הודעה ל- RORGAD

רותי ב.

New member
הודעה ל- RORGAD

כל הודעה שלך שתחשפי פה פרטים על מישהו מהמשתתפים תמחק. אלו ממש לא דברים שאנחנו רוצים לקרוא פה על גבי הפורום, אני מקווה שזה ברור.

בואנוס...דיאס אטודוס........./images/Emo24.gif

מצטערת שאתמול לא יכולתי להיכנס היגעתי מאוחר ...וגם המחשב לפתע כבה כל רגע משום מה ...אז ישבתי לראות סרט עד מאוחר.... ולא מיזמן התעוררתי.... בואנוס דיאס ונשאר לי טעם מתוק דל מיפגש..... אי רותי כחואה... איך היגעת הביתה? ומי פה רוצה לחשוף דברים לא הבנתי?

avielss

New member
היידה ....

איזה תענוג אני עוד שומע את הצחוק המתגלגל שלך עד כאןןןןן מאדם רוזה מולבידי קה שירימס קרס קסקריבו אקי ובקשר לחשיפה עזבי...נמחק

אביאליקו...מיקרידו......./images/Emo6.gif

לקנטיאה ד..אבהם אבינו.... אי קומו ארבטס הקזה אייר ....?? לקוטאטס אטוממה דל הפגישה??. ומה זאת אומרת נמחק מי זו הייתה האם מישהי מהמיפגש שרצתה לחשוף לא הבנתי זאת????

רותי ב.

New member
היידה, מאדם רוזה, מוס

אפרומיטיטס א-קונטאר טודו קי אזימוס אל-מפגש, אי-יו יַ-סטו אספירנדו
א-מלדאר לאס קוזאס. גם לי היה כיף לראות אותך, לשמוע את הצחוק שלך, ובכלל, להכיר.
בכלל נהניתי המון. סי-נו-ארה איל פיגוע קי יא-מי קיטו לה-גאנה די-טודו, סקריביאה יוֹ טודוס לוס-"סקראטוס". ושלא תשכחו את שעורי הבית, ללמוד לאט לאט לנקד.
הגעתי הביתה בסדר גמור, נרגשת מאד מהפגישה והחוויה האמיתית שעשתה לי חונה. קי-קונוסה די-אנטיס אַ-מי-פַאדְרה. אוחחחח, התרגשתי שם, התרגשתי מאד. שתדעו לכם שאוהבת אותכם, אפילו יותר עכשיו. ומחכה כבר שגם ג´ינג´ית תגיע.

gingit1

New member
הג´ינג´ית הגיעה../images/Emo24.gif

אגורה אינטרי אל לבורו, מיסטה דגולינדו לה קבסה די אל טרין, קרו דיזיר אטודוס מיקרידוס, אייר סטובו חלום, נהנתי, היה כייף, מחכה לפעם הבאה. אוהבת אתכם

RORGAD

New member
תגובה לרותי

לא ברור, אילו פרטים חשפתי על מישהו? הרי אביאל שאל אותי על הבת שלי ועניתי לו, היות ואני חדשה בפורום מן הראוי היה להסביר לי שכך לא עושים אלא אחרת, ההודעה שלך קשוחה מדי, ואני באמת לא התכוונתי, אז בבקשה אם הכוונה היא לכייף בפורום אני בעד, אם הכוונה לריב מעל גבי הפורום אני נגד, שיהיה לך יום טוב

רותי ב.

New member
סליחה על הקשיחות,

אבל לא רק בפורום הזה, אלא בכל פורום, הכוונה היא שכל אחד ישתף את כולם רק במה שמתאים לו לשתף. ושלא יהיה מצב שמשתתף יקרא פה דברים על עצמו שלא היה רוצה לספר עליהם בעצמו. כל פורום פתוח לא רק לאנשים שכותבים בו, וכדאי גם את זה לקחת בחשבון. אני נורא מצטערת אם נשמעתי קשוחה, אני לא... ברכתי אותך עם כל הכבוד, בהודעות האחרות, וגם עכשיו. היום התחיל ממש לא טוב, לכולנו. הלוואי שהימים הבאים יהיו טובים יותר, גם לכולנו.

avielss

New member
ועכשיו לשיפור האוירה ולימים טובים

מוגש למאדם רוזה קון מונצו אמור קואנדו אל ריי נמרוד אל קמפו סליה מירבה אן אל סיאלו אי אן לה אסטרריה וידו לוז סנטה אן לה גודריה אויה דה נס אברהם אבינו אברם אבינו פדרה קרידו פדרה בנדיצו לוזדה ישראל לה מוזר דה תרח קדו פרניידה דל דיה אן דיה אל לה פרגונטבה דקה טנש לה קארה טנט דמודדה איה יא סביה אל ביאאן קטניה אברם אבינו..

RORGAD

New member
בית התפוצות

סבש קה אסטה מס אי אין בית התפוצות טדרה דה קנטיקס אין לדינו? קין קיירה וניר?

RORGAD

New member
רותי תודה

מונצ´ס גרציאס ידאוי אדלנטרה קוונגן מס אלגרס דיאס אמן ואמן

למעלה