיד הכי טוב שלי, היה לי באמת כיף איתך גם אם זה היה קשר מוזר טיפה ואולי בגלל. ולמרות שאנחנו לא "באמת" מכירים, אז היה כיף להכיר. ועכשיו? עכשיו אתה בורח, ולא סולח. לא רוצה להגיד על מה ולמה. ולי יש רעיון למה, אבל...לא יכול להיות שזה זה. היו לנו הרבה ריבים שחשבתי שנפסיק לדבר, וזה לא היה ככה. חשבתי שהקשר מספיק חשוב לשנינו בשביל לשכוח ולסלוח. ואני סלחתי, הרבה פעמים. ושכחתי, לא באמת שכחתי, אבל עברתי הלאה. אתמול נזכרתי בתקרית ההודעה ששלחת, וחשבתי לעצמי - הרי לא ייתכן. מה שאתה עשית היה חדירה לפרטיות ואפילו יותר מזה, חוצפה, ואני סלחתי. ונזכרתי כמה כעסתי עלייך כשעשית לי את עניין הטיול עם הכלב כשלא הגעת, ואני סלחתי. באמת לא היו לי כוונות רעות, ואם רק היית מוכן לדבר על דברים הכל היה מסתדר. זה התחיל מסקרנות, אבל המשיך כי פשוט היה נחמד שם בלי קשר אלייך. אני לא אנסה ליצור איתך קשר, לפחות לא בזמן הקרוב. אני רק מקווה שתעשה חיפוש ותמצא את ההודעה הזו, ותקרא אותה ותבין שבאמת הכל נעשה בתמימות, בלי שום כוונות נסתרות. היה כיף להיות ידידה שלך, אף פעם לא רציתי משהו יותר מזה, ובאיזשהו שלב חשבתי שאנחנו חושבים באותו קו, ששניניו רוצים/לא רוצים את אותו הדבר. עד שהכל נהיה מסובך. בזמן האחרון הרגשתי שעל כל דבר שאני עושה אני צריכה לחשוב 10 פעמים לפני כדי שלא תפגע, או תכעס עליי, כשמבחינתך נראה לי שידעת שאני אקבל אותך כמו שאתה, ובגלל זה התנהגת בלי לחשוב יותר מדיי. טוב, אני לא רוצה לפתוח פה ריב חדש. פשוט רוצה שתדע שחבל לי מאוד אם באמת זה נגמר וזה סופי. מקווה שתחשוב טיפה ותבין שגם אתה יכול לסלוח לי. ואם אי פעם היה לך טוב או כיף איתי אז אני מאמינה שתוכל לסלוח לי. Mipi עכשיו אני באמת צריכה להחליף את הניק... יש לי עוד כל כל הרבה מה להגיד לך.. אם רק הייתי יכולה לדבר איתך באמת...

"באמת לא היו לי כוונות רעות"../images/Emo140.gif

"באמת לא היו לי כוונות רעות" אנשים שמכירים שנים סובלים מאי הבנות. כל שכן אנשים שלא מכירים. כל חיי הייתי בדעה שכדי לשמור על קשר טוב ,חייבים להכיר טוב מקרוב,חייבים להסתכל בעיניים,אחרת אין סיכוי שהכוונות הטובות יהיו מובנות. אין סיכוי להסביר במילים את מה שאפשר להבין במבט. אי אפשר להבין את עומק הכנות מהודעות בלבד. אי אפשר להכיר טוב מבלי להכיר. אין סיכוי. וחבל. כי לרגע כמוך חשבתי שידידות וירטואלית אפשרית. יש בה קסם מיוחד.היא כלכך לא מתוכננת.מחברת אנשים שלא היה להם סיכוי להיפגש אי פעם בחיים. מוחקת מחסומים של גיל,חזות ומעמד.פתאום נראה כלכך קל להתיידד.כלכך קל לחבק. ובדיוק שמתחילים להאמין שזה אפשרי בדיוק אז מתאכזבים.כי הצפיות גדלות ורוצים שזה יהיה כמו הידידות האמיתית.הציפיות מנפצות את הקשר. קשרים כאלו נועדו להיות קצרים לצערי.אין להם אורך חיים.אין בם מחוייבות. ואולי לא חבל כי אחרת היינו מאבדים את הביחד שלנו,אחרת היו לנו רק חיים וירטואלים. אחרת היה לנו רק מקלדת,מסך ואייקונים. לכן אני חושבת שאם רוצים לשמר ידידות טובה שנוצרה חייבים לממש אותה. או להוריד ציפיות ולא להעמיק אותה. אל תצטערי על מה שהיה,כי היו אלו כוונות טובות שהתבלבלו בדרך. תעצרי בדיוק כאן ותקבלי את החוקים. תנצרי את הזיכרון הזה בלב כי זה נכס ,זה שק החוויות שמעשיר את חיינו ואני בטוחה שתשמר לך פינה חמה בלבו. מכל ה

mipi

New member
שלום אישה,

אה..אולי המכתב שאמנם נועד אליו, ובטח לו הוא היה מאוד מובן, אבל כשאת קראת הרבה אז היו הרבה חללים. אמנם הידידות שלנו התחילה כידידות וירטואלית, אבל מהר מאוד עברה ל"חיים האמיתיים". היינו ידידים במשך שנתיים. ידידות שכללה גם את הפן הוירטואלי אבל גם פן אמיתי ביותר. אם זה רק היה כל כך פשוט כמו שאת מתארת...הלוואי אבל זה לא. זה איבוד של אדם שהיה לי יקר מאוד, שהייתי מוכנה לוותר לו על דברים רק בשביל להשאר איתו. ולהבין פתאום שמבחינתו זה לא ככה, שהוא לא מוכן לסלוח וגם לא ממש ברור על מה, שכן אני עדיין לא ממש בטוחה למה הוא החליט לסיים. כואב לדעת שמבחינתו את הקשר הזה אפשר להפסיק סתם ככה..כל כך בקלות אבל המתכב נועד לו, וככל הנראה הוא לא יקרא אותו, הלוואי שכן. בכל מקרה תודה על התגובה שלך, גם אם בחלקה היתה כתובה מאי הבנה

mipi

New member
ושוב פעם..

מה יהיה?..
זה מכתב בשבילו, המכתב שלא נשלח אליו... |הוא| היה מבין את מה שכתבתי כמובן שהתכוונתי שתקראו את המכתב, וכמובן גם שתגיבו עליו. חשבתי שכתבתי דווקא ברור, הסתבר לי שלא מהתגובה שלך, ולכן הבהרתי את המכתב.

למעלה