הודעה ל siv30 , Rivendell

cobobi

New member
הודעה ל siv30 , Rivendell

מנהלות יקרות פעם היה ממש נחמד כאן. פעם היה מנהל בשם "לאזארוס לונג" שניהל את הפורום. מר לונג היא עוזר לאנשים למצוא ספרים, מקשר אנשים לאתרים אחרים ואפילו לחנויות שונות ברחבי הארץ, ההשקעה שלו הייתה שווה זהב, מר לונג עשה את הפורום למקום מעניין להרבה מחפשי ספרים ואספני ספרים, אנשים היו מקבלים עזרה כמעט מיידית בחיפוש ספרים. מר לונג יצר מוניטין טוב מאוד לפורום. היום, מאז חילופי ההנהלה, הפורום הפך למקום הרבה פחות נעים, במקום לעזור לאנשים בייעוץ וחיפוש ספרים, אתן עסוקות בלהתיף למוכרי הספרים השונים. אני חושב שאתן טועות בדרך שאתן מנהלות את הפורום, אם יש לכן זמן להשוות את מחירי הספרים, למה אין לכן זמן למצוא לאנשים תשובות? כשמופיע השם שלכן ליד הודעה, בדרך כלל זה לרדת על אנשים שמוכרים, לא נתקלתי בעזרה שלכן למחפשים. שימו לב לשם הפורום "איתור והחלפת ספרים" ולא פורום "השוואות מחירים". בכבוד רב לפורום, Cobobi

Rivendell

New member
קובובי

אם תדפדף אחורה תראה שבהחלט ניסינו בעבר להפנות אנשים לספרים שחיפשו ברחבי הרשת. לא סיון ולא אני מאתרות ספרים מקצועיות, אבל אנחנו משתדלות לעזור ככל האפשר. אם אתה מרגיש שאתה יכול לסייע לאנשים בצורה נרחבת יותר, אתה מוזמן בהחלט לעשות זאת ואשמח גם לשמוע עצות שלך לגבי איתור ספרים יעיל ברשת. מעבר לזה, מטרת הפורום היא לשרת את הקונים ואת המוכרים. מבחינתי, מחיר מופקע הוא בהחלט לא שירות טוב ואני לא רואה שום סיבה שלא להעיר. למה שמישהו יקנה ספר במחיר מוגזם? אני גם לא חושבת שהיה אי פעם שימוש בשפה בוטה, ואנחנו תמיד מקפידות גם לתת הסבר ואף לנסות להראות מחירים אחרים לצורך השוואה. כשהמחיר סביר, אין שום תלונות. לילה טוב.

siv30

New member
קובובי ,

בדקתי בכרטיסך האישי והפלא ופלא אתה עוסק במכירות. אני לא אתפלא אם במכירות ספרים. בהינתן עובדה זו אני לא תמהה שהתלונה העיקרית שלך כלפינו היא בכך שאנחנו עוסקות בהשוואת מחירים. במציאות בה נדרשת כמעט משכנתא לרכישת ספר ובכלל במציאות הכלכלית שקיימת היום, אנחנו רואות חובה לעצמנו לסייע לקונים ולתת להם תמונה מלאה על המחירים בשוק ולא תמונה חד מימדים וחד צדדית של צדדים בעלי אינטרס. וכפי שריוונדל ענת לך, אתה מוזמן להציע ולסייע לחברי הפורום.

sevron

New member
הדישה במחירים לא במקומה

אני מציע למנהלי הפורום "איתור והחלפת ספרים" לעסוק בדיוק באיתור והחלפת ספרים!! או לחילופין להחליף את שם הפורום "פרום להגנה על מחירי ספרים משומשים"... כל מי שטוען למחירי ספרים יד-שניה גבוהים יקום ויעשה מעשה תנסו לפתוח עסק כזה, נדבר אחרי שנה... הולך????? את קובי אני מכיר! מחיריו יותר מהוגנים והוא גם פועל להפעלת השוק לספרים משומשים בכיכר דיזינגוב מקום בו כל אחד יכול למכור ולקנות, סוחר או לא במחירים נמוכים. מהכרותי עם סוחרים רבים, אני יכול לומר בפה מלא אלו אנשים שאוהבים ספרים, כסף גדול אין בזה יש הרבה נשמה.... חג שמח לכולם למוכרים ובמיוחד לקוראי ספרים שהופכים להיות זן נדיר

Rivendell

New member
לפי שיטתך

אנחנו צריכות גם לא לאפשר לאנשים לפרסם כאן הודעות על מכירת ספרים אלא רק על החלפה. זה הרי הנושא. אני אישית חושבת שזו טעות, כי אם אפשר להרחיב את נושא הפורום - למה לא? ואם יש למישהו ספר שהוא רוצה למכור ומישהו אחר רוצה לקנות - נפלא! לכל ספר מגיע בית חם ואוהב
. אבל ברגע שמאפשרים למכור, צריך גם לשים עין על המחירים. לא, אני לא רוצה שמישהו יקנה ספר במחיר מוגזם כשאני יכולה למנוע את זה. אני ארגיש לא בנוח עם זה. אני מאוד רוצה שכולם ייצאו מרוצים, גם המוכר וגם הקונה. אבל זה אומר שהמחירים צריכים להיות הגיוניים. זו לא כזו דרישה גדולה. כמו שאמרתי, כשהמחירים סבירים לא תשמע מאיתנו צפצוף
ואם נדמה לך שקוראי ספרים הם נדירים, אתה מוזמן ללחוץ למעלה על הקישור לפורום ספרים. אולי תמצא שם כמה

siv30

New member
אם אני זוכרת נכון גם אתה סוחר ספרים

אז תרשה לי לציין, ובכך אני מסיימת את הויכוח העקר הזה, גם אתה וגם קובובי צריכים להיות אסירי תודה על כך שאנחנו מאפשרות לכם לפרסם כאן את מרכולתכם. בדרך כלל, פרסום עולה כסף וכידוע לך אתם מפרסמים בחינם. זו שיטת הניהול שלנו. יש מרחב גדול באינטרנט ועולם הפורומים הוא גדול. אם אתה או קובובי או כל חבר פורום אחר לצורך העניין, לא מוצאים עצמכם כאן בפורום תחת ההנהלה החדשה, יש עוד אופציות ברשת האינטרנט. שיהיה לנו חג שמח.

siv30

New member
נו טוב לא צריך להיסחף

אפשר גם סתם "כן המפקדת"

למעלה